Цитирай Първоначално написано от edno obarkano momi4e
s edno mom4e sme vliubeni do poluda edin v dryg ... i moga naistina da kaja 4e ne e s men samo zaradi seksa prosto liubov we libuov ... no estestveno idva problema s na6te spored nas te ne sa saglasni da sme zaedno ne samo za6toto razlikata ni e golqma ( a tq naistina e golqma : 17-28, no i tova se slu4va a nai vajnoto e 4e imame mn silna vrazka i se 4ustvame mn gadno kogato sme razdeleni) a moje bi e i drygo ... toi e tur4in i mama postoqnno mi povtarq kak turcite bili nai ujasnite hora kak ako hodq s nego 6te doide moment v koito toi 6e se prevarne v ujasno sa6testvo i takiva raboti .. iskala li sam takav jivot ... az ne mislq 4e e taka ne moje6 da slaga6 vsi4ki pod edin kantar vseki 4ovek e razli4en ... spored men mama prosto e vidqla nqkolko takiva neuspe6ni vrazki na neini poznati i moje bi tova e pri4inata... vie kak mislite kajete si mnenieto nadqvam se da ne gre6a tolkova mn za nego kakto si mislqt maika mi i ba6ta mi ... prosto go poznavam toi e tolkova dobar i tolkova se obi4ame 4e ne moga da se saglasq s poziciqta na na6ite ... emi ostavqm vi da si kajete mnenieto i predvaritelno mn vi blagodarq 4e 6tte mi dadete nqkakav savet ...
moga da te posavetvam samo edno poslu6ai sarceto si samo to moje da ti kaje kakvo da pravi6 za6toto samo to znae kakvo 4uvstva6 ti