.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    xzibit
    Guest

Moerated: Писнал ми е целия живот, незнам какво да правя...

taka na4i ... da si go kaja napravo .... Pisnal mi e ot celiq jivot nz kakvo da prava ... kajete ne6to koeto da se pravi 4e vseki den mi e skuka ....i nz kvo da prava i da se metam naprao pres balkona ako moga.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Аз лично живея за да дразня останалите...
    Истината е някъде там...

http://VoodooServ.HiT.Bg/
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    IRC Server: Irc.VoodooNet.biz

Guest
    Oh my god..Айде бе... не можеш да ми кажеш,че няма поне едно нещо,за което си струва да живееш.. а ако наистина е така..то създай си го!Аз редовно си измислям хобита и пробвам различни неща Последната ми "изгъзица" е да се запиша на стрелба.Просто разнообрази живота си и няма да ти е скучно-->гаранция

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    То не може всеки ден да ти е някакво забавно и весело \/ .
    Може би си в депресия, кой знае...
    Излизай по-често с френдове, запознавай се с нови хора, прави неща, които не си правил до сега.
    Успех.

Голям фен
    1. Ако си мислиш, че нямаш причини да останеш на тоя свят, значи си мега тъп. Винаги има за какво - най-малкото се замисли за хората, които те обичат?!
    2. Тва да се самоубиеш не решава проблема а създава редица нови
    3. Защо темата е в "Цигарите и останалите неща"?!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

jivota e daden za da se jivee.nqma kak da ti e veselo ako sam ne si go napravish vinagi shte izmislish kak da se zabavlqvash.nie nemojem ei taka da ti kajem pravi tva i tva i shte ti e veselo.to si idva otvutre..za tova zamisli se kakvo si si kazval che nikoga ne bi posmql da napravish i go napravi.pravi tova koeto nikoga nqma da se setish da napravish.abe s edna duma JIVEI!

и на мен ми е яко писнало но, да се метнеш не е решение...намери си нещо интересно няма начин да няма такова

Guest
    nene tva prosto e
    emi izlez i se zapoznai s nekoi ako ima6 fr nadali 6e ti e tapo lele

Убеден съм, че нищо ти няма! Преживей го! Много хора живеят без да им е много интересно това, което се повтаря всеки ден! Естествено е! Само недей да мислиш за самоубийство!

Град
    Plovdiv

.

pf oshte edin izplqskal chovek.. moje da e vremenna depresiq.. i na men mi sa sluchva..sichko minava!
    Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!

Цитирай Първоначално написано от VoodooServ
    Аз лично живея за да дразня останалите...
    И аз !

Колкото до автора ти въобще ходиш ли на училище ??
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ми запиши се примерно на някакъв спорт да тренираш.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

пафкай джойнт ...
    има цифра работи дето не си видял и усетил . Цифра неща които живота ще ти поднесе Било то шитове или готини работо все едно . От всичко по много и за всеки има . Търси тръпката в живота .
    който търси - намира . ^^

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не дай, Боже, някой да разчита на бърз отговор от вас!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си