.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    xexexe
    Guest

Затваряне на пори

Мисля тея дни да си направя парна баня у нас с лайка,после да използвам козметични лентички на нивеа и по този начин да си премахна част от комедоните на лицето(черните точки).Та искам да попитам след това напарване и махането на комедоните порите са ми разширени и лесно се пълнят с мръсотии.Кажете ми начин как да ги затворя по-бързо,и всичко да е ок.Нещо за мазане или пък се чудя за студен компрес нз
    ???

Ами май на Vichy Имаше някакъв лосион. Виж в аптеките!

хьхьхь
    Guest
    ок,но все пак какво мислите за леден компрес ... все пак студеното свива ще помогне ли малко ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от хьхьхь
    ок,но все пак какво мислите за леден компрес ... все пак студеното свива ще помогне ли малко ?
    Не е препоръчително,защото кожата не обича резки промени на температурата.

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не е препоръчително,защото кожата не обича резки промени на температурата.
    Аз пък съм чувала точно обратното...не знам
    I was lost and I'm still lost...

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    mi nai-mnogo da si dokara6 izmryzvane na kojata za6to ne otide6 na kozmetik a si pravi6 experimenti u doma?
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

sdw
    Guest
    никви козметици момче!
    Те тея само ти разсипват кожата...на един път не може всичко да се изстиска а те всичко ти изтискват и те праат на гъз не мойш се покажеш 1 седмица навънка...Домашното е хубаво малко по малко изчезват...
    ))
    а замръзване на кожата от един компрес аз лично не бях чувал .. наиш ли ко .. тва е хубава идея начи след изстискването се намажи с някво лосионче и после изчакай 30-40 минути и тогава сложи компреса

нали когато са разширени порите се получават черни точки или се изпотява лицето ;? защото имам подобен проблем и търся решение

Цитирай Първоначално написано от petityygirL
    нали когато са разширени порите се получават черни точки или се изпотява лицето ;? защото имам подобен проблем и търся решение
    Аз след като тренирам ии ми избива пот по цялото лице и след като се изкъпя нямам черни точки.

попринцип сам чувала че когато порите са разширени, зада ги свие6 използваи студена вода или вземи кубче лед , има голем ефект ...

Цитирай Първоначално написано от sdw
    никви козметици момче!
    Те тея само ти разсипват кожата...на един път не може всичко да се изстиска а те всичко ти изтискват и те праат на "задни части" не мойш се покажеш 1 седмица навънка...Домашното е хубаво малко по малко изчезват...
    ))
    а замръзване на кожата от един компрес аз лично не бях чувал .. наиш ли ко .. тва е хубава идея начи след изстискването се намажи с някво лосионче и после изчакай 30-40 минути и тогава сложи компреса
    Мисля по абсолютно същия начин БЕЗ козметик ! Ще те прилича на чудовище след него
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си