.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Просто Гост
    Guest

Moderated: Как да и предложа? И къде да излизаме?

Здравейте!На 14 години съм и имам следния проблем!
    В нащо училище има 1 момиче което безкрайно много обичам и уважавам мисля че и тя изпитва същото понеже секи път ме базика,гъшка ме и държи на мен!Искам да подчетая че момичето е страхотно страшно много я обичам!Та въпроса ми е да и предложа ли и как да го направя,тя много добре знае че я обожавам но не съм и предлагал!Пък много се страхувам да не ми откаже(което се съмнявам,също така се страхувам да не я нараня просто ми е много ценна като приятелка
    Та и дори да приеме и двамата не обичаме да ходим по кафетата!Просто не ни привличат и не виждаме смисъл!Не пушем не сме пияници просто се обичаме,та ми е чудно каде да я заведа не ме разбирайте погрешно това че не ходя по кафетата неозначава че съм "задръстен"
    Та бихте ли ме посъветвали какво да правя

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 1 и 7 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    Обърни се директно към нея с вапроса: "Искаш ли да сме по-интимни?" Ако тя не е сдух щи каже или напрао "Не!" или "Да!"
    Успех! \/

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    saglasna e na sex pri tva polojenie ne mislq 4e 6te otkaje. sled kato ne ste po kafetata, zavedi q v parka. kaji i kakvo 4uvastva6, 4e te kefi mnoo a u, improvizirai; ako ti kaje "i ti men mnoo me kefi6" ili ne6to v toq duh, zna4i si gotov. sled tova moje6 da q celune6 i tai

brato, kaji na kakata pa kvo stane. tova e vazmojno nai-dobriq variant-ot nai-dobri priqteli da stanete gadjeta. USPEH
    Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    saglasna e na sex pri tva polojenie ne mislq 4e 6te otkaje. sled kato ne ste po kafetata, zavedi q v parka. kaji i kakvo 4uvastva6, 4e te kefi mnoo a u, improvizirai; ako ti kaje "i ti men mnoo me kefi6" ili ne6to v toq duh, zna4i si gotov. sled tova moje6 da q celune6 i tai
    suglasna sam s teb

Град
    Варна
    Не е задължително да ходиш по кафета , за да си готин.Да си мислиш така е тъпо.Тааа... щот и двамата се харесвате или обичате и там квото ще да е ... разходи я някъде из парка и и кажи"Виж к'во аз те обичам .. много " и я погледни в очите с най-изразителния поглед, който можеш и хващам бас , че както е в твоя случай работата ще стане.
    "Когато надникнеш в бездната,
    бездната също надниква в теб"
    Фридрих Ницше

Guest
    на концерт
    на театър
    на кино
    на опера
    на състезание
    на клуб

Просто Гост
    Guest
    Благодаря ви приятели!Мерси за съветите това ще направя!Много се радвам че има хора като вас който взимат нещата на сериозно

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Покани я накой път във вас, пусни музика, ала-бала .
    Щом дойде подходящ момент, не й предлагай,а направо я целуни...не по бузата !
    Успех.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    не. ако и кажеш 'айде у нас' най-много да изпапкаш 1 шамар.
    не го прави=)
    алелуя.

Ами аз мога да ти дам някоя скромна идея. Ако например живееш във Варна, я заведи в морската градина или на плажната ивица. Тогава можеш да й кажеш всичко до последната буква. Щом не обичате да ходите по кафета ( и аз не обичам ) имате богат избор. Някъде в природата ще е идеалното място за твоето обяснение.

Успехх !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    не. ако и кажеш 'айде у нас' най-много да изпапкаш 1 шамар.
    не го прави=)
    Зависи как го каже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си