.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    samotna ptica
    Guest

kakvo pravite kogato...

hora molq pomognete.....pred razdqla sum s gajeto mi...i poneje nqmam priqtlki i priqteli za6toto kogato trqugnah s nego predi 2 godini i polovina az ostavih vsi4ki tqh i nqma s koi ve4e da izlizam i si sedq sama v ku6ti.... no neznam s kakvo da se raseivam za da moga da go prevuzmogna po lesno za6toto sama se poburkvam....molqvi kajete mi....daite mi suvet....

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    знам какво ти е ...
    опитай се да си върнеш приятелите,ако не намери нови!
    а с това момче,раздялата сигурна ли е ?
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Gre6ka si napravila kato si se razdelila s priqtelite ti zaradi nego..gajetata idvat i si otivat a priqtelite ostavat za cql jivot!trqbvalo e da si mislila na vreme!Sega ako ne uspee6 da si gi vurne6 ili da ne nameri6 novi kakto kaza kolejkata nqma na4in nikoi da ti pomogne!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    az nerazbiram za6to si zarqzala priqtelite si nikoga nemoje6 da bude6 sigurna ot lubovta na edno momi4e/mom4e ne dopuskai pove4e tazi gre6ka da izostavi6 priqtelite si zaradi edno mom4e nikoga zapomni priqtelite sa nai-cennoto ne6to
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    naistina si e bilo gre6ka da ostavi6 priqtelite si,no ve4e e kusno i si go napravila!napravi vsi4ko koeto zavisi ot teb za da ne se razdelite....!a za priqtelite prosto si nameri novi,trudno e da si nameri6 novi,za6toto ne gi znae6 dali nqma da te izpolzvat ili ne,no se pak si stuva da opita6.i kusmet s gajeto,dano si opravite ne6tata

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    pobyrza da si nameri6 li novi fr ili da si vyrne6 starite zashtoto bez fr naisitina e mn lo6o ama mn golqma gre6ka si napravila 4e si se radelia s nego((
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Град
    Варна
    Ми сори , ама това да зарежеш приятелите заради гаджето е голяма тъпотия.Мислиш ли на тях какво им е било.....сега ще ти е много трудно да си върнеш обичта и доверието им.....но все пак опитай и най-важното е да се учиш от грешките си.
    "Когато надникнеш в бездната,
    бездната също надниква в теб"
    Фридрих Ницше

Супер фен
    prosto ... sled tovasus starite drujki i poslei taka ...puk moje i da se po nqkoe vreme i taka

btw gre6ka e bilo ot tvoq strana da ostavq6 poznatite i priqtelite ti

Re: kakvo pravite kogato...

Цитирай Първоначално написано от samotna ptica
    hora molq pomognete.....pred razdqla sum s gajeto mi...i poneje nqmam priqtlki i priqteli za6toto kogato trqugnah s nego predi 2 godini i polovina az ostavih vsi4ki tqh i nqma s koi ve4e da izlizam i si sedq sama v ku6ti.... no neznam s kakvo da se raseivam za da moga da go prevuzmogna po lesno za6toto sama se poburkvam....molqvi kajete mi....daite mi suvet....
    Научила си ценен урок - никога не изоставяй приятелите си. Това е грешка. Лошото е, че преди да я допуснеш няма как да го осъзнаеш. Със сигурност ще си намериш нова компания, така че - няма страшно.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    zdr mila,as imah suishtiq problem predi 4-5meseca,zarqzah priqtelite si,zaradi edno momche...NAuchih si uroka ! a seg i ti si nauchila sfoq...pomoli priqtelite ti da te rasberat,izvini im se,makar che tova e nai-malkoto koeot mojesh da napravish za tqh...i vse pak...Ako te sa ti tolkova dobri fr shte rasberat che ti veche si se pouchia ot tazi greshka,che nqma da q povtorish i shte ti prostqt...
    ako puk ne stan etaka...prosto si potursi novi...makar i vinovna,s tazi ogromna greshka....vseki ima ppravo da sgreshi i te bi trqbvalo da ti prostqt !
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Град
    София
    ami, znae6 li mnogo lo6o si napravila kato si zarqzala vsi4kite si priqteli... ima edna pogovorka na angliiski: 'Make new friends, but cherish the old ones'... qvno ti ne si q spazila i sega 6te strada6... iskreno ti sa4uvstvam probvai vseq4eski da si gi vurne6, no budi iskrena... kaji im 4e vinagi si gi uvajavala i ne se vru6ta6 pri tqh zaradi samotata a zaradi tqh samite... uspeh!
    But now watch as I rise
    To a whole new height
    And my mad battle cry
    Will be heard all night

=]
    Guest
    e da zareje6 priqtel zaradi nqkoe mom4e e nai-lo6oto koeto moje6 da napravi6.Pone hubavoto e 4e kogato osuznae6 gre6kata si i se vurne6 ako ti e bil istinski priqtel 6te ti prostia macka vie verno 6to 6te kusate razkaji ne6to pove4e ...se pak 2 godini i polvina sa dosta vremeaide uspeh s priqtelite ti

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Говори с тези, които са били твои приятели преди началото на връзката. Опитай се отново да се събереш с тях.
    Гледай да излизаш по-често, и новите запознанства няма да закъснеят.
    Успех.

Re: kakvo pravite kogato...

Цитирай Първоначално написано от samotna ptica
    ne si postapila pravilno kogato si zarqzala priqtelite si zardi gadjeto .

ЕЕ преебала си се , братята винаги пред курвите .
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Da varni si priqtelite i az bqh v sashtoto polojenie no te naistina se okazaha istinski priqteli i mi prostiha a na vsichkoto otgore namerih i novi koito mi dadoha kuraj,no 3m ne bqh s gadjeto si sled 2 godini zaedno sega az si go varnah i nqma da pozvolq na nishto da ni razdeli!!!
    Badi silna i ne univai,6te sreshtnesh mnogo mnogo drugi hora mnogo po interesni,koito shte ti pomognat da se zabavlqvash!!
    "Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си