- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo pravite kogato...
hora molq pomognete.....pred razdqla sum s gajeto mi...i poneje nqmam priqtlki i priqteli za6toto kogato trqugnah s nego predi 2 godini i polovina az ostavih vsi4ki tqh i nqma s koi ve4e da izlizam i si sedq sama v ku6ti.... no neznam s kakvo da se raseivam za da moga da go prevuzmogna po lesno za6toto sama se poburkvam....molqvi kajete mi....daite mi suvet....
знам какво ти е ...
опитай се да си върнеш приятелите,ако не намери нови!
а с това момче,раздялата сигурна ли е ?![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Gre6ka si napravila kato si se razdelila s priqtelite ti zaradi nego..gajetata idvat i si otivat a priqtelite ostavat za cql jivot!trqbvalo e da si mislila na vreme!Sega ako ne uspee6 da si gi vurne6 ili da ne nameri6 novi kakto kaza kolejkata nqma na4in nikoi da ti pomogne!![]()
az nerazbiram za6to si zarqzala priqtelite si nikoga nemoje6 da bude6 sigurna ot lubovta na edno momi4e/mom4e ne dopuskai pove4e tazi gre6ka da izostavi6 priqtelite si zaradi edno mom4e nikoga zapomni priqtelite sa nai-cennoto ne6to
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
naistina si e bilo gre6ka da ostavi6 priqtelite si,no ve4e e kusno i si go napravila!napravi vsi4ko koeto zavisi ot teb za da ne se razdelite....!a za priqtelite prosto si nameri novi,trudno e da si nameri6 novi,za6toto ne gi znae6 dali nqma da te izpolzvat ili ne,no se pak si stuva da opita6.i kusmet s gajeto,dano si opravite ne6tata
pobyrza da si nameri6 li novi fr ili da si vyrne6 starite zashtoto bez fr naisitina e mn lo6o ama mn golqma gre6ka si napravila 4e si se radelia s nego((
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Ми сори , ама това да зарежеш приятелите заради гаджето е голяма тъпотия.Мислиш ли на тях какво им е било.....сега ще ти е много трудно да си върнеш обичта и доверието им.....но все пак опитай и най-важното е да се учиш от грешките си.![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
prosto ...sled tova
sus starite drujki i posle
i taka ...puk moje i da se
po nqkoe vreme i taka
btw gre6ka e bilo ot tvoq strana da ostavq6 poznatite i priqtelite ti![]()
Научила си ценен урок - никога не изоставяй приятелите си. Това е грешка. Лошото е, че преди да я допуснеш няма как да го осъзнаеш. Със сигурност ще си намериш нова компания, така че - няма страшно.Първоначално написано от samotna ptica
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
zdr mila,as imah suishtiq problem predi 4-5meseca,zarqzah priqtelite si,zaradi edno momche...NAuchih si uroka ! a seg i ti si nauchila sfoq...pomoli priqtelite ti da te rasberat,izvini im se,makar che tova e nai-malkoto koeot mojesh da napravish za tqh...i vse pak...Ako te sa ti tolkova dobri fr shte rasberat che ti veche si se pouchia ot tazi greshka,che nqma da q povtorish i shte ti prostqt...
ako puk ne stan etaka...prosto si potursi novi...makar i vinovna,s tazi ogromna greshka....vseki ima ppravo da sgreshi i te bi trqbvalo da ti prostqt !![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
ami, znae6 li mnogo lo6o si napravila
kato si zarqzala vsi4kite si priqteli... ima edna pogovorka na angliiski: 'Make new friends, but cherish the old ones'... qvno ti ne si q spazila i sega 6te strada6... iskreno ti sa4uvstvam
probvai vseq4eski da si gi vurne6, no budi iskrena... kaji im 4e vinagi si gi uvajavala i ne se vru6ta6 pri tqh zaradi samotata a zaradi tqh samite... uspeh!
But now watch as I rise
To a whole new height
And my mad battle cry
Will be heard all night
e da zareje6 priqtel zaradi nqkoe mom4e e nai-lo6oto koeto moje6 da napravi6.Pone hubavoto e 4e kogato osuznae6 gre6kata si i se vurne6 ako ti e bil istinski priqtel 6te ti prostia macka vie verno 6to 6te kusate razkaji ne6to pove4e ...se pak 2 godini i polvina sa dosta vreme
aide uspeh s priqtelite ti
![]()
Говори с тези, които са били твои приятели преди началото на връзката. Опитай се отново да се събереш с тях.
Гледай да излизаш по-често, и новите запознанства няма да закъснеят.![]()
Успех.![]()
ne si postapila pravilno kogato si zarqzala priqtelite si zardi gadjeto .Първоначално написано от samotna ptica
![]()
ЕЕ преебала си се , братята винаги пред курвите.
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Da varni si priqtelite i az bqh v sashtoto polojenie no te naistina se okazaha istinski priqteli i mi prostiha a na vsichkoto otgore namerih i novi koito mi dadoha kuraj,no 3m ne bqh s gadjeto si sled 2 godini zaedno sega az si go varnah i nqma da pozvolq na nishto da ni razdeli!!!
Badi silna i ne univai,6te sreshtnesh mnogo mnogo drugi hora mnogo po interesni,koito shte ti pomognat da se zabavlqvash!!
"Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел!"