.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Въпрос(и)...

Имам въпрос(и) към момичетата от форум-а.Има ли значение за вас колко са окосмени краката на едно момче или не обръщате внимание на това и съдите ли по това, колко са окосмени краката му, колко е окосмен по-горе...

Благодаря Ви!

Мега фен
    Ако са гористи, ще им обърна внимание. Иначе не се замислям за такива неща. Някои мъже имат окосмени крака и ръце и неокосмени гърди.

vesela_15
    Guest
    A be istinskiqt maj poprincip zime lete trqbva da e ful ama za predpo4itane e bez kosmi \/

Град
    софия
    на мен лично не ми прави впечатление,окосмяването по ръцете,краката и тн...и все пак около онова по-специално място е по-приятно да няма такива екстри

awe ne znam ama moje bi za tva gi brusneme za da vie po-priqtno na vas, po temata, momi4etata ne obru6tat mnogo mnogo vnimanie na tva

Guest
    E за космите на онова място съм съгласен и там се грижа за тях подобаващо ок 10х

Guest
    ne mi pravi vpe4atlenie dali mom4eto ima kosmi po racete i krakata.daje mi e mn gadno kato vidq nqkoe mom4e s obrasnati kraka...

Град
    na mnogo mesta
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne mi pravi vpe4atlenie dali mom4eto ima kosmi po racete i krakata.daje mi e mn gadno kato vidq nqkoe mom4e s obrasnati kraka...
    az bqh
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

Мхммм...

Za men ima zna4enie.Bi mi bilo mnogo po-priqtno,ako mom4eto nqma kosmi nito po krakata,nito po korema i t.n.Gnysno mi e prosto

Повече от фен
    Град
    orange county
    Цитирай Първоначално написано от PRECIOUS^f
    Za men ima zna4enie.Bi mi bilo mnogo po-priqtno,ako mom4eto nqma kosmi nito po krakata,nito po korema i t.n.Gnysno mi e prosto
    i az taka gnusno e opredelenooooooooooooooooo
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    MaiNa city
    za men e vajno da nqma po korema i gardite..i "nadolu ot p1pa" ne obra6tam vnimanie na kosmite po krakata i racete
    Добрите момичета имат дневници,лошите нямат време за това.Аз..просто искам да живея живот,който ще запомня.Дори да не го опиша

Guest
    Само да няма естествен пуловер на гърдите и гърба.Другото няма значение

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Само да няма естествен пуловер на гърдите и гърба.Другото няма значение
    dam i az taka mislq,no vse pak zavvisi...ako ima super mn e po-dobre da si gi maha

Повече от фен
    AZ ne obru6tam mnogo vnimanie na takiva ne6ta

da nqma po garba dolu i gardite ili ako ima da sa mn malko 6toto kato go cunkam da ne bulvam posle topki s kosmi ina4e krakata racete e mn gnusno mom4e bez kosmi pone men mn me nervi!
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Az predpo4itam da nqma nikude,da si gi maha na rucete,na krakata,malko nad tqh... navsqkude o6to vzeto.Za6to nie momi4etata da trqbva da si gi mahame,a puk te ne ! Vsik4i na kola maska! \/

Emi ako ima mnogo kosmi razbira se 4e 6te mi napravi vpe4atlenie, no po princip ne obru6tam vnimanie. Dobre e da ne sa mnogo okosmeni

Голям фен
    mi pove4e me kefi da ne se okosmeni mnogo...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си