- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За цветните лещи...
Hi all![]()
Бих искала да разбера нещо за цветните лещи.Почти съм навита да си вьема едни сини(със зелено-кафяви очи съм)и на изгодна цена,но не съм сигурна за вредата им.Досега не съм носила подобно нещо.Хайде ако има тук разбирачи да казват.
Мерси предварително.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
е че то вреда от тях има ли е ?!..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
И аз питах на скоро за лещи в няколко специални магазина и ми казаха,че не е препоръчително да се носят цветни лещи до 17-18 годишна възраст.![]()
Leshti se nosqt ot vsiakakva vyzrast!Nqmat vreda.Az imam ot dve godini i mi nqma nishto.Stryvat 100 leva zavisi na koq firma ima i po 80-90 i raztvora e okolo 20 leva.Trqbva da si vzimash raztvor vseki mesec!I tova e![]()
Uspesh! :P
Leshti se nosqt ot vsiakakva vyzrast!Nqmat vreda.Az imam ot dve godini i mi nqma nishto.Stryvat 100 leva zavisi na koq firma ima i po 80-90 i raztvora e okolo 20 leva.Trqbva da si vzimash raztvor vseki mesec!I tova e
Uspesh!
P.S.Gore bqh az![]()
ami po princip moje i da ima vreda-ne se znae kak 6te ti ponesat o4ite, vse pak tova e 4ujdo tqlono dokolkoto znam rqdko se poqvqvat takiva drazneniq.trqbva da poddarja6 mnogo dobra higiena s tiq le6ti.
to i na men mn mi se iska da sloja le6ti ama az 6toto sam kasogleda...![]()
![]()
![]()
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
Az syshto imam cvetni leshti i nqmam nikakvi problemi s tqh dokato moq prqtelka i se yzpalqvat ochte ot tqh .. inache struvat ot 80 do ..150 -180lv
i ravora okolo 20 :}