.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    unknown_warrior
    Guest

Кажете ми как мога да впечатля някое момиче?

Харесвам едно момиче адски много и много бих искал да стане нещо между нас. Наскоро и казах какво чувствам към нея и тя ми отговори, че по принцип може да стане нещо но не и сега защото си харесва друг. Кажете как мога да я впечатля, да я накарам отново да ме харесва или просто да и се "издигна" малко?

Град
    na mnogo mesta
    samo ne nahalstvai i ne badi prekaleno nastoqtelen postarai se da i bade priqtno i da se zabavlqva dokato e s teb.no spored men ne se ulivai sas "svalqneto na zvezdi" za6toto moje mn barzo da i pisne6
    succes
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от peperud4icata
    samo ne nahalstvai i ne badi prekaleno nastoqtelen postarai se da i bade priqtno i da se zabavlqva dokato e s teb.no spored men ne se ulivai sas "svalqneto na zvezdi" za6toto moje mn barzo da i pisne6
    succes
    v nikakuv slu4ai ne ispolzvai mujkarstvo ili boi...budi sebe si...ti znae6 kakvo moje6 i s kakvo si pred drguite mom4eta ili pone pred tiq koito tq haresva....i gledai da ne i pisne6 smisal ne prekalqvai

Град
    Варна
    Прави се , че не ти пука. Така тя рано или късно сама ще дойде при теб, щото ще полмисли , че почва да ти става безразлична, а това не би и се отразило добре и ще гледа да го предотварти.
    "Когато надникнеш в бездната,
    бездната също надниква в теб"
    Фридрих Ницше

Както каза колегата ziky бъди себе си. И ако наистина я обичаш й намери адреса и и прати червени рози. Аз така направих и стана перфектно.

Успех!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Защо трябва да се правиш на някои ,за да те харесат другите ? Просто бъди себе си !
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Супер фен
    ako iska6 probai sus sus nqkoi det te drazni

Guest
    Отиди при ония дето го харесва.Наговори му куп глупости остави се да те халоса пред нея и това е.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Отиди при ония дето го харесва.Наговори му куп глупости остави се да те халоса пред нея и това е.
    kolko genialno prosto ...

mani 4e temata e leko glupava ta i ti napravo q ... katop ei tva kon4e

Guest
    Е извинявам се ,но е адски смешно.Въпросът е тъп всеки може сам да измисли (ако може да мисли) как да впечатли момиче.

Супер фен
    Е извинявам се ,но е адски смешно.Въпросът е тъп всеки може сам да измисли (ако може да мисли) как да печатли момиче.
    e to hubavo 4e e sme6no ama ti 4ak v ironi4noto otide ... nedei da kazva6 takiva ne6ta 4e tuka takiva hora 6te zeme nqkoi da te poslu6a egati

unknown_warrior
    Guest
    Е извинявам се ,но е адски смешно.Въпросът е тъп всеки може сам да измисли (ако може да мисли) как да впечатли момиче.
    Mi kato e typ nai-dobre si myl4i. Taka ti shte izglejdash po-umen.

Град
    София
    ae stiga ste floodili we. mom4eto iska savet, a ne laf muabet...
    brat, spored mene moje da i napravi6 romanti4ni jestove, kato naprimer da i posveti6 stihotvorenie, a ako ne moje6 da pi6e6 stihove, moje da nameri6 nqkoi i da i go recitira6... no naistina ne trqbva da se pravij na golqm muj kato pokazva6 kak moje6 da zatvori6 na nqkoi golqmata usta... za6toto tq 6te re6i 4e si nqkakuv hvaliprucko, a nali ti ne iska6 tova da stava. budi nejen kum nejniq pol i 6te postigne6 mnogo \/
    But now watch as I rise
    To a whole new height
    And my mad battle cry
    Will be heard all night

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    ako iska6 probai sus sus nqkoi det te drazni
    По-умен съвет не бех чувал

Стеси
    Guest
    Ми земи си една готина кола, яки дрехи и си пич . Фитнесче мускулчета...

Purvo i pokaji che moje da razchita za vsichko na teb i leka poleka zapochvai da q uhajvash dokato ne stane razvrazkata
    "Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел!"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaRiA^^^
    Прави се , че не ти пука. Така тя рано или късно сама ще дойде при теб, щото ще полмисли , че почва да ти става безразлична, а това не би и се отразило добре и ще гледа да го предотварти.
    Az sym na syshtoto mnenie,smqtam,4e svalqneto na zvezdi e dosta glupavo!A pak mislq,4e i LEKOTO flirtuvane s drugi momi4eta pred neq moje da dade rezultat,zashtoto kolkoto i da se pravim na nepukisti momichetata, ni se iska da bydem haresvani i ni e kofti kogato sprat da ni obryshtat vnimanie!Uspeh!!! \/

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    a vushnost iskm da te pitm Zashto trqbva da s epravish na nqkoi,koito ne si ?!?! nqma smil da go rpavish,makar che tolkova q obichash...Budi sebe si ! Ako iska da bude s teb,neka da bude s ISTINSKOTO TI "AZ",a ne tova koeto Nqkoi iska da budesh !
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

unknown_warrior
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от MaRiA^^^
    Az sym na syshtoto mnenie,smqtam,4e svalqneto na zvezdi e dosta glupavo!A pak mislq,4e i LEKOTO flirtuvane s drugi momi4eta pred neq moje da dade rezultat,zashtoto kolkoto i da se pravim na nepukisti momichetata, ni se iska da bydem haresvani i ni e kofti kogato sprat da ni obryshtat vnimanie!Uspeh!!! \/
    Towa mnenie nai-mnogo mi dopada. Imah pdoobna sluchka i se pooprawi. izvod: kato si tvyrde lesen za momiche i stavash bezinteresen.

Ostavi q za malko,vsmisal,ne i obra6tai takova vnimanie kato predi,badi po-styden i 6te vidi6 do 2-3 sedmici moje i da tragnete.No vnikakav sly4ai ne se draj vse edno ne q poznava6,prosto badi po-styden

Най-добре бади себеси.А другото ще ти доиде от вътре.
    Angel of hell

mmmm mnogo mom4eta kato iskat da sublaznqt nekoe momi4e i po4vat da se pravqt na glupaci...samo tfa ne pravi..:] druj se normalno i si4ko shte e OK ;]

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Супер фен
    Щом ти е казала че вмомента харесва друг направо я заеби!Не разбираш ли че ако се получи с оня ще те зареже ако не ще дойде при теб.

Баткоо като те глеам какви малоумни въпроси задаваш трябва да е цяло чудо ако успееш да впечатлиш каквото и да е.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

abe shto be ima shansove ako tq ne e nqkoia...naduta puika :P

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си