.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Guest
    abee nz shocked li si ne si li no ima 1 golqaam0 no
    pyrvo taq deto vika6 ne e devstvena i vtoro ne e debela.az izrazqvam svoeto mnenie , koeto e razli4no ot va6eto.q razpitaite malko pove4e momi4eta otnosno temata da vidim bul6enstvoto kfo 6 otgovorqt a!

Град
    Враца points
    Цитирай Първоначално написано от Стеси
    Тоя па аз излизам с келеши. И кат те гледам си същия .
    Замлъкни доброволно кошуто!
    тебе кът ти е кеф да те гър4ет секви цигани,тва си е твой проблем!
    що не викнеш сисимнаийсе или тама кво беше до ваз за да го оплашиш и ве4е да не ходи по малолетни деца?
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced, when you left me
    A rose in the rain...
    So I swore to the razor
    That never enchained
    Would your dark nails of faith
    Be pushed through my veins again

sorry за горния пост не си бях влезнал в профила

Цитирай Първоначално написано от G-Unit
    sorry за горния пост не си бях влезнал в профила
    Или имаш 2 профила?
    И айде по-сериозно!

Guest
    изивнете ме но като не си търсе някой да е я цепне какво по дяволите прави на 12г. ПО КУПОНИ?!!!!!!!!!и ако не си ти то със сигурност някой друг, който обаче няма да влезе да пита разни лапета във форума...Не те насърчавам просто ОТБЕЛЯЗВАМ....

Guest
    Порни я. =D>

da e
    Guest
    rygai chushkata v boba !

Град
    na ulicata
    ti si izvraten pedofil

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Леле като чета тук някой постове ,че чудя какво става с момчетата .Вие за 1 секс само мислите и за това по какъв начин " да си топнете чушката" !
    Тя може мн да т ихареса,но наистина само на 12 е .И щом казваш че е по ДРЪПНАТА ,може би наистина още не е готова!
    А и си мисял ,че е мн грубо на момичета да се вика ПУТКИ!!!!!! Ние какво -вместо "ОНОВА МОМЧЕ" , "ОНЯ КУР " ли да викаме ( съжелявам за цветущите изрази )
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    изивинете ме но като не си търси някой да е я цепне какво по дяволите прави на 12г. ПО КУПОНИ?!!!!!!!!!и ако не си ти то със сигурност някой друг, който обаче няма да влезе да пита разни лапета във форума...Не те насърчавам просто ОТБЕЛЯЗВАМ....
    и както казах

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    emi as lichno mislq,che tq sega ne misli che naistina go misli,ami kakto povecheto "manicheta" i e Interesno,sled taf moje i da se zamisli,no shte e tfurde kusno..
    a ti mai si po-golqm,kfo shte kajesh da pomislish i ti malko,no ne samo za tfoeto udovlstfie ami i za neq,che...sled tova kato osuznae kakfo e napravila moje bi nqma da e tolkova dovolna...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Guest
    мда има и друга страна...до сега мислех че ще е гот да я порнеш но има и друго...ако си точен...Виж може би пък една свирка от "сочните" и устни не е лоша идея...Поне с това и ти ще си доволен..След това ОПИТАЙ СЕКС ...Но само опитай преди да я ебнеш спри и кажи че не трябва да го прави и не само с теб но и всички останали имам предвид покажи че си голям човек и и обясни колко е глупава за тези години и че ще съжалява ако го направи и т.н..После тя пак може да ти направи свирка Та тъкмо ще си направил добро дело тъкмо ще си си утолил жаждата

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Гост Пуснато на: 23.02.1 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

мда има и друга страна...до сега мислех че ще е гот да я порнеш но има и друго...ако си точен...Виж може би пък една свирка от "сочните" и устни не е лоша идея...Поне с това и ти ще си доволен..След това ОПИТАЙ СЕКС ...Но само опитай преди да я ебнеш спри и кажи че не трябва да го прави и не само с теб но и всички останали имам предвид покажи че си голям човек и и обясни колко е глупава за тези години и че ще съжалява ако го направи и т.н..После тя пак може да ти направи свирка Та тъкмо ще си направил добро дело тъкмо ще си си утолил жаждата
    ee bravo ! =D> =D> =D>
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Фен
    Град
    на футболния терен
    ako i napravish ne6to li4no 6te obesq
    Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
    Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!

Guest
    кво толкова както казаха по нагоре кво прави на такива купони и ако тя не иска нема да му пуска има си глава на раменете да мисли кво прави деа и тапите П*Т*И(опс извинявам се за израза МОМИЧЕТА)

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Wacht Out
    Цитирай Първоначално написано от На сисимнайсе
    Радвам се за подкрепата от вас и има шанс да го направя още довечера. Ще ви пиша пак тук! Благодаря!
    Е такъв като тебе ако го вида на купон където съм и аз и пред мене се натискаш с 12 годишна напрао нема да знаеш какво ще ти се случи. Да еба и пръдльото - не може да ти върже некоя та си опрел до 12 годишна. Така ще те пребия, че ще останеш скопен до живот ей!
    Аз ще направя същото.

Тук не толерираме педофилски истории, така че НЕ пускай повече подобни теми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си