.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: yooooooo men

yooooooo men

yo men hora znaete li nqkude iz sf mqsto deto da se trenira breik ili nqkvi takiva oferti samo ne se 4udete 6to edno momi4e na 13 iska da trenira breik daje 6te vi otgovorq mi 6toto e qkoooooooooooooooo are pls help ako mojete

Нямам представа но питай за Електрик форс
    http://www.sme.bg/aba/artists/efc_bg.html
    Едно време имаха школа.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    хахахахахахахаха ...извинявай просто ми е смешно и "якооооооооооооо" и "йоооооооооо мен" ъ хахаха
    та така де Електрик форс съкс по-добре иди на народни танци или модерен балет...

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    хахахахахахахаха ...извинявай просто ми е смешно и "якооооооооооооо" и "йоооооооооо мен" ъ хахаха
    та така де Електрик форс съкс по-добре иди на народни танци или модерен балет...

e Мноо ясно че съск. Погледни ги кви са !
    Ама не се сещам къде може. Преди имаше едни ентусиасти в младост ама станаха кофарки и се преебаха нещатата.

vie sa kvo podigravate li mi se 4e se kefa na breika az treniram moderen balet s malko breik i re6ih 4e breika me vle4e i 4e iskam da treniram

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    само това успях да намеря .. http://hiphop.start.bg/#Breakdancing
    успех в начинанието=)
    алелуя.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska

e Мноо ясно че съск. Погледни ги кви са !
    Ама не се сещам къде може. Преди имаше едни ентусиасти в младост ама станаха кофарки и се преебаха нещатата.
    Да бе най-добрите се водят ама ко да направя...не ме радват виждат ми се и доста...високомерни..със славата идват и лошите неща

Я кажи за тез ентуасиасти?хаха щото аз съм младостко би-гълрче ако така изобщо може да се каже хахахаха

Бекси,не ти се подигравам/е че искаш да играеш брейк...аз лично ти се смея на изразите и ...ъъ пишеш кат некфа лудата раперистка
    йо йо ъ йо хахаха

ti sa ko ne6to protiv men li ima6 we :P

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooo

Правиш челна стойка и казваш на някой авер да та завърти и ставаш брейкарка защото е якооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооо ахахахаха

Айде yooooooooooooooooo чао и успех, шото е якооооооооооооооо yooooo

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

4elnata stoika ve4e q moga dai druga ideq

Цитирай Първоначално написано от BeKsI
    4elnata stoika ve4e q moga dai druga ideq

Ми са учи паяци!

Джамалска чувала ли си за Чушката, Бълхата(има едно кафе към окръжна. Там където тролей 5 минава за към инферно. Ей там в една коуперация. И един морфоф.
    Аве имаше хора. Даже от време на време се събираха в Бронкс.

spored men sa skorpioni a ne paqci a i skorpionite ve4e gi moga

spored men sa skorpioni a ne paqci a i skorpionite ve4e gi moga
    Еми май само според теб са скорпиони! Аве я се засили! Има мноо да учиш.

za da u4a trqbva da namerq kude a nikoi ne kazva zatva zemi nameri ne6to ok?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Jahahahahahahahahaha уу да а според мен са бели мечки...ей мечките мноо яко ги въртят тия "скорпиони"
    Виж ко я хой да сваляш батковците или да учиш че след 7клас без изпит не земат

WILD_BOY не...тез не ги знам...мойте са Ню Продъкшън (въй как звучи като ме мързи да сменям кирилицата) и няма общо с Бронкс

Аа Бекси я кажи са колко време издържаш на челна стойка и кои "скорпиони" можеш?че то ти кат пможеш толко ти си готова за републиканско 'е

purvo 6te se zapi6a nqkude na breik i togava 6te u4a zatva mi namerete ne6to ok??????????????????????????????????????

Повече от фен
    Град
    не е ок

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

em togaa si gledai rabotata 6te si treniram breik 6te si namerq mqsto kade da treniram bez tvoq pomo6t i ti nqma da me spre6 da pravq kakvto si iskam

em togaa si gledai rabotata 6te si treniram breik 6te si namerq mqsto kade da treniram bez tvoq pomo6t i ti nqma da me spre6 da pravq kakvto si iskam
    Ми то май не останаха места за трениране за тва си намери приятели брейкъри и учи от тях и от записи на чуждестранни брейкъри.

imam si priqteli breikari i znam koi moga da pitam kude da treniram ama tva teb ne te int ok????????????????????????

Повече от фен
    Град

Re: yooooooo men

yo men hora znaete li nqkude iz sf mqsto deto da se trenira breik ili nqkvi takiva oferti samo ne se 4udete 6to edno momi4e na 13 iska da trenira breik daje 6te vi otgovorq mi 6toto e qkoooooooooooooooo are pls help ako mojete
    Ама ти си много много много много проста мойто момиче

Нали викаш оферти моферти да ти вкарваме пък тя си имала авери и знаела каде да тренира ве хахахаха еми дааммм.. може би бързо забравяш нз къв ти е проблема

ае и да си тренираш брейк йоооооооо мен ахахахха йооооооо йоооооо йооооооооо йоооооооо (мн ясно яз съм от твойте хора ахахахха йоооооооооооооооооо)

imam si priqteli breikari i znam koi moga da pitam kude da treniram ama tva teb ne te int ok????????????????????????
    Е не! Ти си турбо тъпа. Ходи се засили някъде!!!!
    Кво ни занимаваш като имало кой да питаш! Май си нямаш и идея кво праиш! Темата е за заключване. В София вече няма място за трениране на брейк!

HereTodayGoneToHell***
    Guest
    yoooooooooooooooo mada faka!
    Kvo, da fuck, staa s teb, be, men?
    Kak e havata?
    6ti kaja, men, 4e tva breika, be, men, e mnou qkOoOooOoOoOoO ne6to be, men! Mnou me radva, men!

А, сега, по същество. Едно искам да кажа на авторката на темата - малко прекаляваш с позьорщината и става леко (хм... леко друг път) досадно, префърцунено и смешно. Така че, преди да почнеш да учиш каквито и да е стъпки, се научи да не прекаляваш със заучените фразички и да не преиграваш
    Айде
    Have A Nice Day

П.П. Не можах да се регна! Еба го в пс-то!

ou vie da ne si mislite 4e ste edinstvenite hora koito pitam za breik ili ste edinstveni koito znaqt ili po to4no neznaqt abe vie vuob6te znaete li kvo e tva breik mai ne a i si li4i 4e doori da znaete kvo e breik predpo4itate da se zaqjdate otkolkoto da pomognete dori i da imam priqteli te sa po na 20 godini i si imat i druga rabota osven da se zanimavat s men te mi pokazvat nqkoi breikarski ne6ta lqtoto koga imat pove4e vreme taka 4e sprete da se otvarqte na kogoto i da bilo 4e 6te zagubite qko

ou vie da ne si mislite 4e ste edinstvenite hora koito pitam za breik ili ste edinstveni koito znaqt ili po to4no neznaqt abe vie vuob6te znaete li kvo e tva breik mai ne a i si li4i 4e doori da znaete kvo e breik predpo4itate da se zaqjdate otkolkoto da pomognete dori i da imam priqteli te sa po na 20 godini i si imat i druga rabota osven da se zanimavat s men te mi pokazvat nqkoi breikarski ne6ta lqtoto koga imat pove4e vreme taka 4e sprete da se otvarqte na kogoto i da bilo 4e 6te zagubite qko
    Проблемът е, че ти не знаеш какво е брейк. Визирам изцепката за скопионите и паяците. А и тея твой пряители толко ли не знаят къде се тренира?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си