Znachi problema mi moje da e mnogo banalen, za tova imam nujda ot vashata pomosht!Vsi4ko zapo4na predi 2 godini.Zapoznaha me s mom4eto (napravo muja) na me4tite mi i postepenno osaznah 4e iskam da buda s 4ovek dosusht prili4asht na nego!s te4enenie na obstoqtelstvata razbrah 4e 4oveka v kogoto se vliubih e na 26 godini,mnogo kato se ima v predvid 4e az sam na 17 i skoro 6e napraq 18.Toi raboti v moq grad inache jivee vuv grad na 7 km ot moq!Pochnahme da se vijdame 4esto pokrai rabotata mu i ot kafenca na kafenca az se vliubih beznadejdno v nego!Problema togava be6e 4e toi imashe seriozna priqtelka.SLed vreme se razdeli s neq kato sashtevremenno beshe s men i tvurdeshe 4e 6te mi bude u4itel v liubovta i t.n no ne6tata se promeniha i toi hlutna po men!SKoro sled tova se razdelihme zaradi moq "glupost"makar az da nqmah vina!Sega pak me tursi da izlizame,da mu hodq na gosti no tova e samo za ediniq sex,pisna mi da bude taka!Nai blizkite mi priqteli mi kazvat da se otkaja, no pls kajete kak da se otkajesh ot ne6to koeto obi4ash?!Tova sa 4uvstva,ne moga da si gi zabranq!Ne go li vidq 6te povehna!Tova e istinata!!!HELP ME!Imam nujda ot VAS!bLaGodArq PreDvaRIteLno!!!{{}}