.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: SNIF ?!?

Guest

SNIF ?!?

Nqkoi znae li kakva e tazi programa Snif...za kakvo sluji, ako moje po-podrobno da mi razkajete, pls :P

Мега фен Аватара на machoka
    Следи пакетите с информация, които 'текат' по мрежата.

На ламерски език -> можеш да засичаш пароли, да четеш какви си пишат разни хора в ICQ.

Но.. просто забрави да се научиш. За това трябва да си роден талант и много малко хора в България го умеят, а ние не знаем кои са те

Град
    Sofia City
    Бих ти препоръчал да си свалиш CAIN мнооо добра програма и не се раобти трудно с нея стига да отцепваш малко за к'во става дума
    HMSU.ORG

Snif ли .. ми тва засича пакети в мрежата ама не съм съгласен с мачока. Много трудно и на късмет е да хване штва което ти трябва. И ако примерно ICQ има Default port то ти може да го промениш и да пообъркаш нещата. Второ ти не изпращаш съобщение от рода на "Hi, kak si?", а шенайсетичен код.
    Идеята на Snif е се пак ако се докопаш до пакета с паролата да го пратиш и ти тоя пакет и да почучиш достъп. Всеки който е по-навътре и почете малко може да snif-a. Е са с баща ми го обсъждахме и едно голяма част от народа snif-a, колкото да разбере, че няма полза от тва.
    Пък и ако си толко обезпокоен си сваляш криптираща програма. Даваш я и на човека, с който ще си пишеш и готово

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си