... наистина не знам откъде да започна. нямам да думи да изразя колко съм бясна от отношението на една моя даскалка. не съм предполагала, че може човек, назначен като Учител, може да се държи по такъв начин. всичко започва с това, че тя непрекъснато се заяжда с мен и мои приятелки. но да оставим това, днес чашата абсолютно преля и дори малкото ми елементарно уважение към нея изчезна.
въпросната 'Учителка' се е обаждала в дома на една моя приятелка и е наговорила куп простотии по неин адрес, както по мой и този на една друга приятелка. отделно се е оплаквала на класната колко сме били безотговорни (?), недисциплинирани (?), и как безцеремонно сме си излизали от стаята (!?!?!?!?). без абсолютно никакъв повод, не съм говорила зад гърба й, вярно е че не я понасям, но НИКОГА не съм си позволявала да говоря простотии за нея. а днес когато се опитах да поговоря най-човешки с нея, тя ми се разкрещя как съм си позволявала да и говоря така надменно (!?!?!??!!?!??!?!?). след което въпросната ми се врътна най-нахално и си хвана пътя без да ми даде никакво обяснение за поведението си.
аз не съм слушала какво преподава?! имам чувство, че тя абсолютно никога не съм научила нещо полезно от нея, тя просто си зубри от някфи книжки и после ги изпява пред класа. нима това е преподаване?!
не знам как да си обясня това което се случва. нямам думи, не мога да си представя как може човек да седи да ме гледа в очите и да ми обяснява пълни лъжи.
нямам представа кво да правя, явно си е ме е набелязала и ще направи сичко възможно за да ме прецака, нима единственото което ми остава е да правя като другите - да се подмазвам и да правя това което и харесва?!?!!?!!! е съжалявам, това НЯМА стане, друг е въпроса, че ще е късмет ако завърша при нея с добра оценка. тая жена не знам как, но успява да влезе под кожата на всички, нищо чудно да ме прецака и по други предмети.
и какво излиза сега? че само защото не ме харесва ще бъда преебаан с кофти оценки? по-интересен е въпроса защо не ме харесва и мисля, че се досещам.. просто не съм от онези 'НОРМАЛНИ' хора, като нея и защото не пиша за розички, пеперудки и горски феи.... страхотно... а къде остана обективното оценяване? не е ли целта на училището ни да ни помогне да се научим да мислим? по дяволите, затова ходя там, за да науча нещо, а не за да си вея задника и да се чудя как да се харесам на даскалите и откъде да назубря някоя тема.. която също да им се хареса... дееба и образователната система!
тоя случай толкова много въпроси събуди в мен, че половината ги забравих.
не знам повече какво да кажа, наистина останах без думи и ... крайно разочарована.