- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Pachanga-loco
Haresvate li pachanga-loco
Не! Мразя тази песен с цялото си същество, страшно е лигава и мелодията, и музиката са никакви...
Не е лоша
super e \/
I was lost and I'm still lost...
БиваПървоначално написано от Master_88
![]()
kato izleze mi haresva6e moga da q slu6am no...ve4e mi otmuzna i e malko ligava da
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
nenavijdam tazi presen prosto .... kato q 4uq nakade i mi ide da gi fana si4kite i ...![]()
Yup! SUX!Първоначално написано от korn___
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
МНОГО МЕ КЕФИ !!! \/
![]()
![]()
поредната пълна боза
"Целувка за лека нощ"
Yup! Powryshta mi se ot tazi pesen!!!Първоначално написано от midnight...
![]()
то не стига че сички сте метали ами и хейтъри едно 80 процента.. на мен лично не ми е от любимите но е един добър проект който издигна групата.. сички си е на 6..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
neeeeeeeeeeeee ujasni sa i grupata i pesenta puf ujas![]()
![]()
![]()
da de tva bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
тази песен ми харесваше единствено в периода, в който ходих на работа в рекламна къща и се слушаше само Радио Сити. иначе е пълна фешанска боза като всички песни по радиото бай да уей! (след като ме уволниха от там не съм и помислил да пусна това радио (дори каквото и да е било друго освен идоби (пънк/емокор радио естествено!)))
I am the most *fiendish* terror that flaps in the darkest night. I am the skunk that pollutes your air! I am Negaduck!
Готина си е песничката!
nee pesenta mi e ve4e super tapa(i predi ne me kefe6e)no sega q puskat non-stop![]()
e na mene puk mnogo mi haresva
мене пък си ме кефи!![]()
Са кво?Ще ме линчувате ли?
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
biva ama ze da mi omrazva ve4e
Бива.
pesenta ne e lo6a.Ama ve4e mi pisna.Napravo q namrazix
aps sum suglasna uuuuuuuuuuu kat 4i\uq ne6to ot toq rod i neznam ko mi stava davA DA KRE6TQ UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUПървоначално написано от Sinister_Doll
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OTVRATTTTTTTTTTTTTTTTTT
![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mnogo mi haresva taiq pesen super e!