Ами виж ...незнам аз ако бях на твое място годините нямаше да ми пречат чак толкова все пак за любовтаа няма граници нали така?Обаче ако връзката ви е сериозна исе стигне мноог далеч с нея незнам какви последствия ще има добри или лоши.Виж честно да ти кажа ако наистина те търси само за секс....е кофти все пак наникой няма да му е приятно само да го използват а от ддруга страна ти си падаш много по него и имаш чувства към него.Според мен...ако само те използва ще е най-добре да се откажеш от него вслушай се и в приятелите ти.Верно си на кръстопът но помисли....има много момчета които сигурно ще са като него (от хубавата му страна) които няма да те търсят само за секс.Най-добре е когато и между двама ви има чувства а не само от страната на единия.Тогава се усеща тръпката...а и когато се обикнете ще е още по-хубаво.Мъже за секс под път и над път ...много са.А и предполагам че няма да ти е хубаво ако знаеш че си само момиче на повикване.Според мен плюсовете са по-малко от минусите и за това ти препоръчвам да си останете само приятели.Рано или късно ще срещснеш човек който ще те обича и всичко ще е 6+
Дано съм ти помогнал с решението ти.