.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Дилема към мъжете

Колко често си биете чекии?

Секи ден по две три.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    чуй.. Килата фет. Дребен Джи - Пуяка..
    а.. кат ми са сфърЩва ама много удрим ена кофа и са опраям..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Прекалено много.

и аз като Oyamoto на ден по 2-3

Цитирай Първоначално написано от G-Unit
    и аз като Oyamoto на ден по 2-3

Sean Combs
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Секи ден по две три.
    ima edna prikazka 4e Dqdo Gospod e dal na myja 2 kofi sperma.. ti tvoite si gi upotrebil samo v 4ekii taka kato gledam !!!

Sean Combs
    Guest
    Секи ден по две три.
    ima edna prikazka 4e Dqdo Gospod e dal na myja 2 kofi sperma.. ti tvoite si gi upotrebil samo v 4ekii taka kato gledam !!!

ЕЕ аз съм на неограничена тарифа, ти си ги пази твойте кофи у мазето.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

s

Зависи от настоението .. всеки уважаващ себе си мъж лъска без да ми се правите

Re: s

Цитирай Първоначално написано от Kuchaka
    Не е вярно, при положение, че имаш момиче до теб и можеш да правиш секс през ден два няма смисъл да лъскаш върбата Аз не съм го правил с месеци, може би от морето и тогаво го направих, защото приятелката ми заяви че ни ми стиска
    2т. забрана за ползване на профил

Това е дар божи и в него няма нищо необичайно.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

az pa varva po ulicite napravo s rakata v ga6tite
    Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!

Фен
    Град
    Varna
    mnogo rqdko

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Не е вярно,
    Вярно е. Като имам гадже случи ли се ден в който да не я плющя ако не си набия чикия по добре да се гръмна. Ни мога да мисля ни да се движа нормално от тоя тестостерон.

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Не е вярно,
    Вярно е. Като имам гадже случи ли се ден в който да не я плющя ако не си набия чикия по добре да се гръмна. Ни мога да мисля ни да се движа нормално от тоя тестостерон.

Ти си отделен случай. Аз говоря за нормалните хора

Ми обсъждал съм го с много приятели , никой от тях не е отказвал чикиите заради путка. Нали знаеш секса за престиж чикията за удоволствие.

Ми обсъждал съм го с много приятели , никой от тях не е отказвал чикиите заради путка. Нали знаеш секса за престиж чикията за удоволствие.
    Много добре казано колега Но все пак аз издържам без мастурбация

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от [dataworm
    ]Това е дар божи и в него няма нищо необичайно.
    ан тей ако Господ не изкаше да пощипваме еднооката змия нямаше да напрай тей,че да се научим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си