.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Pomognete

Hybrid View

Ivailonoto
    Guest

Pomognete

Искам някои с опит да ми помогне заштото не мога да се целувам а не искам да се изложа аре ако мойе некои да ми помогне ако мойе по барзо за пържи пат щте ми е ако се намери поне една душа ще сам много благодарен

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    spokoino...kakfo si se stresiral tolkova...nqma nishto strashno v celufkata... Prosto sledvai partniorkata si i vsichko shte stane ot samosebe si...
    P.S. tova nikoi nemoje da te nauchi,dokato sam ne go opitash !
    samo moga da ti kaja che celufkata e edno veliko chufstfo(osobenno 1ta)
    YcneX
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ima 10958869 temi vuv foruma porazrovi se malko az 6te ti dam samo edin link drugite si gi nameri samhttp://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=29628&highlight=celuvaneto
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Супер фен Аватара на sometimes_
    Tctct sigurno ima hilqdi temi po toq vypros,no kakto i da e...Ta kakto se povtarq ot 10000000 godini - nikoi ne moje da ti kaje kak da se celuvash...Kakvo ochakvash...da ti obqsnim stypka po stypka na kyde da si dvijish ezika li? To shte stane ot samo sebe si,samo ne se pritesnqvai i ne stoi kato dyrvo...Uspeh !
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    spokoino kato nastapi momenta to si ti idva se edno cql jivot si znael kak pone sas mene taka stana

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    e da ama......celuvaneto si e darba koqto sam trqbva da otkrie6....smisal ti si go moje6 stiga da vidi6 4e go moje6....vtoro nqma kak da te nau4i nikoi ot tuka smisal virtualno li iska6.....fa6tate si ustite i po4vate da vurtite ezik ama nejnpo i si otvarq6 po normalno ustata da ne q glutne6...

Mislq 4e ni6to ne rabzra nali.....sam opitva6 i 6e vidi6 4e moje6 nqma da se izloji6!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си