- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go zabrqvq
eiii znam kfo e da obi4a6 nqkoi i 4ufstfata da ne sa spodeleni...daje misla 4e vseki znaeamm.....gadny e i mn kofti kat se polu4i taka..ot edna strana e hubavo da go zabravi6 no zamislqla li si se 4e ako spre6 da go obi4a6 nqma da ima zaradi kogo da pla4e6 nqma da ima za koi da me4tae6 i koi dylgo da tyrsi6 da vidi6..nqma da ima koi da synuva6 i da 4aka6 nqkoga da ti se usmihne...nqksi si4ky 6ti stane ednotipno i jivota ti 6te se obesmisli...ako misli6 4e ima6 dori i minimalen 6ans da se bori6 za negovota lubof ne se opitfai da go zabrai6 i da naprai6 ne6ty nevyzmojno...6tot syrceto ne e programirano kat mu kaje6 da spre da obi4a i to da prestane...kofti rabota e tfa nespodlenata lubof...
no prosto nameri smisyla da prodylji6 napred dokato sama ne spre6 da izpitfa6 obi4 kym tfa mom4e...tfa e znam 4e rano ili kysno si4ko 6e se oprai i 6te doide ot samosebe si
![]()
But everytime I turn to you she's looking through your eyes and when I try to touch you I'm overcome by lies...
mi ti si parvata deto mi kazva tva az imam 6ansove no ne iskam da sasipvam priqtelstvoto ni mn vreme ve4e go gradim za da go sasipvame taka 6te moga da se radvam na usmivkata mu na krasivite mu o4i na smeha mu na glasa na si4ko a i kagoto poiskam moga da usetq celuvkite mu i nejnite mu pregradki no ne iskam ve4e da go obi4am !!!!!![]()
![]()
mmda qsny....togava nz ve4e i az kfo da ti kaja..nai-gadnyty e kogat ne moje6 da razli4i6 priqtelstfoto s lubofta..ili ako moje6...to lubofta se izpravq nad priqtelstfoto..abee priqtelstfo m/u mom4e i momi4e bez ediniq da iska da prerastne v ne6ty drygy....misla 4e mn trudno se polu4ava...tctct koftii![]()
a sled kato eventualno vie trygnete...sled kat skysate(tfa rany ili kysno 6te stane nali znae6) 6e se preebe priqtelstfoto vi(ot li4en opit go znam i to ne se e slu4falo samo 1 pyt pri mene) ii taka...prosto...nz ako ne go vijda6...moje bi 6te go zabravvi6 po lesny...ama sled kat moje6 postoqnno da ima6 kontakti s negy....shittt...togava...trqbva prosto da 4aka6...da spre6 da go obi4a6 ..just no other way
![]()
But everytime I turn to you she's looking through your eyes and when I try to touch you I'm overcome by lies...
taia mishety me kefi..:]]
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
e neee prosto pomagam na momi4eto ...se pak nali za tfa e toq forum..![]()
mishe prava si za tfa e :P ama tq nema nujda bre :P q she ida sled nekolko dena na kzld she i plesna 2 shamara i she se usfesti :P
dobre nema da se obajdam pove4e...![]()
ehh ne kazvam da ne se obdajdash breee![]()
vij.... znam kak se 4ustvash do bolka poznato mi e za jalost!! a puk i na mnogo hora o6teta...opredelno nqma da mojesh da go zabravish prosto surceto ti ne go dava! to si ti idva ot vutre mnogo ne6ta 6te ti napomnqt za nego dori da izbqgash nishto nqma da postignesh!!!sega iskash da go vijdash da govorish s nego dori za malko...ispitvash nujda!
nai dobroto koeto 6te mojesh da napravish spored men e da go ostavish az taka pravq ne kazvai da ne nemoga nqma nemoga mojesh prosto ti trqbva volQ! az taka pravq s 4oveka koito obi4am s koito se razdelihme:OSTAVQSH GO TOI SAM 6TE IZBERE PUTQ SI DALI S TEB ILI NQKOIA DRUGA NE VINAGI IMA HAPPY END LUBOVTA!!! NE GO PRITISKAI TAKA POVE4E 6TE GO OTDELI4ISH VUPREKI 4E TOI E TOLKOVA BLIZO A SUSHTEVREMENNO TOLKOVA DALE4!!!
PROSTO NE KAZVAI NEMOGA ZASHTOTO SE ISKA VOLQ POVQRVAI MI!!AKO IZBERE DA E S NQKOIA DRUGA TRUDNO E ZNAM NO POMISLI 4E TOVA E PO DOBRE ZA NEGO AKO ISTINSKI GO OBI4ASH MAKAR S DRUGA DA E GO OSTAVI DA E SHTASLIV I TI NQKOI DEN 6TE NAMERISH SHTASTIETO SI 100%
BUDI SIGORNA I ME POSLUSHAI!KAZVAM TI GO OT OPIT
![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
ннда.. сяко нещо с времето си..Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
eeeee ne6to ne moga da svana kak taka 6e mi odari6 nqkoi 6amar kat si dve pedi pod mene :P xixixi
a po temata neznam ma mai tva mom4e nema da go zabraaa sqka ve4er go sanuvam deba ujast nemoga da zabravq celuvkite pregradkite glasa mu ni6tu v4era kato si 4atihme neznam ne6to me svi a kato si prikazvame po tella 6tqh da revna :"(
oceni tova 4e ste priqteli !!! pomisli kolko shte trae edna vryzka i kolko shte trae edno priqtelstvo s 4ovek kato nego![]()
nqma da ti prepora6am da sloi6 na dale4e ot nego 6toto i az haresvam edno mom4e ot 2 godini i tragnahme i stana ne6to i skasahme znam kakvo e samo kato go vidi6
na mene mi stiga samo da go vidq i mi stava mnogo hubavo predstavi si za drugoto dobre e da se opravite 6tom ste priqteli ti go poznava6 i znae6 kakvo haresva i kakvo ne tai4e gledai da nablqga6 na tova koeto haresva i pravi vsi4ko koeto haresva a tova koeto ne go izbqgvai moje pak i da se polu4i ne6to
USPEH PREDVARITELNO!!!!!
A chuvstvata nqma da sa ti sqshtite no nemogat da izcheznat s vremeto da znaesh vinagi shte imash neshto ot neq v sebesi![]()
Zna4i naistina e mnogo trudno da se preodolee neshto takova pri men beshe malko po razli4no az hodih 6 meseca s mom4eto i mnogo go obi4ah ( beshe mi pyrvata lubov) no toi me precakai to si li4eshe otdale4 4e ste go napravi no lubovta e slqpa
![]()
![]()
![]()
![]()
i vupreki 4e slu4aq pri men e po razli4en lubovta pak e tolkova silna i znam 4e ne se preodolqva tolkova lesno na men li4no mi pomogna tova 4e trygnah s drugo mom4e i mi trqbvaha 4 meseca za da go preodoleq i daje i sega se seshtam zatova,no...preodolqva se s vremeto povqrvai mi ! Shte uspeesh i az bqh taka seshtah se za nego ot vsqko deistvie na horata okolo men . Dori mestata v koito izminaavashe denq mi postowqnno mi napomnqha vijdah go 4esto i beshe naistina trudno... i az syshto kato teb nqmah volqta da go preodoleq no...s vremeto prosto si otmina....NO vnimavai sled tova oba4e lubovta da ne premine v Omraza
![]()