- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moerated: Писнал ми е целия живот, незнам какво да правя...
taka na4i ... da si go kaja napravo .... Pisnal mi e ot celiq jivot nz kakvo da prava ... kajete ne6to koeto da se pravi 4e vseki den mi e skuka ....i nz kvo da prava i da se metam naprao pres balkona ako moga.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Аз лично живея за да дразня останалите...
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
Oh my god..Айде бе...не можеш да ми кажеш,че няма поне едно нещо,за което си струва да живееш.. а ако наистина е така..то създай си го!Аз редовно си измислям хобита и пробвам различни неща
Последната ми "изгъзица" е да се запиша на стрелба.Просто разнообрази живота си и няма да ти е скучно-->гаранция
![]()
То не може всеки ден да ти е някакво забавно и весело \/ .
Може би си в депресия, кой знае...
Излизай по-често с френдове, запознавай се с нови хора, прави неща, които не си правил до сега.![]()
Успех.![]()
1. Ако си мислиш, че нямаш причини да останеш на тоя свят, значи си мега тъп. Винаги има за какво - най-малкото се замисли за хората, които те обичат?!
2. Тва да се самоубиеш не решава проблема а създава редица нови
3. Защо темата е в "Цигарите и останалите неща"?!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
jivota e daden za da se jivee.nqma kak da ti e veselo ako sam ne si go napravishvinagi shte izmislish kak da se zabavlqvash.nie nemojem ei taka da ti kajem pravi tva i tva i shte ti e veselo.to si idva otvutre..za tova zamisli se kakvo si si kazval che nikoga ne bi posmql da napravish i go napravi.pravi tova koeto nikoga nqma da se setish da napravish.abe s edna duma JIVEI!
![]()
и на мен ми е яко писнало но, да се метнеш не е решение...намери си нещо интересно няма начин да няма такова
nene tva prosto e![]()
emi izlez i se zapoznai s nekoi ako ima6 fr nadali 6e ti e tapo lele
Убеден съм, че нищо ти няма! Преживей го! Много хора живеят без да им е много интересно това, което се повтаря всеки ден! Естествено е! Само недей да мислиш за самоубийство!
pf oshte edin izplqskal chovek.. moje da e vremenna depresiq.. i na men mi sa sluchva..sichko minava!
Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!
И азПървоначално написано от VoodooServ
!
Колкото до автора ти въобще ходиш ли на училище ??
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Ми запиши се примерно на някакъв спорт да тренираш.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
пафкай джойнт ...
има цифра работи дето не си видял и усетил . Цифра неща които живота ще ти поднесе Било то шитове или готини работо все едно . От всичко по много и за всеки има . Търси тръпката в живота .
който търси - намира . ^^
Не дай, Боже, някой да разчита на бърз отговор от вас!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!