Здравейте, от доста време влизам в този форум, прочел съм доста неща и научих страшно много неща... Но имам един проблем и реших и аз да споделя с вас и да помоля за съвет! Значи става дума за момиче... Страшно съм влюбен - никога не съм се влюбвал така! След като се запознахме имаше голям интерес от нейна страна... Личеше си, че и тя имаше някакви симпатии към мен! Но времето минаваше и имеше нещо като изчакване и от страната на двамата - всеки чакаше другия да направи нещо - първата стъпка. Изглежда и двамата бяхме някакви такива супер срамежливи... Така мина известно време и все си стояхме на едно място... Но поради причини, които не зависеха от никого не можахме да виждаме известно време... През това време тя си е хванала гадже... Сега се намираме в следната ситуация: тя си има гадже, аз не мога да спра да мисля за това и просто умирам и НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ тя постоянно търси компанията ми и според мойте приятели тя още ме харесвала, и била тръгнала с гаджето си само от скука и поради факта че не се виждахме доста време! И двамата знаем, че се харесваме взаймно (както беше и преди), ама пак нищо никой не прави! Приятелете ми казват, че ни наблюдават от страни и по държанието и с мен, жестовете и усмивките се усеща, че още ме харесва! И си стоим в някак ситуация без изход, защото никой не иска да направи нещо по въпроса! Вие ще кажете говори с нея, кажи и всичко! Дори и да приемем, че ще събера смелост да говоря с нея(макар че не го виждам как ще стане това) АМА ВСЕ ПАК ТЯ СИ ИМА ГАДЖЕ!!! Ще изглежда че искам да я скарам с гаджето и, а пък после може и да си го отнеса от него... Просто не знам какво да правя!!! Не мога да спра да мисля за нея - виждаме се всеки ден, говорим си за различни работи и като ли че и двамата знаем какво става и като ли че всички мои приятели и нейни приятелки знаят какво става! Не знам какво да направя!!! Моля ви дайте ми някакъв съвет! Ще съм ви страшно благодарен!!!

Сори за дългата тема, ама по-кратко не можах!!!