sometimes_ това чувство да нямаш доверие на човека когото обичаш ми е познато и знам как точно се чувстваш.Както ти самата каза не можеш да си повече с него, но и неможеш да си без него.незнам каква точно е причината да се скарате толкова много че да се почувстваш толкова гадно, но според мен трябва да поговориш с него, всеки от вас да каже какво мисли и да решите какво да правите все пак сте били заедно 8 месеца и предполагам вече се познавате повече от чудесно.Може пък след като поговорите и всеки от вас изкаже своето мнение по въпроса да се окаже че нещата не са толкова зле.Междувременно вместо да си стоиш у вас по цял ден и да плачеш за него може да се разсееш малко например излез някъде с приятели позабавлявайте се малко може дори да поговориш с някой от тях и тои или тя да ти каже какво мисли по въпроса и да те посъветва.
Това беше от мен надявам се да съм помогнал/а поне мъничко.Пожелавам ти успех и не забравяй че каквото и да стане живота продължава с пълна сила и няма да те чака да се съвземеш трябва ти да го настигнеш.