- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете ми как мога да впечатля някое момиче?
Харесвам едно момиче адски много и много бих искал да стане нещо между нас. Наскоро и казах какво чувствам към нея и тя ми отговори, че по принцип може да стане нещо но не и сега защото си харесва друг. Кажете как мога да я впечатля, да я накарам отново да ме харесва или просто да и се "издигна" малко?
samo ne nahalstvai i ne badi prekaleno nastoqtelenpostarai se da i bade priqtno i da se zabavlqva dokato e s teb.no spored men ne se ulivai sas "svalqneto na zvezdi" za6toto moje mn barzo da i pisne6
![]()
succes![]()
![]()
![]()
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
v nikakuv slu4ai ne ispolzvai mujkarstvo ili boi...budi sebe si...ti znae6 kakvo moje6 i s kakvo si pred drguite mom4eta ili pone pred tiq koito tq haresva....i gledai da ne i pisne6 smisal ne prekalqvaiПървоначално написано от peperud4icata
![]()
Прави се , че не ти пука. Така тя рано или късно сама ще дойде при теб, щото ще полмисли , че почва да ти става безразлична, а това не би и се отразило добре и ще гледа да го предотварти.![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
Както каза колегата ziky бъди себе си. И ако наистина я обичаш й намери адреса и и прати червени рози. Аз така направих и стана перфектно.
Успех!![]()
Защо трябва да се правиш на някои ,за да те харесат другите ? Просто бъди себе си !
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ako iska6 probai sussus nqkoi det te drazni
![]()
Отиди при ония дето го харесва.Наговори му куп глупости остави се да те халоса пред нея и това е.
kolko genialno prosto ...Първоначално написано от 20/M/Sf
mani 4e temata e leko glupava ta i ti napravo q ...katop ei tva kon4e
![]()
Е извинявам се ,но е адски смешно.Въпросът е тъп всеки може сам да измисли (ако може да мисли) как да впечатли момиче.
e to hubavo 4e e sme6no ama ti 4ak v ironi4noto otide ... nedei da kazva6 takiva ne6ta 4e tuka takiva hora 6te zeme nqkoi da te poslu6a egatiПървоначално написано от 20/M/Sf
![]()
Mi kato e typ nai-dobre si myl4i. Taka ti shte izglejdash po-umen.Първоначално написано от 20/M/Sf
ae stiga ste floodili we.mom4eto iska savet, a ne laf muabet...
brat, spored mene moje da i napravi6 romanti4ni jestove, kato naprimer da i posveti6 stihotvorenie, a ako ne moje6 da pi6e6 stihove, moje da nameri6 nqkoi i da i go recitira6...no naistina ne trqbva da se pravij na golqm muj kato pokazva6 kak moje6 da zatvori6 na nqkoi golqmata usta...
za6toto tq 6te re6i 4e si nqkakuv hvaliprucko, a nali ti ne iska6 tova da stava. budi nejen kum nejniq pol i 6te postigne6 mnogo
![]()
\
/
But now watch as I rise
To a whole new height
And my mad battle cry
Will be heard all night
По-умен съвет не бех чувалПървоначално написано от korn___
![]()
Ми земи си една готина кола, яки дрехи и си пич![]()
![]()
. Фитнесче мускулчета...
Purvo i pokaji che moje da razchita za vsichko na teb i leka poleka zapochvai da q uhajvash dokato ne stane razvrazkata![]()
![]()
"Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел!"
Az sym na syshtoto mnenie,smqtam,4e svalqneto na zvezdi e dosta glupavo!A pak mislq,4e i LEKOTO flirtuvane s drugi momi4eta pred neq moje da dade rezultat,zashtoto kolkoto i da se pravim na nepukisti momichetata, ni se iska da bydem haresvani i ni e kofti kogato sprat da ni obryshtat vnimanie!Uspeh!!! \Първоначално написано от MaRiA^^^
/
a vushnost iskm da te pitm Zashto trqbva da s epravish na nqkoi,koito ne si ?!?! nqma smil da go rpavish,makar che tolkova q obichash...Budi sebe si ! Ako iska da bude s teb,neka da bude s ISTINSKOTO TI "AZ",a ne tova koeto Nqkoi iska da budesh !
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Towa mnenie nai-mnogo mi dopada. Imah pdoobna sluchka i se pooprawi. izvod: kato si tvyrde lesen za momiche i stavash bezinteresen.Първоначално написано от Анонимко
Ostavi q za malko,vsmisal,ne i obra6tai takova vnimanie kato predi,badi po-styden i 6te vidi6 do 2-3 sedmici moje i da tragnete.No vnikakav sly4ai ne se draj vse edno ne q poznava6,prosto badi po-styden![]()
Най-добре бади себеси.А другото ще ти доиде от вътре.
Angel of hell
mmmm mnogo mom4eta kato iskat da sublaznqt nekoe momi4e i po4vat da se pravqt na glupaci...samo tfa ne pravi..:] druj se normalno i si4ko shte e OK ;]
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Щом ти е казала че вмомента харесва друг направо я заеби!Не разбираш ли че ако се получи с оня ще те зареже ако не ще дойде при теб.![]()
Баткоо като те глеам какви малоумни въпроси задаваш трябва да е цяло чудо ако успееш да впечатлиш каквото и да е.
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
abe shto be ima shansove ako tq ne e nqkoia...naduta puika :P
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !