.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    nqma_zna4enie
    Guest

ZDR MOLQ POMOGNETE MI IMAM GOLQM PROBLEM

Zdr iam golqm problem.S moqta priqtelka ve4e 2-va puti pravim sek,no tq ne izpitva udovolstvie.S dve dumi nemoje da svur6i.Nemoga da razbera v men li e problema.Dali penisat mi e mnogo maluk ili tq ne6to ne e nared.Az uspqvam da svr6a,no neznam za6to tq nemoje.Molq pomognete mi.Tq kakto i az sam mnogo raztroen.MOLQ POMOGNETE MI PLS>

А тя на колко е?
    Ако е малка...
    Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
    Заповядайте!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Опитайте различни пози.
    Може и да помогне.
    Успех.

Guest
    Не мисля,че е проблем.. малко момичета редовно стигат до оргазъм особено ако са малки.Питай я при нея как е било преди и си направете равносметка..просто talk to her

nqma_zna4enie
    Guest
    ami ne kolkoto men e na 15

nqma_zna4enie
    Guest
    ami 6te proam i dvata suveta 10x

nqma_zna4enie
    Guest
    Ami edin moi priqtel mi kaza,che e vuzmojno az da svur6vam prekaleno burzo.Posavetvame da probvame po bavno.Ta vazmojno li e tova da e problema?

Какво очакваш като е на 15 ? Много бърза сте започнали полов живот. Може органите и да не са достатъчно развити за секс. Пробвай с орален секс.

УСПЕХ !

nqma_zna4enie
    Guest
    ami tova koeto priqtelqt mi mi go e kazal vazmojno l i e da e vqrbo?

Да възможно е на мойта приятелка й е нужен поне 1 час за да достигне до вагинален оргазъм и около 2 часа до анален. Мисля, че просто не си е развила достатъчно емоциите отдолу. Продължавай да опитваш. Успех !
    2т. забрана за ползване на профил

nqma_zna4enie
    Guest
    ok 10x moje bi.No edin mi posavetva da govorq s neq oba4e tq mi kaza 4e drug pat prosto ne e pravila seks tezi 2 puti i bqha za 1 put. No 6et probvam po prodaljitelno 10x mnogo

Цитирай Първоначално написано от nqma_zna4enie
    ok 10x moje bi.No edin mi posavetva da govorq s neq oba4e tq mi kaza 4e drug pat prosto ne e pravila seks tezi 2 puti i bqha za 1 put. No 6et probvam po prodaljitelno 10x mnogo
    Е тогава не можеш да искаш да я докараш до оргазъм, та нея може още да я боли. Давай внимателно !

nqma_zna4enie
    Guest
    Emi 4ovek ve4e treti put 6te probvame.Ako smenim pozata moje li da pomogne ili ako e po-prodaljitelno?

Цитирай Първоначално написано от nqma_zna4enie
    Emi 4ovek ve4e treti put 6te probvame.Ako smenim pozata moje li da pomogne ili ako e po-prodaljitelno?
    Абе "пич", не гледай собственото си удоволствие. Може да я боли, пак ти казвам, а да я страх да ти каже. И се регистрирай във форума ! Първоначално давайте с мисионерска, постепенно ще се прехвърлите към другите.

Някой жени достигат по-бавно до вагинален оргазъм

nqma_zna4enie
    Guest
    Neznam kogato probvahme 2-qt put q popitah dali e gotova dali se pritesnqva ot ne6to tq kaza,4e nqma ni6to.Popitah q dali q boli ima li problemi tq mi kaza 4e nqma ni6to,4e e gotova no vse pak neznam kade e problema.A za tova ne gledam samo sobstveniq si kef.

Град
    София
    pi4, jenite po princip si svur6vat bavno. mmmmmm 6te trqbva malko da namali6 tempoto i da ne burza6 da svur6va6,... tova stava s trening, zna4i kolkoto pove4e go pravite tolkova pove4e ti 6te i se nagajda6. sled vreme 6te zapo4nete da svur6vate gore dolu po edno i su6to vreme. nema da se pritesnqva6...
    But now watch as I rise
    To a whole new height
    And my mad battle cry
    Will be heard all night

nqma_zna4enie
    Guest
    10x pi4 dano da si prav

nqma_zna4enie
    Guest
    Zna4i imash predvid da go narpavim i togava da vidim dali 6te ima rezultat?

6te hodi6 pri lekar da rejat malko ot glavata posle po kisno 6te svir6i6 i neq 6te svir6i kvo misli6 tolkova kvo 4aka6 za edna minuta tq da svir6i li i predi sex nqkakvi igri4ki ima mnogo na4ini misliq malko da raboti saksiqta

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Абе, момче, аз правя секс от 17 годишна, с приятеля ми вече половин година го правим редовно и, бога ми, аз за тая половин година може би веднъж или два пъти да съм свършвала. Или поне така си мисля.И то това става наскоро. Правили сме го по най-различни начини, във всякакви пози, различно дълго време, на различни места... абе каквото се сетиш. Много малко жени достигат до оргазъм при секс на нашата възраст. А да не говорим за 15-годишните. Хич не се надявай тя да свърши скоро време. Най-много да симулира.
    HardC0re and BDSM forever

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Да възможно е на мойта приятелка й е нужен поне 1 час за да достигне до вагинален оргазъм и около 2 часа до анален. Мисля, че просто не си е развила достатъчно емоциите отдолу. Продължавай да опитваш. Успех !

abe za pryw pyt chuwam analen orgazym! Az misleh che se delqt na klitoren i waginalen no shtom kazwash NZ drugite?

Бе аз се чудя що някои хора имали запек, пък то било заради аналния оргазъм! На това сигурно му викат анална мастурбация!
    Боже, боже, колко мъка имало по тоя свят, боже! Мъка и простотия човешка...
    А на момчето ще кажа изобщо да не се надява скоро мацето да изпита оргазъм! Освен, ако не е решила да става актриса като повечето тук к...та. Оргазмът при жените се придобива с повече практика, постоянен партньор, умение на партньора и т.н. Ако наблегнете на оралната любов и петинга, може да ускорите нещата. Успех и търпение!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Майка ти
    Оргазмът при жените се придобива с повече практика, постоянен партньор, умение на партньора и т.н. Ако наблегнете на оралната любов и петинга, може да ускорите нещата. Успех и търпение!
    Мисля, че този отговор е най-точен... оргазма се учи! Трябва доста време.... както се казва по-горе-практика!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Град
    na ulicata
    mili4ak, spoko pravili ste sex samo 2 pati. nqkoi momi4etq im trqbva vreme. taka 4e imai malko tarpenie.....

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си