.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Град
    Toronto, Ontario, Canada

Vupros kum jenskata chast !!!

takaa.. mili momi4enca, jeni4ki i novootkrili se pi4enca, imam edin vypros kym vas.. predstavete si 4e si imate priqtel s koito ste nezavisimo ot kolko vreme i koito e ludo vluben vyv vas i pravi vsi4ko za da vi e dobre.. NO.. edin den.. toi otiva za 2 dni (naprimer) nqkyde na ekskurziq ili v drug grad ili strana ili wherever.. a vie otivate v drug grad, kydeto nikoi ne vi poznava kydeto nqmate nikakvi poznati nito nqkoi koito moje da donese nqkakvi novini za vas vyv rodniq vi grad ili tam kydeto jiveete... i otivate na nqkoe priqtno mestence s mnogo hora, sedite si na bara (ili tam kydeto obi4ate da sedite poprincip v edin bar ili zavedenie) i pri vas se poqvqva... hmm.. visok, hubav, stegnat mlad myj, koito o4evidno znae kakvo iska (tova ste vie) i znae kakvo da kaje za da vi spe4eli... taaa.. vyprosa mi e.. ako vi se otdade vyzmojnost da se iz4ukate s nqkoi po privlekatelen ot 4oveka s koito ste v momenta, bez toi da razbere absolutno ni6to (bez dori i 6ans da do4ue ne6to!), bihte li go napravili??? ei taka.. za ednoto 4ukane??? prosto za6toto 4oveka si zaslujava da byde iz4ukan? 4ovek s otno6enie i manieri.. prosto za ednata ve4er.. nezavisimo ot tova 4oveka s koito ste kakvo ima kym vas.. i 6te vi pomolia da otgovorite iskreno i 4estno bez da me lyjete )

P.S. vsi4koto tva e dadeno kato PRIMER, slu4aia s ekskurziqta i grada i bara i zavedenieto i opisanieto na "4oveka za edna ve4er" moje da se formulira po va6 izbor!
    Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!

Голям фен
    Ами, аз съм спала с хора само за секса, ама не и когато съм в сериозна връзка! Според мен изневярата е нещо отвратително и това е единственото нещо, което никога не бих направила и никога не бих простила, ако ми го направят!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Re: Vupros kum jenskata chast !!!

Цитирай Първоначално написано от Sean Combs
    takaa.. mili momi4enca, jeni4ki i novootkrili se pi4enca, imam edin vypros kym vas.. predstavete si 4e si imate priqtel s koito ste nezavisimo ot kolko vreme i koito e ludo vluben vyv vas i pravi vsi4ko za da vi e dobre.. NO.. edin den.. toi otiva za 2 dni (naprimer) nqkyde na ekskurziq ili v drug grad ili strana ili wherever.. a vie otivate v drug grad, kydeto nikoi ne vi poznava kydeto nqmate nikakvi poznati nito nqkoi koito moje da donese nqkakvi novini za vas vyv rodniq vi grad ili tam kydeto jiveete... i otivate na nqkoe priqtno mestence s mnogo hora, sedite si na bara (ili tam kydeto obi4ate da sedite poprincip v edin bar ili zavedenie) i pri vas se poqvqva... hmm.. visok, hubav, stegnat mlad myj, koito o4evidno znae kakvo iska (tova ste vie) i znae kakvo da kaje za da vi spe4eli... taaa.. vyprosa mi e.. ako vi se otdade vyzmojnost da se iz4ukate s nqkoi po privlekatelen ot 4oveka s koito ste v momenta, bez toi da razbere absolutno ni6to (bez dori i 6ans da do4ue ne6to!), bihte li go napravili??? ei taka.. za ednoto 4ukane??? prosto za6toto 4oveka si zaslujava da byde iz4ukan? 4ovek s otno6enie i manieri.. prosto za ednata ve4er.. nezavisimo ot tova 4oveka s koito ste kakvo ima kym vas.. i 6te vi pomolia da otgovorite iskreno i 4estno bez da me lyjete )

P.S. vsi4koto tva e dadeno kato PRIMER, slu4aia s ekskurziqta i grada i bara i zavedenieto i opisanieto na "4oveka za edna ve4er" moje da se formulira po va6 izbor!
    never . gadjeto mi si e nomer edno za men i nqmam junda ot drug

Re: Vupros kum jenskata chast !!!

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    ami moje bih spala s nekuv gotin pi4 edinstveno ako ne durja mnoo na gadjeto.no ako imam naistina seriozna vruzka i prosto praq sex s nekuv,nz 6te me grize suvestta
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Град
    In Da Game !
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    q pitai myjete kakvo mislqt po vyprosa..
    Кво искаш да кажеш с това? Че всеки един мъж би го направил ли? Значи си мноу зле!!! Представи си,че не всички са такива и не всички момчета гледат само секс-а! Аз никога небих го направил и никога небих приел такава постъпка!Заради такива "ебачи" като теб,мнението на момичетата за всички момчета е еднакво(че мислят само за секс-а)!Затова по добре си и недей слагай момчетата под общ знаменател

Ами да бих , ако не държа много ,много на гаджето си , бих.... защо не .Но ако държа на него не бих

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Не! В никакъв случай. Първо на първо аз лично не подкрепям секса за една вечер. Не упреквам хората, които го правят, няма нищо лошо, но аз самата не бих! Друго - и най-големия сладур да ми се изпречи насреща, не бих му обърнала внимание, понеже прекалено много обичам приятеля си. Дори не бих се целувала с въпросния младеж. Защото и целувката е изневяра. А и съм убедена, че и моят приятел би постъпил по същия начин.
    HardC0re and BDSM forever

Повече от фен
    Не, не бих си го и помислила дори. Това по някакъв начин би доказало, че моите чувства към съответния човек не са истински, щом съм готова за секс за една вечер с непознат. А и защо трябва да се възползвам от това, че никой няма да разбере? Не, мерси, това е подигравка, егоизъм и глупост в едно...

Цитирай Първоначално написано от via_dolorosa
    Ами да бих , ако не държа много ,много на гаджето си , бих.... защо не .Но ако държа на него не бих
    ako ne dyrjish na gadjeto si to togava zashto shte si s nego?!

a po temata... ne..ne bih predala po takyv na4in momcheto do men. vse pak v edna vryzka osven vsi4ko drugo trqbva da ima i uvajenie... ako shte krivvame vseki pyt kogato imame vyzmojnost zna4i neshto MNOGO kuca vyv vryzkata ni..
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Tvyrdo NE! Pyrvo,zashtoto shte se chuvstvam guzna i sama shte kaja na gadjeto za postypkata si.Vtoro,zashto da pravq sex s nqkakyv nepoznat kato moga da pravq lubov s gadjeto si?
    I`m trying to make your dreams come true...

Guest
    Аз да бих що пък не. qякой готин пич да ме задоволи, а и нали моя приятел няма да разбере.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз да бих що пък не. qякой готин пич да ме задоволи, а и нали моя приятел няма да разбере.

PARCAL
    Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!

az ne bih! otg si 4esno,moje bi za6toto savesta mi nqma da go pozvoli vse pak i toi moje6e da e na moe mqsto i nqma6e da sam mn 6tastliva ako toi mi e izneveril!pak dori i da ne razbere ot nikoi iznevqrata nevinagi moje da se skrii li4i si kogato si guzen za ne6to!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Ne bih go napravila,za6toto obi4am gadjeto si no ako niakoi den ne dai si boje skasame i si hvana niakoi koito ne obi4am i ne darja na nego,a vaprosniq pi4 mi haresva bih se probvala no trqbva mnog mnogo ama naistina mnogo da me privle4e za da napravq takova ne6to!!!!

ami 4esno da ti kaja pravila sum go dva puti i nevijdam ni6to lo6o a imam seriozna vruzka koqto o6te produljava i mi e prez guza!!!oba4e ako razbera 4e gajeto mi go e napravil 6te mu otkusnas kura i 6e mu go zavra v ustata!!!i posle 6te se zdobrime!!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от monito
    ami 4esno da ti kaja pravila sum go dva puti i nevijdam ni6to lo6o a imam seriozna vruzka koqto o6te produljava i mi e prez guza!!!oba4e ako razbera 4e gajeto mi go e napravil 6te mu otkusnas "мъжкия полов орган" i 6e mu go zavra v ustata!!!i posle 6te se zdobrime!!!
    ау ау ау
    по темата :
    и аз не бих ! твърде мн държа на гаджето си и както някой по горе беше писал : достатъчен си ми е ! После съвеста ще ме гризе..а не съм сигурна ,че ако му кажа ,ще ми прости.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

лол лошите..

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от Sean Combs

ти туй ши кайиш ся..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

a po temata... ne..ne bih predala po takyv na4in momcheto do men. vse pak v edna vryzka osven vsi4ko drugo trqbva da ima i uvajenie... ako shte krivvame vseki pyt kogato imame vyzmojnost zna4i neshto MNOGO kuca vyv vryzkata ni..
    Виж сладурче , не съм казала , че не държа на гаджето си , а ако не държа много на гаджето си ... имало е и такива моменти ... и то не само при мен предполагам .И поне като решиш да цитираш и да правиш забележки чети правилно...

NIKOGAA za men tova e zakon NOMER 1.. osobeno sega kakto sam s nai nai ama nai qkoto za men mom4e nikoga ne bih mu zineverila dori da nqma nikakva vuzmojnst za tova toi da razbere... ) zashtoto naistina mn mn ama mn darja na nego i na vruskata ni!!! I LOVE YOU PEPI !!! PRC(FOREVER)

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    HuKora !!!
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Голям фен
    Kolkoto i da mi se iska i kolkoto i da me privlicha onzi "perfektniq" ne bih poradi prostata prichina che choveka do men ne go zaslujava ..

Guest

September^

Estestveno che bih,i sam sig 4e 90% ot otgovorilite tyk sa6to biha.Nai-mn nervi vkarvat takiwa momi4enca deto se prawqt na sveta voda nenapita ne znam si kvi gadjeto mi e n1 abe q se stegnete :d da ne ste jeneni sly4aino ? a tva i jenenite hora go pravqt de ! :d se pak tva e teen site kvi sa tiq umrqli otgovori kato gi 4eta i napraw se ot4aivam haha otg: Da , bih ; dopalnenie : v tva nqma ni6to losho tapo samo 4e nikoi ne si go priznava ("ne mnogo qsno as ne izneverqvam za6toto si go obi4kam!" :d :d)

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

Виж сладурче , не съм казала , че не държа на гаджето си , а ако не държа много на гаджето си ... имало е и такива моменти ... и то не само при мен предполагам .И поне като решиш да цитираш и да правиш забележки чети правилно...
    ne 4e iskam da se zaqjdam, no dori i da ne dyrjish mnogo na gadjeto si tova dostaty4no osnovanie li e da mu slojish roga i da go unizish po takyv na4in? li4no za men e nepriemlivo zashtoto vypreki vsi4ko toi mi e gadje nezavisimo kolko dyrja na nego...[da ne govorim i 4e shtom izobshto hodim trqbva naistina da dyrja mn na nego ........]no tova si e samo moe mnenie...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен
    Град
    sofia
    ееее мисля 4е тук не бяхте съвсем 4естни... да, аз бих го направила...за мен любовта и секса не са неизменно свързани...Оби4ам гаджето си пове4е от вси4ко друго но за мен разнообразието понякога помага! не бих направила това така 4е да ми стане навик разбира се, не бих го направила така 4е да нараня 4овека на които държа, просто 6те го премъл4а...просто 1 ве4ер без предразсъдъци.
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си