s edno mom4e sme vliubeni do poluda edin v dryg ... i moga naistina da kaja 4e ne e s men samo zaradi seksa prosto liubov we libuov ... no estestveno idva problema s na6te spored nas te ne sa saglasni da sme zaedno ne samo za6toto razlikata ni e golqma ( a tq naistina e golqma : 17-28, no i tova se slu4va a nai vajnoto e 4e imame mn silna vrazka i se 4ustvame mn gadno kogato sme razdeleni) a moje bi e i drygo ... toi e tur4in

i mama postoqnno mi povtarq kak turcite bili nai ujasnite hora kak ako hodq s nego 6te doide moment v koito toi 6e se prevarne v ujasno sa6testvo i takiva raboti .. iskala li sam takav jivot ... az ne mislq 4e e taka ne moje6 da slaga6 vsi4ki pod edin kantar vseki 4ovek e razli4en ... spored men mama prosto e vidqla nqkolko takiva neuspe6ni vrazki na neini poznati i moje bi tova e pri4inata... vie kak mislite kajete si mnenieto nadqvam se da ne gre6a tolkova mn za nego kakto si mislqt maika mi i ba6ta mi ... prosto go poznavam toi e tolkova dobar i tolkova se obi4ame 4e ne moga da se saglasq s poziciqta na na6ite ... emi ostavqm vi da si kajete mnenieto i predvaritelno mn vi blagodarq 4e 6tte mi dadete nqkakav savet ...