- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичето е девствено, аз само искам "игра"
abee nz shocked li si ne si li no ima 1 golqaam0 no
pyrvo taq deto vika6 ne e devstvena i vtoro ne e debela.az izrazqvam svoeto mnenie , koeto e razli4no ot va6eto.q razpitaite malko pove4e momi4eta otnosno temata da vidim bul6enstvoto kfo 6 otgovorqt a!
Замлъкни доброволно кошуто!Първоначално написано от Стеси
тебе кът ти е кеф да те гър4ет секви цигани,тва си е твой проблем!
що не викнеш сисимнаийсе или тама кво беше до ваз за да го оплашиш и ве4е да не ходи по малолетни деца?
![]()
![]()
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain...
So I swore to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again
sorry за горния пост не си бях влезнал в профила
Или имаш 2 профила?Първоначално написано от G-Unit
![]()
И айде по-сериозно!
изивнете ме но като не си търсе някой да е я цепне какво по дяволите прави на 12г. ПО КУПОНИ?!!!!!!!!!и ако не си ти то със сигурност някой друг, който обаче няма да влезе да пита разни лапета във форума...Не те насърчавам просто ОТБЕЛЯЗВАМ....
Порни я. =D>
rygai chushkata v![]()
![]()
![]()
boba !
![]()
![]()
![]()
ti si izvraten pedofil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again
Леле като чета тук някой постове ,че чудя какво става с момчетата.Вие за 1 секс само мислите и за това по какъв начин " да си топнете чушката" !
![]()
![]()
Тя може мн да т ихареса,но наистина само на 12 е .И щом казваш че е по ДРЪПНАТА ,може би наистина още не е готова!![]()
А и си мисял ,че е мн грубо на момичета да се вика ПУТКИ!!!!!! Ние какво -вместо "ОНОВА МОМЧЕ" , "ОНЯ КУР " ли да викаме ( съжелявам за цветущите изрази )![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
и както казахПървоначално написано от Анонимко
![]()
emi as lichno mislq,che tq sega ne misli che naistina go misli,ami kakto povecheto "manicheta" i e Interesno,sled taf moje i da se zamisli,no shte e tfurde kusno..
a ti mai si po-golqm,kfo shte kajesh da pomislish i ti malko,no ne samo za tfoeto udovlstfie ami i za neq,che...sled tova kato osuznae kakfo e napravila moje bi nqma da e tolkova dovolna...![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
мда има и друга страна...до сега мислех че ще е гот да я порнеш но има и друго...ако си точен...Виж може би пък една свирка от "сочните" и устни не е лоша идея...Поне с това и ти ще си доволен..След това ОПИТАЙ СЕКС ...Но само опитай преди да я ебнеш спри и кажи че не трябва да го прави и не само с теб но и всички останали имам предвид покажи че си голям човек и и обясни колко е глупава за тези години и че ще съжалява ако го направи и т.н..После тя пак може да ти направи свирка![]()
![]()
Та тъкмо ще си направил добро дело тъкмо ще си си утолил жаждата
![]()
![]()
ee bravo ! =D> =D> =D>Гост Пуснато на: 23.02.1 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
мда има и друга страна...до сега мислех че ще е гот да я порнеш но има и друго...ако си точен...Виж може би пък една свирка от "сочните" и устни не е лоша идея...Поне с това и ти ще си доволен..След това ОПИТАЙ СЕКС ...Но само опитай преди да я ебнеш спри и кажи че не трябва да го прави и не само с теб но и всички останали имам предвид покажи че си голям човек и и обясни колко е глупава за тези години и че ще съжалява ако го направи и т.н..После тя пак може да ти направи свирка Та тъкмо ще си направил добро дело тъкмо ще си си утолил жаждата![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
ako i napravish ne6to li4no 6te obesq
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
кво толковакакто казаха по нагоре кво прави на такива купони
и ако тя не иска нема да му пуска
има си глава на раменете да мисли кво прави деа и тапите П*Т*И(опс извинявам се за израза МОМИЧЕТА)
![]()
Аз ще направя същото.Първоначално написано от Wacht Out
Тук не толерираме педофилски истории, така че НЕ пускай повече подобни теми!