.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Виж дали истински те обича...как да направиш това не мога точно да кажа.
    Ако те обича, да не ти пука какво мислят хората. Важното е ТИ да си щастлива.
    Успех.
    tochno taka,da ne ti puka kakvo govorqt....
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

edno obarkano momi4e
    Guest
    ami da prav si saglasna sam s teb ... ama kvo da ti kaja kakto napisah te roditelite ot kvo li ne se pritesnqvat ... ot edna strana gi razbiram ama ot druga .. primerno kakto e pri vas ... mi te takiva roditeli zna4i nqmat nikakvo doverie na deteto si ili uvajenie ili ne6to takova .... abe iskreno se nadqvam pri vas da se polu4i ))) prosto trqbva mn da nastoqvate i postoqnno da pokazvate 4e se obi4ate i 6te 6tastlivi zaedno puk dano roditelite na momi4eto da se saglasqt

edno obarkano momi4e
    Guest
    lele re6ih da popogledna nqkoko temi4ki .. tiq poslednite i da vi kaja vse za turci stava vapros we .. verno kvo stava tuka ... misleh si 4e samo az imam takav problem ... lelelelele

Голям фен
    riazan??na 27?LELE UJAS ! nameri si niakoi gore-dolu kolkoto tebe i probwai da e bulgarin
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    plqsnete se pred mama ti i tati ti i towa e reshenieto
    ako ne pomogne rezni mu go pred washte togawa pone nqma za kakwo da se pritesnqwat
    ako i towa ne gi spre samoubii se

edno obarkano momi4e
    Guest
    boje boje ... kvi mneniq 4eta .... koi da poslu6am we???? e vse pak otstrani i razkazano sigurno izglejda mnogo po razli4no de... no vse pak drygo si e nqkoi si kaje mnenieto :PPP aide otivam na u4ili6te dove4era 6te proverq ako eventualno ima drygi mneniq

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    edno obarkano momi4e Пуснато на: 28.02.3 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

boje boje ... kvi mneniq 4eta .... koi da poslu6am we???? e vse pak otstrani i razkazano sigurno izglejda mnogo po razli4no de... no vse pak drygo si e nqkoi si kaje mnenieto :PPP aide otivam na u4ili6te dove4era 6te proverq ako eventualno ima drygi mneniq
    "koi da poslusham" Kak koi be mila,poslushai surceto ti,TI i SAMO TI trqbva da reshish kakfo shte pravish i da vzemesh reshenie,nie prosto davame mneniq...ti SAMA reshi kakfo da pravish...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

edno obarkano momi4e
    Guest
    sexy_macka teb 6te poslu6aaaaaaaaaaaaaaam ))))) prava si si ... otstrani vina izglejda ralizno ...

Голям фен
    Град
    edno obarkano momi4e Пуснато на: 01.03.1 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

sexy_macka teb 6te poslu6aaaaaaaaaaaaaaam ))))) prava si si ... otstrani vina izglejda ralizno ...

mai ti pomognah...e,ako e taka radvam se i ti pojelavam YcneX,ako puk ne sm ti pomognala,pak ti pojelavam YcneX

edno obarkano momi4e
    Guest
    blagodarq ti!!!!! ))))

Голям фен
    Град
    edno obarkano momi4e Пуснато на: 01.03.1 Заглавие:

blagodarq ti!!!!! ))))
    nqma problemS

edno obarkano momi4e
    Guest
    horaaaaaaa nqkoi dryg 6te dade li mnenie ili ne vi se pi6e??? kakto i da e vse pak mersi za mneniqta nezavisimo na koq strana sa bili

човекът
    Guest
    А вие от царя ли се научихте да гледате само положителното?Ма аз така иначе...'в едно момче'!!!К'во момче бре 27години?ти знаеш ли какво иска един мъж от момиче като теб?дано да е така!Ама турчин бил! справка филма "НЕ БЕЗ ДЪЩЕРЯ МИ" Хварли му един поглед(може да ти доиде някоя идея)

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Не позволявай на другите да живеят твоя живот,прави това,което душата ти желае.Да,може след време да се окаже не такъв за какъвто го мислиш,но тази опасност я има винаги-не само във вашия случай.Засега недей да се тревожиш-радвай се на любовта ви.
    Ако нещо лошо се случи-винаги можеш да се откажеш от него,но сега няма какво толкова да се тревожиш-важното е да се чувствап ти добре и да се насладиш на любовта си
    suglasna sum sus sherry,mnogo si prava macka

edno obarkano momi4e
    Guest
    ima li smisal da se ebavate????

edno obarkano momi4e
    Guest
    a ti човекът, mislq 4e se izkazva6 pribarzano .. 4esno kazano i az tva bih si pomislila ama kato ne go poznava6 za6to govori6??? moga da ti dam mn primeri 4e ne e taka kakto si misli6 ama ima li nqkakav smisal a?

Голям фен
    Град
    edno obarkano momi4e Пуснато на: 03.03.12 Заглавие:

a ti човекът, mislq 4e se izkazva6 pribarzano .. 4esno kazano i az tva bih si pomislila ama kato ne go poznava6 za6to govori6??? moga da ti dam mn primeri 4e ne e taka kakto si misli6 ama ima li nqkakav smisal a?

edno obarkano momi4e Пуснато на: 03.03.12 Заглавие:

ima li smisal da se ebavate????
    I za dvete neshta koito kaza si prava..ne obqsnqvai vseki si imq mnenie,no naistina e gadno,che nqkoi se iskazvat nepodgotfeni samo kolkoto da kajat neshto..
    Ti si imash sfoe mnenie

edno obarkano momi4e
    Guest
    mda sexy_macka ama na men problema mi e 4e ponqkoga sam mn naivna naprimer za bolen vapros kato tozi ) i za tva reagiram sigurno po tozi na4in :P ama i te sa si pravi .. ako ne im se e slu4valo ni6to podobno ... taka 6e govorqt ) i az si misleh 4e golqmo mom4e hodi s po malka zaradi seksa ama moq slu4ai dokazva 4e makar i rqdko ne vinagi e taka ...

edno obarkano momi4e
    Guest
    da smqtam li temata za prikliu4ena ili o6te nqkoi 6te si kaje6 mnenieto nezavisimo kakvo e to ) pitam za da znam dali vaob6te d q proverqvam tazi tema ve4e

e nikoi li nqma da kaje o6te ne6to we ;P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си