i az takaПървоначално написано от GLeZoRanA
xix
еми слагам си само черен молив за очи...и веднъж на един месец някви черни или тъмно сиви сенки...![]()
Да всеки ден се гримирам слагам си спирала,руж и черен молив. Зависи от случая обичам да експериментирам.. с различен грим...!
Честно казано ства ми смешно, когато видя 14 годишно момиче некадърно наклепотено като фолк-звезда, с размазан черен молив под очите и молив за устни, който стига до под ноздрите... сигурна съм, че поне веднъж сте ставали свидетели на подобна гледка!
Иначе и аз се гримирам, но само вечер... през деня най-много да сложа малко спирала и светъл гланц за устни![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Смятам че естествената красота е мн важна,а и се харесвам така!Затова не се цапам с мн!Почти всеки ден си слагам черен молив,сенки и гланц(червило)!
Jivotyt ne se izmerva s broq na vdi6vaniqta,a s migovete,koito spitat dyha!!!
Ако имам пъпки ги прикривам с коректор. Аксо съм в настроение слагам сенки, ако не само черен молив
[/i]ne na vseki mu otiva da nosi grim.Az nosq i mislq 4e mi otiva![]()
Az ni6to ne si slagam..Ama taka si mi e dobre.Mn rqdko se slu4va da si sloja 4eren moliv i spirala..A.. ina4e samo nqkuv glanc slagam bezcveten
![]()
Edinstvenoto koeto slegam vs den e spirala i glanc za ysni! Ne obi4am da se grimirvam s tejuk grim: senki, rujove, 4ervila i t.n.
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
ooooooo za grimove xaxax az i do kofata za bokluk ne trugvam bez grim absolutno vseki boji den si slagam purvo le6tite posle moliva za o4i..posle spiralata krema za lice fon diotena i ruj4eto))) i razbira se izpozlzvam ka4estvena kozmetika makar i da pozlvam spirala za 2 ili 3 leva miglite mi stavat su6to tolkova dulgi kolkoto i za 20 lv spirala ( miglite sa mi mn dulgi i gusti) abeeee mn si se poddurjam az
):P
Все си мислех, че ще има поне едно девойче, което да е достатъчно красиво нез да носи грим, ама тц...
Както и да е, вероятно вече съм за пенсия, в сравнение с вас - на 20 съм. Ползвам само балсам за устни на Нивеа и ако ми излезе пъпка (за щастие се случава доволно рядко) - мацвам един коректор.
Миглите ви няма да окапят, ама когато сте на 30, кожата ви ще изглежда все едно сте на 45Сега не ви се вярва, но съм виждала твърде много примери, така че - блъскайте си главите после
, ама ще е късно.
Пък ако щете ми вярвайте \
/
Грим всеки ден и по много. Харесва ми![]()
Vseki den se grimiram...
Stavam po minimum 20 min po- rano za da se grimiram (((: Za da e hubavo, trqbva da e bavno.
Pulnata procedura vklu4va macane s 4erna o4na liniq otgore, 4eren moliv otdolu, 4erni senki, spirala...
I kat sum na kef zamenqm glanca s moliv za ustni i 4ervilo. Te sa nekvi svetli, za6toto 4ernoto i 4ervenoto mn si li4i kato ze iztriqt, a az sum pu6a4l... Puk i ne mi otivam osobeno mn (:
Puk ako imam mn vreme si izrisuvam mn qko klepa4a s o4nata liniq (:
Pudri takiva prostotii slagam samo kato se izpup4a :P
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
не слегам черен молив за очи,защото много ми смалява очите,а пък те са си малки и без тва...очна линия никога не съм си слагала.
слагам си фон дьо тен,пудра,от време на време спирала и сенки в тон с дрехите и задължително гланц!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
не се гримирам много често
а когато това стане-спиралка и гланц и съм готова
![]()
"Целувка за лека нощ"