.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    ~-~
    Guest

kogato si kupuvate sutien.............

zdraveite!zna4i imam edin vapros!tai kato zapo4nah da nosq sutien (parviq mi go podari edna priqtelka) i sega iskam da si kupq nov,no kak to4no si izbirate sutienite?gledate nomera na gradnata obikolka i nomera na 4a6kata?nali?

Фен
    Град
    София
    da i meri6

Супер фен
    Ми първо разглеждам всички видове и когато си харесам някой,гледам дали има моя размер,ако го няма питам продавачката и после го меря Ако пак няма размерчето ми си харесвам друг...и така
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Супер фен
    Ami 6tom na tebe tova 6te ti e edva 2riq sutien, zna4i lesno 6te si nameri6 razmera, prosto si kazva6 4a6kata i meri6. No ne e zaduljitelno o6te 1viq stien, koito meri6 da si go zeme6, v smisal az merq okolo 988959847 sutiena dokato namerq nqkoi, koito naistina mi stava i mi e udoben a tova e rqdkost. Ama az imam i mnooogp iziskvaniq kum sutienite i mnoogo trudno si namiram No ti ne se pritesnqvai tolkova

Zadaljitelno trqbva da go premeri6!Razbira se,4e gleda6 razmera i 4a6kata!Savet:kypyvai si sexy belio :P

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    haresvash si model,pitash dali ima tvoq razmr ako ne e izlojen,probvash i ako ti stoi dobre i ti e udoben go vimash

Gleda6 nomera i meri6

Голям фен
    Град
    sofia
    az ne gledam nomera na oko precenqvam i sledovatelno go mera

Голям фен
    Град
    United We Love You
    mi az bez da mera si kupuvam hahah samo si haresvam gledam na oko taka dali sha mi stane i iii si go kupuvam
    т. 2, 9

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Аз обиковено го преценявам на око, или продавачката ми дава подходящия и аз го меря, ако ми хареса как стои и ми става си го вземам. Но обикновено трудно си харесвам
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Аз обиковено го преценявам на око, или продавачката ми дава подходящия и аз го меря, ако ми хареса как стои и ми става си го вземам. Но обикновено трудно си харесвам
    хех и аз така
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    тцттцтцттц...чашките са А, Б, Ц и Д /латинските букви, естествено.../, а другата цифра е подгръдната обиколка. Аз лично нося 75Б, макар че някои са ми малки, но така обичам. Когато си купувам, гледам на око да е като за мен и да ми харесва на външен вид. Пробвам и ако не стане, продавачката дава друг. Това е.

На мен си ми е добре аз ходя при една мацка която с 2 пипвания ми дава каквото ми трябва и се бавя не повече от 15 мин пробвам го и най-често ми харесва как ми стои и взимам! Дали има и 10% от случаите когато не е уцелила точно всичко но се поправя на момента много си разбира от работата
    FolloW ThE BeautY Of YouR DreamS!!!

Guest
    vij nomera na sega6niq ti sutien. v magazina iskai su6tiq nomer. ponqkoga moje da ima razminavane malko. kato probva6 6te si nameri6 razmera

Повече от фен
    Ako ti e po razmer tozi sutien i ti e udoben vij mu nomera i si kupi su6tiq,Ako ne - otidi v magazina i popitai koi 6te ti e po mqrka-te si razbirat ot rabotata. \/

Re: kogato si kupuvate sutien.............

Цитирай Първоначално написано от ~-~
    zdraveite!zna4i imam edin vapros!tai kato zapo4nah da nosq sutien (parviq mi go podari edna priqtelka) i sega iskam da si kupq nov,no kak to4no si izbirate sutienite?gledate nomera na gradnata obikolka i nomera na 4a6kata?nali?
    mii az nekak si bez da gledam 4ashki i takova si precenqvam dali shte mi stane

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Triabva da znaech koy nomer nosich,kato si haresach sutien tvoy nomer,go probvach,ako ti stava,udoben e i ti stoi dobre,go kupuvach(zavisi i ot cenata de)!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си