- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Моля ви помогнете щотото много боли !!!
Значи преди 3-4 дни ми се случи за първи пат ..... точно преди да сварша започва да ме боли главата (горната) точно над врата!И така вече 4 пъти ! След като сварша болката е неуписуема !! Вчера вечер сварших за последно и вече 12-13 часа ме боли но вече по слабо и от време на време ..... МОЛЯ НЯКОИ ДА ПОМОГНЕ !!! ТВА НЕ Е ЛАЖА !!!
Споко пич ! Нищо ти няма и аз имаХ този проблем. Оправя се с времето, не е здравен или венерически проблем. Само да те питам еякулераш ли ? Защото аз, когато го имах този проблем не съм еякулирал.
Е да еякулирам....и след тва ме сцепва тикватаДо колко време минава ? Мерси предварително !
Възможно е да вдигаш кръвно като реакция от напрежението. Дай повече подробности!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Остра болка посредата на главата. Ако ти пищи в ушите, значи сменяш кръвното.![]()
Еми не ми пищи ...... да над врата по средата някаде....но ушите не ми пишят.....Откачил сам и незнам кво да правя![]()
![]()
![]()
![]()
еякулирам от 5-6 години и тва ми се случва за първи пат...случи ми се вече 4 пати и болката е неуписуема Страх ме е да сваршвам вече Мисля да го оставя на спокоиствие 3-4 дни да видя как ще е след тва и ако продължава мисля да ходя на лекар ..... Ти как мислиш Dr.Smurph?