.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Аз не си отворих устата на първата целувка. Спокойно!
    И аз бях така Направо умирам от срам като си спомня, но това е друг въпрос.
    Недей да се притесняваш, просто трябва да имаш психическата нагласа и всичко си идва от само себе си. Пък и има неща по-важни от това как се целуваш.

poslushai wild girl tq ima opit v tezi raboti zashtoto i na men mi pomogna

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Moga da ti kaja samo 1..Prosto deistvai i ne se pritesnqvai tova e ne6to suvsem normalno i osobenno ako q obi4a6... nqma kakvo da 4aka6 Uspeh

Муцунка
    Guest
    Хора и аз имам такъв проблем!
    Малко е срамно, ма досега не съм имала свястно гадже и ми престои първата целувка, а се притеснявам да не объркам нещата и момчето да се отдръпне от мен!
    Той е страшно печени готин, обаче страшно се притеснявам да не ме вземе за някаква си сдухла!
    И на момента съвсем ще се притесня и няма да мога да си мръдна ни език, ни устата!
    Незнам дори как точно треа да се целуна. като ги гледам другите - струва ми се лесно, но иначе е трудно (или поне така мисля)

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    абе мене сефтето целувка ми беше малко зле щото много са олигавихме.. и тез лиги майка им да еба много ма дрязнят ве..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Град
    N 42º38¹.30 , E 23º21¹.58 :))
    ne se pritesnqvai :0 .. nqma stra6no (: nqma se izpolji6 .. trust me

Guest
    vrati6 tama...mua6 eziko...kak ti padne i te tva te!ONo ne e nikva filosofiq....nea misli6 za tva i ONo ke stane nomerY

Голям фен
    mi super...e ne be6e edna ot nai-perfektnite
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си