vseki den li se grimirate tova vredi li kak smqtate momi4eta i kakvo si slagate nai 4esto naprimer za spiralata s1m 4uvala 4e moje da ti opadat miglite da i takiva ne6a
Moderated by Tiffany
по точка 1 от правилника.
Не се гримирам всеки ден , но ако спиралата е качествена и подходяща за миглите ти е абсурд да окапят...Слагам сенки , някой и друг молив и спирала....Руж понякога..Тва е...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
От спирала не съм чувала да окапят миглите, но кой пък знае.Аз от 3 год. някъде се гримирам (почти) всеки ден и нямам такъв проблем.
Иначе ако спиш с грим нищо чудно на млади години да се посбръчкосаш малко.![]()
Слагам си обикновенно спирала, черен молив и някакви сенки, балсамче за устни и отгоре гланц.![]()
az se grimiram po4ti vseki den .slagam si fon dio ten ,moliv ,spirala ,senki, glanc...i ne mislq 4e tva moje da navredi o6te pove4e ako izpolzva6 ka4estvena kozmetika i maha6 grima predi lqgane razbira se .
sveta e 6irok,sveta ni privli4a,v nego 6te sre6tne6 i laski i strast,no nikoi nikoga ne 6te te obi4a tai kakto te obi4am AZ!!!
Ami ot spirala naistina ne opadvat miglite, stiga da ne e nqkoq za 2-3lva i e mnogo vredno da se spi sus grim...
Az se grimirvam (po4ti) vseki den...slagam malko kafqv moliv (rqdko 4eren ili sin), nqkakvi senki i spirala. 4uvala sum, 4e ako namokri6 purvo miglite si i posle im sloji6 bra6no i 4ak sled tova sloji6 spiralata - miglite stavali mn po dulgi i obemni, no ne sum probvala. Ako izpolzva6 nqkoq hubava spirala - efekta 6te e 100puti po-dobur ot toq s bra6noto \/ Dopredi ne slagah ni6to na ustnite si 6toto mnogo burzo se maha i ako {} nqkoi - moga da go izcapam, ama sq otkrih perfektnata formula
![]()
- zaduljitelno edin balsam za ustni na MaxFactor (zabraih kak se kazva) i nqkuf glanz otgore slagam (dori i nqkoi eftin za 5-6lv) i tova sedi pone 6chasa bez da se iztriva i e super
No nikoga ne izpolzvam korektor, fon dio ten, pudra, ruj![]()
ne obicham da se grimiram vseki den.po princip si slagam samo glanc.no kogato planuvam neshto po taka si slagam spirala i glanc,ponqkoga i moliv za ochi i senki(no ne vseki pat).a za spiralata...ami nz ako sa kachestveni spiralite edva li shte ti okapqt miglite.:P
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
po princip ne se grimirvam no ima periodi v koito vs den eksperementira obiknoveno togava si slagam fon du ten,spirala i ruj,no kogato izlizam ve4erta se grimiram mnogo stabilno sas senki!sa6to po4ti vs den izpolzvam bezcveten glanc!
молив и някфи тъмносиви сенки слагам...
и то рядко, само през зиматане знам и аз що
искам да ми опадат миглитееее[-o<
fon dio ten, pudra, perli "arabski blqsuk" ruj (ama rqdko) na skulite senki ( tumen cvqt ) s koito izdaljavam okoto i nai-nakraq spiralata. nz az ne sum 4uvala za tva sus spiralata ama ako e taka az ne polzvam spirala ot lev4e taka 4e mislq-nema stra6nu![]()
xaaxx i mama mi kazva6e kato biah malka 4e 6a mi okapat miglite ot spiralata no e ako taka nikoi niama6e da q polzva!!!! spoko spiralata e bezvredna!
mi tui za miglite da opadat silno se samnqvam ot 2-3 godini ve4e si slagam redvno i n6 mi nqmaa pak ina4e se grimiram po4ti vseki den - moliv za o4i,spirala,fon dio ten i balsam4e,glanc.mnogo rqdko si slagam ne6to drugo
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
mi vseki den slagam spirala , balsam4e za ustni i korektor . slagam i fondioten no mn redko. syshto ponqkoga polzvam perli i senki
vseki den se grimiram,stiga da ne sam po cql den vka6ti kakto kaza GLeZoRanA (a to rqdko se slu4va).ina4e moliv i spirala zadaljitelno,ponqkoga i senkiskoro 6te po4na i perlite na Avon da si slagam samo 4akam da pristignat
![]()
![]()
![]()
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
a tova za spiralata 4e mojelo da ti opadat miglite-sigurna sam 4e e palna prostotiq.daje po-hubavite spirali podhranvat miglite![]()
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
Ами..какво да ти кажа...то и от шоколада ще ти изпадат зъбите...от фон дьо тена ще ти излязат бръчки..и така...![]()
Първо наистина зависи от качеството на употребявание грим...никога не щади парички за това...все пак го слагаш по лицето си...и естествено разлика м/у спирала от 2 лева и от 12 лв има...
А колко често аз се гримирам...в ежедневието съм просто със спирала и молив и гланц..аа и такъв матиращ крем (по-рядко-фон дьо тен) това е... и още лицето си м ие наред![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Аз по принцип само молив си слагам.Само ако има някакъв случай тогава се мацам със сенки и т.н.![]()
mda be ama nqma samo miglite da ti okapat ot spiralata.. i nosa i zubite she zaminat zaedno s tqh![]()
т. 2, 9
Po princip grima se izpolzava za da se razkrasish a ne da se nakichish s nego.Nqma nsihto losho kogato izpolzvash grima kakto trqbva v smi da ne prekalqvash s negoAz po princip slagam cehren moliv spiralai i balsam na Nivea i tova e
Mi to spored men miglite ne 4e mogat da okapqt,oba4e stava vupros za tova ne samo dali kozmetikata ti e na nivo,no i kak si maha6 grima sled tova.Ako e mnogo grubo estestveno 4e taka 6te stane,to ne samo biha mogli da okapqt ami gruboto otnasqne kum nejnata koja na o4ite nqma da dovede do ni6to hubavo!
Zatova po-vnimatelno s tazi zona![]()
и аз съм такаПървоначално написано от sweet-f
![]()
с грим изглеждам какичка,не някво лапе дето току що е спряло да си играе с барбита :P
нз, без грим не мога да се понасям
пък и е хубаво човек винаги да изглежда добре![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не понасям много грима...Не обичам изкуствени неща...Най-много да използвам черен молив и толкова...
Иначе много ясно, че всичко зависи от качеството на козметиката...
mi..dosta 4esto se grimiram..da ne kajem po4ti vseki den,ama ne nqkakvo natrap4ivo..obiknoveno si slagam korektor za lice,4eren moliv,spirala i glanc ili balsam na ustnite..
get off.
Аз не слагам много грим,защото мисля,че като е естествен човек е много по-хубав! А и така мисля за самата себе си![]()
Ако все пак реша да се разкрася си слагам спирала, молив за очи и гланц. Винаги си правя опушен грим, също така размазвам малко молива и после изтривам по краищата ако много се е размазало с тоалетно млякоМного красиво се получава
![]()
I'm gonna live my life...
shinin' like a diamond...
I say: HAVE A NICE DAY :]
If there's one thing I hang on to,
it gets me through the night