- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- RIP(Rot in Pieces) ImaNewbie
ako sa ti del acc-to zna4i sa imali osnovatelna pri4ina. a tova ti da gi nagrubqva6 ne e mnogo hitro ot tvoq strana...moje bi edin prqm razgovor i izqsneniq 6te vnesat po golqm respect u adminite, a ne kato gi nari4a6 sus vsqkakvi psevdonimi tam...
But now watch as I rise
To a whole new height
And my mad battle cry
Will be heard all night
Ще ти драсна два реда, преди да са заключили темата - надявам се.
Не мисля, че това което правиш е правилно. Тук си има правила и те трябва да се спазват. Изришно е упомената, че нарушителите се санкционират.
А явно ти не си ги спазил и...
Освен това не мога да проумея какво ще постигнеш с това, което пишеш? Искаш да кажеш на хората тук, че администраторите са ...***...->разни обидни думички. Е, аз пък не мисля така. Тези хора си вършат работата и то доста добре според мен. Имал си проблеми с тяк - ок, изтрили са профила ти - ок, ама за какъв среден пръст пишеш тези простотии?!?!?!
Какво мислиш, че ще постигнеш, освен да се излагаш?
Спазвай елементарните правила (не само в някой форум, а и в живота) и ще си доста добре!
Това негативно отношение не би ти помогнало.
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
Пусни ЛС на някой администратор и го питай защо акаунта ти е бил изтрит.![]()
Няма правда, няма ред вади куро и наред!
Ми бате админите са си загубеняци брато. И нищо чудно все пак единия си е полицайче, ше става барета тва онова фурашки да има, нали ги знаеш че те открай време са. И аз трябва да ги светна че като баннеш един човек той напук ще обиколи всички клубове да си направи регистрации и да насере форума. И то не беше един ми цяло стадо фбр агенти, руски учени, забременяли от свирки, мистър бийнове, стеснителни, и някви дето не пишат друго освен пръц пръц пръц пръц...
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Ей на тоя принцип е най-добре!
"Здраве, сила, дух, а в главата кух !"![]()
Е, поне някои го правят със стил... Пък мен не ми пука особено защото съм с динамично IP, вярвай или не. Тук имам над 200 регистрации... Колко бъзици съм правил... Особено многоПървоначално написано от Oyamoto
сред точка
12. Да НЕ публикуват теми или мнения, които подстъргават по какъвто и да било начин към употреба на наркотици, педофилия или насилие.
da,vsushnost ia s ne rasbrah...TheDarkLady Пуснато на: 21.02.8 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ami kakvo ob6to ima tova sus sexa 4e ne razbrah![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
И за да не улуча директен БАН само ще кажа, че съм откраднал няколко профила... Така де. Те глупаците си пишат имената по анкети и глупости, които умишлено пускам, а после ползвам името им за парола...
Хитро нали....
mai ImaDufus [ImaNewbie] 'takti4no' se opita da kaje na adminite 4e iska da gi....Първоначално написано от TheDarkLady
veroqtno za tova e v tazi sekciq 'sex'
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Холи Крайст! Възкресох! Ма съм 1 левел.![]()
Чесно!
Първоначално написано от sexy_macka
Първоначално написано от ImaDufus
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
лол.. яка тема !![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от [CSKA
![]()
ami bih kazala 4e sa super v sravnenie s tezi ot kefcheto golemi pedali sa !!!!!!!!!!!edna zapetaq da sgre6i6 i ban do jivot imam 117826836843658 bana tam i sum gi ebala u gaza!!!!!!!!!!!!!111 ta taka + tova tuk nqkoui ot modovete si govorqt s nas a tam mohikatn apus i tem podobni ti ebaAAT U GAZA
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!