.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Guest

Moderated: Появиха ми се 2-3 червени точки, като малки пъпки

Аз съм от София, искам да задам 1 въпрос.Значи преди 2 дни с приятелката ми правихме за пореден път секс, искам да кажа че беше просто 1 път от многото. На сутринта като бях до тоалетната и погледнах към пениса ми, забеляязах 2-3 червени точки, приличащи на малки пъпки, доста трудно забележими, по главичката на пениса. И това е, трябва ли да се претеснявам или е нещо нормално.Всеки път го правим без презерватив от доста време насам, но до сега не се беше случвало, и се чудя само ли ще се махне, трябва ли да предприема нещо...нека някой който е в час, малко да ми отвори очите хаха
    благодаря предварително

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    mi iz4akaj 1-2 dena dano da se mahnat .. ako li ne ti4ai na 4i4o doktor za da ne se okajat gubi4ki samo ina4e ami mn 4e 6te pravish ne6to... trqbva tova ne ti e igra4ka ///

Голям фен
    Град
    Бургас
    ако не се махнат до няколко дена отиди на лекар мисля че не е нищо сериозно

Guest
    eми и аз мисля че не е сериозно. защото се появиха от нищото изведнъж, смисъл с приятелката ми не сме заедно от вчера, правим секс без презерватив от доста време, и хаха изведнъж тия неща, без болка без нищо, а и не съм не хигиеничен, доста странно...

.....

i az sam sy6tiq deba maamu..... i pri mene e taka ..... i v kraina smetka nqkoi razbra li na kakvo se daljat teq p1p4ici?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си