.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93

Тема: kak da go zabrqvq

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ne moga v nikakav slu4ai daprekratq vsqkakva vrazka s nego mn si go obi4kam nemoga da zagubq i malkoto koeto mi e ostanalo da vijdam o4ite mu kogato si e v moq
    grad nali ako trea da napraa taka trea i da se samuubiq nz az 6te iz4akam da si doide da vidq kakvo 6te pravim
    ISKAM GO POVE4E OT JIVOTA SI

0biChkam SlyNcEt0 :}

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    ZaViNaGi^nEsHtAsTnA Пуснато на: 23.02.1 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ne moga v nikakav slu4ai daprekratq vsqkakva vrazka s nego mn si go obi4kam nemoga da zagubq i malkoto koeto mi e ostanalo da vijdam o4ite mu kogato si e v moq
    grad nali ako trea da napraa taka trea i da se samuubiq nz az 6te iz4akam da si doide da vidq kakvo 6te pravim
    ISKAM GO POVE4E OT JIVOTA SI
    mila,ti mai mn go obichash i nqmash nikakfo namerenie da se opitash da go zabravish,togava kakuf savet ochakfashe ot nas? ???
    as nz kakfo poveche da kaja,sujalqvam.,..
    i vse pak...YcneX ...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ako znaeh kak bih se opitala da go zabraa no nz kak a i si dadohme vreme do sledva6toto mu idvane da si pomislim i dvamata kakvo iskame edin ot dr po4ti vsqka ve4er si govorim toi ne mi pozvolqva i edna sec da ne misla za nego i predi malko govorihme
    az mn iskam da sam s nego zaradi mene nqkolko momi4eta i edno dve mom4eta plakaha za6toto kato si govorim za tova pla4kam i te pokrai mene iskam da se polu4i ne6tu mejdu nas

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    NE MOGA POVE4E TAKA VSI4KO SE PROVALQ NE MOGA ISKAM DA UMRA JIVOTA MI BEZ NEGO NE MOJE DA PRODALJI ISKAM SI GO OBRATNOOOOOOOOOOOOOOOO

Голям фен
    Град
    ZaViNaGi^nEsHtAsTnA Пуснато на: 24.02.9 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

NE MOGA POVE4E TAKA VSI4KO SE PROVALQ NE MOGA ISKAM DA UMRA JIVOTA MI BEZ NEGO NE MOJE DA PRODALJI ISKAM SI GO OBRATNOOOOOOOOOOOOOOOO
    mila,nqma nudja da govorish takiva raboti....Tak e trqbvalo da stane...Stanalo e...vremeto nemoje da se vurne,mojesh samo da se pouchish ot greshite,koito si dopuskala... "...no znai che na teb ne ti otiva da plachesh za edno momche" Tfa beshe edno spomenche..
    mila,kolkoto i dati e tejko...poplachi si,pogovri s nqkoi,,no ne si pomislqi za samoubiistfo i t.n. NQMA SMISL,da ne bi ako naistina go napravish,nqkoi da te oceni ili puk neshto da se promeni..NE prosto ti veche nqma da sushtestfuvash..
    YcneX,mila

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    ZaViNaGi^nEsHtAsTnA Пуснато на: 24.02.9 Заглавие:

mila,nqma nudja da govorish takiva raboti....Tak e trqbvalo da stane...Stanalo e...vremeto nemoje da se vurne,mojesh samo da se pouchish ot greshite,koito si dopuskala... "...no znai che na teb ne ti otiva da plachesh za edno momche" Tfa beshe edno spomenche..
    mila,kolkoto i dati e tejko...poplachi si,pogovri s nqkoi,,no ne si pomislqi za samoubiistfo i t.n. NQMA SMISL,da ne bi ako naistina go napravish,nqkoi da te oceni ili puk neshto da se promeni..NE prosto ti veche nqma da sushtestfuvash..
    YcneX,mila

mi kakvo da pravq kato ne moga da spra da mislq za nego samo toi mi e v glavata ni6tu dr opitvam se da se razseq no ne staa optitvam se izliam s pr govora s dr mom4eta no si4ki gio sravnqvam s nego no6tu e staaa ako ne e kato nego izob6to ne mu obrahtam vnimnie nikoga nqma da go zabravq tri godini ne se zabravqt nikoga ne moje6 da iztrieh tri godini e taka

Супер фен
    3 години са много...трудно ще го забравиш така...и дали въобще ще успееш е въпроса!Ако се обичате,не се карайте,бъдете заедно щастливи..ако нищо не се получава обърни глава и не поглеждай назад..това е живота..това е положението!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    toi ne iska da sme zaedno kato gadjeta za6toto toi iska moeto priqtelstvo za6toto az sam 4oveka na koito spodelq si4ko i ako hodim po dalgo i se razdelim nqma da sme pr nemoga da mu obarna grab za6toto toi i o6te 3ma pr sa nai vajnoto koeto imam za6toto ot tolkova vreme gradim pr si 4e nqma na kade za ednasedmica razvalihme 3 godihno pr

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    toi ne iska da sme zaedno kato gadjeta za6toto toi iska moeto priqtelstvo za6toto az sam 4oveka na koito spodelq si4ko i ako hodim po dalgo i se razdelim nqma da sme pr nemoga da mu obarna grab za6toto toi i o6te 3ma pr sa nai vajnoto koeto imam za6toto ot tolkova vreme gradim pr si 4e nqma na kade za ednasedmica razvalihme 3 godihno pr
    Това е кофти ситуация,но явно ще е най-добре да си останете само приятели колкото и гадно да ти прозвучи!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    znam 4e dr nqma da stane no mi se srtua 4e i priqtelstvoto nqma da se polu4i

ahh susedke susedke...tia mom4eta shte razbiqt be ! :] i nqma se samoubivash se pak si te bi4kam kato prqitelka ! a kolko do tfa i ti znaesh 4e i az bqh tka 2 godini ...no bez nikakuf kontakt s nego zabravqsh no ako go vijdash postoianno kakto pravish ti ne vijdam na4in..

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от Mem0reX
    ahh susedke susedke...tia mom4eta shte razbiqt be ! :] i nqma se samoubivash se pak si te bi4kam kato prqitelka ! a kolko do tfa i ti znaesh 4e i az bqh tka 2 godini ...no bez nikakuf kontakt s nego zabravqsh no ako go vijdash postoianno kakto pravish ti ne vijdam na4in..
    e az nemoga bez da go vijdam sorry sasede za sega nema spoko 6te se opitam da opraa ne6tata

davai ! znam 4e mojesh vqrvam v teb :]

Супер фен
    znam 4e dr nqma da stane no mi se srtua 4e i priqtelstvoto nqma da se polu4i
    Защо мислиш така?

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi za6toto go poznaam ot mn vreme i znam 4e nqma da se polu4i no ni6tu ne pre4i a opitam ot opiti ne boli a moje bi boli ??????

Супер фен
    mi za6toto go poznaam ot mn vreme i znam 4e nqma da se polu4i no ni6tu ne pre4i a opitam ot opiti ne boli a moje bi boli ??????
    Ами опитай...по-добре да се опиташ да направиш нещо отколкото да седиш ей така!Не мислиш ли?!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Ами опитай...по-добре да се опиташ да направиш нещо отколкото да седиш ей така!Не мислиш ли?!
    mi i az taka mislq no sam sigorna 4e ako iskam 6te tragne s mene no nqma da e 6tastliv a az ne iskam tova iskam da e mn 6tastliv

Супер фен
    mi i az taka mislq no sam sigorna 4e ako iskam 6te tragne s mene no nqma da e 6tastliv a az ne iskam tova iskam da e mn 6tastliv
    Тогава прави това което го прави щастлив!

Голям фен
    Град
    {P}MoHuKa{P} Пуснато на: 25.02.6 Заглавие:

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA написа:
    {P}MoHuKa{P} написа:
    ZaViNaGi^nEsHtAsTnA написа:

S dve dumi : Hodi mu po "guza"(s isvinenie na dumata) i budi negovata kukla..

P.S. sorry za iskazvaneto,no mi pisna vseki da pusa temi "boli me,iskm da og zabravq,nemoge..blq blq blq/."
    togava kakuf suvet iskash ot nas...sama znaeshe che shte te posuvetvame da go zabravish za TFOE DOBRO,kaot neiskash...sujalalqvam za teb !

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA

poblema e 4e v tozi moment nz kokvo da napraa za da e 6tastliv nz kakvo da napraaa neznam izob6to i tva me kara da se natajavam kogato toi e v 4ata i si 4atim az go laja ot koeto mi staa o6te po gadno postoqnno mu pra6tam usmivki a v sa6toto vreme pla4a v ka6ti neiskam da prodalja taka no nz ina4e kak

ehhh sexy_macka nedei tka ...komshiikata naistina e zle i e ot4aqna i tursi pomosht...a btw susedke stiga s tia emoticons 4e ..:P she navodnish i nas na 2riq etaj ! :P

E pa na mene kvo mi puka !

Голям фен
    Град
    Mem0reX Пуснато на: 25.02.6 Заглавие:

ehhh sexy_macka nedei tka ...komshiikata naistina e zle i e ot4aqna i tursi pomosht...a btw susedke stiga s tia emoticons 4e .. she navodnish i nas na 2riq etaj !

znam,che i e gadno,no se qdosfam kaot iska suveti,koito znae ch eshte bduat "ZABRAVI GO"!!!!
    a tq NEISKA...emi da STRADA i da si SUSIPFA jivota togava zaradi qnkoi si koito q e napravil NESHTANSTA !!!!!!!!

Голям фен
    s vremeto 6te svikne6.......
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Здравей миличка!Преди 7 месеца преживях същото което и ти сега!Разделих се с голямата ми любов - момче за което бих дала живота си...!!!Бяхме заедно щастливи 3 години неразделни... правихме планове сичко беше прекрасно докато един ден точно когато имах най голяма нужда от него той ме изостави аз тогава бях болна ,бях много зле нямах сили да се боря , защото тогава се борех за живота си....!!!Той ме остави в момент когато имах нужда от подкрепата му предния ден бяхме щастливи заедно на следващия ден вече не...!Но така реши той аз го търсих .. в началото видях че той вече не ме обича и спрях всички контакти с него колкото и да го обичах си го наложих и повярвай ми това че не знаех какво става снего дали си има приятелка дали мисли за мен дали има някакви чувства кам мен много ми помогна.Нямам си приятел в момента не искам да имам защото още го обичам но вече не страдам по него(мъчно ми е за всичко преживяно още всичко ми напомня) но не е както преди... !!!Времето лекува повярвай ми сега вече съм по силна от преди ... !!!Успех ти желая миличка... направи всичко възможно дане се интересуваш с него и да не го споменавашдори ако не си помогнеш сама никой няма да ти помогне...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си