- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Varvi....tam!
Вървя,продалжавам да вървя,вървя...но на къде?Къде отиде смисала на живота ми?Къде отиде ТИ?Пиша разни редове с надеждата да излея върху тях мъката си по теб но знам че, думите са безсилни пред чувствата ми!Живея със спомените за теб!Мисълта че повече никога няма да докосна с устните ти, че повече няма да усетя ръцете ти, че повече няма да усетя топлината на тялото ти, че повече няма те прегръщам ме побърква!Вече всеки е поел по пътя си, но моя път води към ада!Ада наречен - САМОТА!Самота която ме погубва с всеки изминал ден все повече и повече, и ме кара да губя смисъл да живея!
Но ще продължа да живея напук на самотата, ще покажа на всички че съм силна и МОГА!Полужива съм, но намирам сили и ще продължавам да намирам защото знам че, единственото нещо което ме крепи са спомените!Спомени от изминали щастливи дни даряващи ми сила и смелост да продължа в живота напред без страх!Ще погледна без страх в бъдещето и ще продължа защото знам че живота не свършва с края на една НЕЗАБРАВИМА ЛЮБОВ!!!
mila,mn e hubavo !![]()
naistina Istinskata liubov e NEZABRAVIMA....![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Ами мило...невероятно е.Страхотна си крисиЧетеш ми мислите понякога...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
lele ponqkoga se 4udq dali az pisha ili nqkoq druga!^^Kotenceto^^ sexy_macka 10x 4e vednaga otgovorihte!tva sa prosto 4uvstva koito sam ispitala i prodaljavam da ispitvam!
Започва доста песимистично и негативно, но в края някак си ти вдъхва надежда, вмъкнала си оптимизъм, добре си ги съчетала...Чувствата и думите...
Първоначално написано от sexy_macka
To4no taka purvata istinska i nezabravima liubov boli i nikoga neoje6 da q zabravi6!![]()
suglasna sam s vas tq ostava za cql jivotПървоначално написано от ziky
dam naistina e mn hubavo... nemam dumiПървоначално написано от Death^Forever
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
dam,Nikoga ne se zabravq i vupreki che ni e bolqlo che tq e sfurshila,vinagi si ostava edin Prrekrasen Spomen !!!terry Пуснато на: 21.02.2 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ziky написа:
sexy_macka написа:
mila,mn e hubavo !
naistina Istinskata liubov e NEZABRAVIMA....
To4no taka purvata istinska i nezabravima liubov boli i nikoga neoje6 da q zabravi6!
suglasna sam s vas tq ostava za cql jivot![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !