- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- yooooooo men
ЙО йо Йо ЙО Йо! Ръцете горееее!Първоначално написано от BeKsI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами не незнам ... но все пак като си толко отворена предполагам знаеш че си има търсачки и интернет ... като толко имаш познати брейкъри , що не разпиташ тях , ми пишеш тук ? Хвани се малко в ръце , йо ! И по-полека с 'оборотите' ! /хах !/
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Йо миен! Я am на ten миен! Де моа да се връткъм йо йо йо йе йе ?? Да скъачам йоо сващаш ли бро? Некви уроци бате миен ма не кът о детската garden
И да има миен яко music и да play брияк миен??
Ха , 'миен' разбиваш , йо , 'миен'Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първо се научи да си връткаш дупето на окр. Кристал, пък после прави тарантули, скорпиони и 'секви други отровни твари![]()
йо йо нигааа![]()
негри сред брейкърите няма много многоПървоначално написано от machoka
най добри са китайците![]()
Мхахаха тфа щот са дребни и пластични..уу нечовеци са тйез китайци,ман.
Бекси бе ко ни занимаваш с глупости кат имаш толкова авери брейкъри земи питай тях...баа му мамата...или само да покажеш че си голема раперка и знайк ко е брейк...Я ми кажи ко слушаш а?
хахаха йо йооо и кучката в колата пък моя човек се върти на главата и тоя тъпак ше му го..в устата хахахахах
йооо мен, ми що не питаш тфойте луди френдове брейкъри къде е якооооооооо да тренираш брейк, йо йо меееен. и ш'си връткаш тфойте скорпиони, меееен. йеее мен, брейк рулз нали, меееен?![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
даПървоначално написано от Worthless
![]()
![]()
![]()
забрави "мееееен"Първоначално написано от Jamalska
йо