- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто да споделя !
Има дни в , които се чувстваш като пълен боклук . Има дни в , които ти се иска да заплачеш даже на някое чуждо рамо . Толкова уязвим ... В един от най-тъжните ми дни се запознах с един УЖ различен момък . И така с малко нежни думи се хванах ! Беше добре в първите два месеца. Аз го обичах ! И той УЖ ме обичаше ... Преди около 5 дена забелязах как този непрокопсан момък почна да ме лъже по най-долнопробния начин ! И най-лошото от всичко е , че сам се оплита в лъжите си ! Едно мога да ви кажа не се доверявайте на никого ! На никого ! Всичко е прекрасно до един ден , нищо не е вечно ! И сега вместо с тъга съм изпълнена с омраза към този боклук !![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
nqma kvo da kaja osven smisal 4e не сички мом4ета или мъже са боклуци...просто си попаднала на такъв....сажалявам.....много често се случва такова нещо...![]()
kakvo te e izlugal?
nema izob6to smisul da se trovi6 za takuf bokluk ,koito te e nakaral da strada6!!
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
mila,ne vsichki momcheta sa takiva,prosto ti si imal aneshtastieto da sreshnesh edin ot mnogoto...no povqrvai che sushtestfuvat i takiva koito mogat da obichat i da cenqt momicheto do sebe si...
I..Nqma smisl da se susipfash zaradi tozi,koito te e napravil neshtastna....![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Ех...какво да кажя.Живота не е швете,няма перфекни неща.И аз на моменти така...просто падам и плача ама след тва ставам по силна.Нали занеш нещатата,които ен ни убиват ни правят по силни!За тва бий една майна на това момче и на пук си живей живота.Прави кото искаш.И аз съм луда по бившият си,той за мое щастие не ме е лъгал и не си е играл с мен...та мисля да направя нещо яко...тея дни ако ми се одаде възможност ще ходя да скачам с бънджи...Та усмихни се!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Честно казано, струва ми се, че е по-добре да си тъжна, от колкото ядосана...Има възможност тъгата да се заличи с времето по някакъв начин, а омразата те държи вечно и е силна...И то омраза от болка...
Защо да хабиш излишни нерви, които ще ти трябват доста повече за нататък и то само за един боклук, както много точно се изрази ти самата...
Vsi4ki myje i mom4eta sa lyjlivi glupazti i bokliuzti ne zaslujavat obi4ta na edno bylgarsko momi4eili jena ne prodsto ne zaslujavat!!!!!!![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Девойко, това е много хубаво. Колкото повече омраза има в един човек толкова по силен е той! Аз поради жалки стечение на обстоятелствата тъжах, но това беше защото бях слаб. Сега съм силен и със всеки ден ставам по-силен, защото не се страхувам да мразя и презирам! Това ми дава сила, която досега не притежавах. Мисленето ми е много по-точно, целенасочени и силно. Опитите, на който и да е да ме сдуха рефлектират върху него! Тъй че помисли си. Може да страдаш - което е тъпо. Можеш да обичаш отново, а можеш да се опиташ да усвоиш силата на омразата. Не се страхувай от нея, защото тя е силата на силните и затова толкова малко хора могат да я използват. Защото са ЖАЛКИ!
macka spodelqm mnenieto tiПървоначално написано от sexy_macka
radwam se... =D>terry Пуснато на: 21.02.2 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka написа:
mila,ne vsichki momcheta sa takiva,prosto ti si imal aneshtastieto da sreshnesh edin ot mnogoto...no povqrvai che sushtestfuvat i takiva koito mogat da obichat i da cenqt momicheto do sebe si...
I..Nqma smisl da se susipfash zaradi tozi,koito te e napravil neshtastna....
macka spodelqm mnenieto ti![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Кофти...![]()
Наистина няма нищо вечно, но все някога ще намериш МОМЧЕТО... \
/