- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Има ли възможност да съм забременяла ...
imam edin vapros.v4era spah s priqtelq mi,no beshe bez prezervativ.svur6i v/u men no me pritesnqva tova 4e sled kato izbursah tva koeto beshe po men imashe po prustite mi malko.izmih se i otidoh do WC-to.ima li vuzmojnost da sam zabremenqla pri polojenie 4e ve4erta se butnah tam dolu bez da sam si vkarvala prustie???
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
am mnoo sumnitelno da e stanalo ne6toama spored mene nqma kvo da se 6a6ka6. nali vse pak si si napravila nujnata hiviena sled tova, a puk i ne svur6il v teb nali?!... emi kvo togava. aide po-cool momi4e!
![]()
But now watch as I rise
To a whole new height
And my mad battle cry
Will be heard all night
Едва ли, но все пак изчакай малко и си направи тест за бременност.
да има възможност
ima opastnost 6tom ste go pravili bez prezarvati vyv vseki slu4ai , taka 4e iz4akai 7 dni i si vzemi test za bvremennost koito hva6ta do sedmica
emi,misle che nqma ot kakfo da se pritesnqvash,no ako vse pak si mn pritesnena,a tfoe uspokoenei si napravi testche...
No spokoino...mislq,che nqma nishto![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
i az mislq 4e ne e stanalo ni6to po prostata pri4ina 4e ni6to ne sam pravila,pak i toi ne svur6i v men.sigurna sam v nego,ako beshe sgafil shteshe da mi kaje na momenta!!!Adski vi blagodarq na vsi4ki!!!LoVe you!
poprincip risk winagi ima no to4no w toq slu4ai ne tokwoa golqm,dori mislq 4e e minimalen
Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!
Споко, мацка! Не мисля 4е има повод за притеснение![]()
IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!
I az ne mislq,che ima za kakvo da se pritesnqvash,ne se zabremenqva chak tolkova lesno...Spox![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Ей ,че забавно голем смех е бръкна ли си в носа ,а ко си вземи попитай дали няма да забременееш.
Ами той може да ти предаде сперматозоиди само чрез течността от члена си. Най-добре си направи теста.
8b-best napisa ne6to koeto e mn vqrno... moje da ti predade spermatozoidi 4rez te4nostta koqto otdelq 4lena ....taka 4e test-a nqma da ti e v pove4ko .. za seki slu4ai ;P
Възможността е незначителна. Ако желаеш си направи тест. Препоръчително е да вземеш "простинор дуо".
veroqtnostta e malka no vse pak q imataka 4e ni6to ne ti pre4i da si napravish test i sledva6tiq put polzvai prezervativ !!! da ne se trevoji6 za tva i onova
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Не вярвам, да си забременяла. По-спокойно!![]()
Ако така лесно се забременяваше, то не само китайците щяха да са толкова много.
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!