Moderated: Появиха ми се 2-3 червени точки, като малки пъпки
Аз съм от София, искам да задам 1 въпрос.Значи преди 2 дни с приятелката ми правихме за пореден път секс, искам да кажа че беше просто 1 път от многото. На сутринта като бях до тоалетната и погледнах към пениса ми, забеляязах 2-3 червени точки, приличащи на малки пъпки, доста трудно забележими, по главичката на пениса. И това е, трябва ли да се претеснявам или е нещо нормално.Всеки път го правим без презерватив от доста време насам, но до сега не се беше случвало, и се чудя само ли ще се махне, трябва ли да предприема нещо...нека някой който е в час, малко да ми отвори очите хаха
благодаря предварително
somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
mi iz4akaj 1-2 dena dano da se mahnat .. ako li ne ti4ai na 4i4o doktor za da ne se okajat gubi4ki samo ina4e ami mn 4e 6te pravish ne6to... trqbva tova ne ti e igra4ka ///
eми и аз мисля че не е сериозно. защото се появиха от нищото изведнъж, смисъл с приятелката ми не сме заедно от вчера, правим секс без презерватив от доста време, и хаха изведнъж тия неща, без болка без нищо, а и не съм не хигиеничен, доста странно...