- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те
shto pa na markov be ?!
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
жестоко е!!!много е сладурско!!!
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
rusalkata radvam se 4e ti dopada :]
memorex ti si edin mnogo gotin 4ovek ako imash pove4e hora kato teb sveta shteshe da e mnogo po-dobur!evala pi4!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>![]()
![]()
![]()
![]()
[-o< =D>
Koito si ima talant si go ima... evala :]
еиии браво бе пичмного са ти яки сичките творения
![]()
![]()
кефи ме много
![]()
f@nt@zi@
Strahotno e Memo,prodaljavai v su6tiq duh nie sme s teb i iskam o6teeeee!!! :P![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
super sladki ne6ta pi6e6!!! 10x
evala memorexxxxxxxxx evala mnogo !!!
Абе к'во бравосвате. Вижте колко е нескопосано. Такива неща ги пишех в 5-6 клас. Някви римички тип:
бля, бля, бля, бля обичам
бля, бля, бля, бля тичам
бля, бля, бля живея
бля, бля, бля копнея.
С ритъм :
Тарарара,
Тарарара
Тарарарара
Тарарара.
Абе бейте бе. Дайте нещо по-комплексно.
emi kat ne ti haresfa ne 4eti i gotovo...ami az tfa sum go pisal dosta otdavna :] sega sum 8 klas a sum go pisal sigurno m/u 6-7..
EX AKO NE SA MOMI4ETATA
Хаха след като веднъж съм го прочел как да не го чета?! Пък и аз редя тез дет' викат, че е хуу, защото или нямат идея от поезия или се подмазват. Щот' са прости! Пък и що да не си кажа мнението?! Забранено ли е? Това, че искаш само хората да седят и да ти се кефят и на безтуй нескопосаните глупости не значи, че няма да има и такива, които да те критикуват. По-добре си вземи бележка вместо да ми мрънкаш да не ти чета стихоплетницата. ОКЕЙ!?
Не е зле, но може би само като за начало, иначе има какво да се иска все още... (:
Браво страхотно е трябва да напишеш още такива![]()
ne e zle....dobro e
Много е хубаво,изпълнено с чувства))
BRAVO NA TEB!SUPER E! =D>![]()
moga da ti kaja 4e ti se vyzhi6tavam ne do takava stepen na na4ina po koito si go napisal a na tova koeto si napisal.govorq za 4uvstvata a tuka li4i si ima 4uvstva i to silni taka 4e ...naistina se preklanqm pred tova kolko vqrva6 v lubovta-svetyt ima nujda ot takiva hora.a ne ot pesimisti kato mene.
a i na4ina po koito si go napisal ne e lo6,ne moga da kaja 4e pi6a po-dobre vypreki 4e i az pi6a taka 4e...haresa mi opredeleno![]()
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again
Brato triabva da si dosta vliuben za da pishesh takiva ralti![]()