.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Maniq_
    Guest

Шоколадова диета?

Вапроса ми е някой чувал ли е за шоколадова диета?В една статия пишеше че Ума Търман е отслабнала с 11 кг за 6 седмици само на шоколад? Някой пробвал ли я е някога и има ли ефект?

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    WOW винаги съм си мислила че шоколада е въглехидратна бомба за фигурата... но... Пък ако се тъпчеш от сутрин до вечер само със ЧИСТ шоколад в продължение на дълъг период от време..ще се яви нещо като разделно хранене нали? Поне аз така мисля.. ивсе пак не искам да рискувам...пък и шоколад в такива дози не е полезен... Ако искаш да слабееш, намаляш въглехидратите и почваш тренировки!
    Не експериментирай върху тялото си с разни диети...най-често после резултата е че свалените килца се натрупват двойно
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Повече от фен
    аз бях чела за няква сладоледена диета.пълни глупости са тва

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Вероятно ще има ефект,но по принцип не съм фенка на такива монотонни диети за кратки периоди от време,защото после като спреш диетата и почнеш постепенно да си връщаш старите хранителни навици,килограмите също ще се върнат че даже и отгоре.Според мен лично най-добрия начин за отслабване е без да си поставяш некви срокове,да съчетаеш правилно хранене със спорт,като се изключи сладкото,тестеното,пържено то или поне стане в умерени количества.Също така много вода и ако сте решили да пиете натурални сокове,по-добре си ги изцеждайте лично,щото тия в кутиите са си чисти боклуци

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Диети има всякакви!!! \/

Въпросът в случая е по-колко шоколад се яде?
    Не може да се казва,че се ядът примерно по 3-4 големи шоколада на ден и се отслабва....тоя номер н минава.
    Според мен тук от значение е броят на калориите .
    За повече информация погледни в някой сайт за диети и/или хранене.
    Успех.

Повече от фен
    aue zemi si qj normalno!
    Mani gi tiq dieti!
    A i samo edno ne razbiram.. Kak moje da se tupchite s edno i sushto neshto sedmici nared,bez da slojite nishto drugo v ustata? Tva za men sa bolni mozuci s izvinenie...;((
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Maniq_
    Guest
    Barbaronka, kogato si jiveeh v bg i si bqh slaba i az misleh taka, no kogato vednaj se iztarve6 i ka4i6 kilogramite, na4ina ti na mislene se promenq i si gotov na vsi4ko da si varne6 figurata. Az nikoga ne sam o4akvala 4e prez jivoa mi 6te mi se naloji da spazvam dieta, za6toto dokato bqh v bg daje bqh hilava, noo... qvno sam se lagala, i sega mi se nalaga i kogato si probval vsi4ko i ni6to ne e imalo efekt daje i nai golqmata prostotiq ti se struva nadejna.Na nikogo ne pojelavam prostotiqta v koqto az sam no prosto se opitai da pogledne6 ot druga gledna to4ka.

Стеси
    Guest
    А що не си мръднеш дирника и не почнеш да тренираш? Е тфа е истината яко движение, аз секи ден карам sk8 и се счупвам да права trix & shitz и имам перфектно тяло. А па после на партитооо....

Maniq_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Стеси
    А що не си мръднеш дирника и не почнеш да тренираш? Е тфа е истината яко движение, аз секи ден карам sk8 и се счупвам да права trix & shitz и имам перфектно тяло. А па после на партитооо....
    Dirnika si go mardam po 5 pati v sedmicata.Samo 4e pak povtarqm v bg na4ina na jivot e korenno razli4en.Predi da doida v taq 6ibana darjava az ne znaeh kakvo e stres i depresiq i tova sa edinstvenite ne6ta koito me razdelqt ot skapanite 4-5 kila koito mi se struvat kato misiqta nevazmojna.Vsi4ko e individualno i qvno na men samo fitnes ne mi pomaga.

Имаше една тема в кояо изписах 2 стараници с една лекцийка относно ускоряването на метаболизма ама посмъртно не ми се занимава да я търся точно са, потърси в форума, неквъ тема за хранене беше.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Maniq_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Имаше една тема в кояо изписах 2 стараници с една лекцийка относно ускоряването на метаболизма ама посмъртно не ми се занимава да я търся точно са, потърси в форума, неквъ тема за хранене беше.
    zna4i tova s razdelqneto na xranite go razbiram i 4e trqbva kaloriite mi da ne nadvi6avat nujnoto, no trqbva li da smqtam vaglehidratite.Za6toto na men ne kaloriite sa mi problama a vaglehidratite.

Повече от фен
    Ne pravi dieti !! Samo shte si skapish zdraveto!
    Po-dobre sportuvai mnogo,otkolkoto da gladuvash!
    Poslushai me!! Istina ti kazvam! )))
    Uspeh!
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Zavisi vsi4ko ot organizma!!!Az ako qm samo 6okolad 6te me izduha vqtara po kasno 6toto 6te stana kato kle4ka!

Цитирай Първоначално написано от Maniq_
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    zna4i tova s razdelqneto na xranite go razbiram i 4e trqbva kaloriite mi da ne nadvi6avat nujnoto, no trqbva li da smqtam vaglehidratite.Za6toto na men ne kaloriite sa mi problama a vaglehidratite.
    Въглехидратите се изгарят лесно с физическа активност, ти пак си ги яж но ги изполвай.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Guest

Re: Шоколадова диета?

Вапроса ми е някой чувал ли е за шоколадова диета?В една статия пишеше че Ума Търман е отслабнала с 11 кг за 6 седмици само на шоколад? Някой пробвал ли я е някога и има ли ефект?
    Ако кажете това на четирима ваши приятели, ще отслабнете с 1 кг, ако го споделите с всички любители на щоколада, които познавате, ще отслабнете с 5 кг. А ако не кажете на никого, ще качите 10кг.
    Затова го споделям и аз, защото не мога да си позволя този риск...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gia_bs
    WOW винаги съм си мислила че шоколада е въглехидратна бомба за фигурата... но... Пък ако се тъпчеш от сутрин до вечер само със ЧИСТ шоколад в продължение на дълъг период от време..ще се яви нещо като разделно хранене нали? Поне аз така мисля.. ивсе пак не искам да рискувам...пък и шоколад в такива дози не е полезен... Ако искаш да слабееш, намаляш въглехидратите и почваш тренировки!
    Не експериментирай върху тялото си с разни диети...най-често после резултата е че свалените килца се натрупват двойно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    аз бях чела за няква сладоледена диета.пълни глупости са тва
    Ако кажете това на четирима ваши приятели, ще отслабнете с 1 кг, ако го споделите с всички любители на щоколада, които познавате, ще отслабнете с 5 кг. А ако не кажете на никого, ще качите 10кг.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Диети има всякакви!!! \/

Въпросът в случая е по-колко шоколад се яде?
    Не може да се казва,че се ядът примерно по 3-4 големи шоколада на ден и се отслабва....тоя номер н минава.
    Според мен тук от значение е броят на калориите .
    За повече информация погледни в някой сайт за диети и/или хранене.
    Успех.

Guest
    Barbaronka, kogato si jiveeh v bg i si bqh slaba i az misleh taka, no kogato vednaj se iztarve6 i ka4i6 kilogramite, na4ina ti na mislene se promenq i si gotov na vsi4ko da si varne6 figurata. Az nikoga ne sam o4akvala 4e prez jivoa mi 6te mi se naloji da spazvam dieta, za6toto dokato bqh v bg daje bqh hilava, noo... qvno sam se lagala, i sega mi se nalaga i kogato si probval vsi4ko i ni6to ne e imalo efekt daje i nai golqmata prostotiq ti se struva nadejna.Na nikogo ne pojelavam prostotiqta v koqto az sam no prosto se opitai da pogledne6 ot druga gledna to4ka.

Повече от фен
    Бла бла бла .. пълни глупости, вместо да се обясняваш и жалваш, вземи по-добре се поинтересувай малко по-реално как стоят нещата, а не да четеш бабини простотии и да се надяваш на "о чудото, няква нова простотия дай да си съсипя още повече фигурата с нея" ..

Айде стига глупости, хващай едно хубаво НВД и малко повечко спорт и това е .. шоколадова диета my ass ..

http://bb-team.org/nutrition/000141.php

http://bb-team.org/nutrition/000176.php

А иначе в темата толкова бисери се изръсиха, бахти простотията, закво си говорите наизустени глупости като хабер си нямате на идея за кво става на въпрос .. бах .. айде, имена няма да визирам .. оправяйте се ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност

Re: Шоколадова диета?

знаеш ли кога ще отслабнеш от шоколад точно НИКОГА

nqma kaja koi
    Guest
    e tva ve4e e pulna prostotiq....... ne 4e ne6to ama tva momi4e trqbva postoqnno da e v dvijenie i tva dvijenie da e dosta natovarva6to za da gori toq 6okolad osven ako ne qde po edno blog4e 6okolad na den i trva da e to

awe moje da se otsladne stiga da qde6 po 1-2 6okolada na den
    dryg e vaprosa 4e e ujasno nezdravoslovno 6e ti se zabavi metabolizma a tyi kato nqma da si si nabavila nujnite vitamini, minerali i tn. moje6 da si navle4e6 kup bolesti
    nai malko kosata ti 6te po4ne da kape 6toto v 6okolada nqma dostaty4no belty4ini

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от summer_summer
    awe moje da se otsladne stiga da qde6 po 1-2 6okolada na den
    dryg e vaprosa 4e e ujasno nezdravoslovno 6e ti se zabavi metabolizma a tyi kato nqma da si si nabavila nujnite vitamini, minerali i tn. moje6 da si navle4e6 kup bolesti
    nai malko kosata ti 6te po4ne da kape 6toto v 6okolada nqma dostaty4no belty4ini
    Тва го номинирам за първо място в класацията на бисерите от тая тема ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

bad_girel9955
    Guest

Ne Preporachvam

Moga samo da vi kaja ,che tazi dieta naistina 6e podeistva,no samo i edinstveno,ako izqjdash po 5 malki parchenca na den...
    Taka che az vi preporachvam da potrenirate malko poveche ,a ne da umirate ot glad \/ \/ \/
    4ao 4ao

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си