...
Syper e,nqmam dumi![]()
i m/u drugoto ot vr na vr vseki ima nujda da islee chufstfata si pred nqkoi...![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Е ...тука просто не мога да ти намеря недостатъците.Перфектно е..поне в моите очи.Браво!!![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
Първоначално написано от sexy_macka
Както съм сдухан са тва ма сдуха още повече...смисал не че е гадно напротив прекрасно е испълнено е с мн силни думи.....браво страхотно е!...![]()
![]()
100 ot 10 drugo ni6to nqma da kaja
Nikoga ne sym chela neshto podobno! I strashno mnogo mi haresa! Bravo =D> ! Mnogo e silno i...mnogo hubavo.Prodyljavai v syshtiq duh![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Такова нещо не виждам всеки ден. =D>
P.S.: Горе главата{}
ne6to nakaralo li te e da go napi6e6 kolkoto do tova mn mi haresa
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Да, накара ме, всичко, което съм писала съм го почувствала, с изключение на Любовта...Това, което съм писала за нея по-скоро може да се измести с приятелството...Първоначално написано от piFka_LP
И мерси на всички за думите...Не го пратих, за да се полаская от тях, всъщност вече казах защо...И пак мерси...
i az taka mislqПървоначално написано от sexy_macka
v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!
Нямам сили да го прочета цялото.Браво!
Защо ненапишеш една книга ?
Angel of hell
dobro e...bih kazal daje mnogo dobro :] naistina napishi knij4ica :P
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Страхотно е просто нямам думи да опиша колко много ми хареса браво на теб!Евала ти правя! =D> =D> =D> =D>
Еее много е яко браво страхотно е![]()
Скъпа , невярвах че имаш чак такъв талант ! о.0 Беше просто ... невероятно !Браво на теб !
{}
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
да и аз съм така!Първоначално написано от ziky
миличка , невероятно хубаво си го написала!
2 т. от правилника. Бан на профил
=D> =D> =D>
И на мен много ми хареса!Браво!
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Мерси още веднъж {}...А относно книгата...Нямам достатъчно нерви, за да я пиша, падам си по по-кратките неща...
Просто като се сдухам си изливам душата, дори и да не е достатъчно...