- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос(и)...
Имам въпрос(и) към момичетата от форум-а.Има ли значение за вас колко са окосмени краката на едно момче или не обръщате внимание на това и съдите ли по това, колко са окосмени краката му, колко е окосмен по-горе...![]()
Благодаря Ви!
Ако са гористи, ще им обърна внимание. Иначе не се замислям за такива неща. Някои мъже имат окосмени крака и ръце и неокосмени гърди.
A be istinskiqt maj poprincip zime lete trqbva da e ful ama za predpo4itane e bez kosmi \/
на мен лично не ми прави впечатление,окосмяването по ръцете,краката и тн...и все пак около онова по-специално място е по-приятно да няма такива екстри![]()
E за космите на онова място съм съгласен и там се грижа за тях подобаващоок 10х
![]()
ne mi pravi vpe4atlenie dali mom4eto ima kosmi po racete i krakata.daje mi e mn gadno kato vidq nqkoe mom4e s obrasnati kraka...![]()
az bqhПървоначално написано от Анонимко
![]()
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
Za men ima zna4enie.Bi mi bilo mnogo po-priqtno,ako mom4eto nqma kosmi nito po krakata,nito po korema i t.n.Gnysno mi e prosto![]()
i az takaПървоначално написано от PRECIOUS^f
gnusno e opredelenooooooooooooooooo
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za men e vajno da nqma po korema i gardite..i "nadolu ot p1pa"ne obra6tam vnimanie na kosmite po krakata i racete
Добрите момичета имат дневници,лошите нямат време за това.Аз..просто искам да живея живот,който ще запомня.Дори да не го опиша
Само да няма естествен пуловер на гърдите и гърба.Другото няма значение
dam i az taka mislq,no vse pak zavvisi...ako ima super mn e po-dobre da si gi mahaПървоначално написано от Анонимко
![]()
AZ ne obru6tam mnogo vnimanie na takiva ne6ta
da nqma po garba dolu i gardite ili ako ima da sa mn malko 6toto kato go cunkam da ne bulvam posle topki s kosmi ina4e krakata racete e mn gnusno mom4e bez kosmi pone men mn me nervi!
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Emi ako ima mnogo kosmi razbira se 4e 6te mi napravi vpe4atlenie, no po princip ne obru6tam vnimanie. Dobre e da ne sa mnogo okosmeni![]()