.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от via_dolorosa
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от via_dolorosa
    Ами да бих , ако не държа много ,много на гаджето си , бих.... защо не .Но ако държа на него не бих
    ako ne dyrjish na gadjeto si to togava zashto shte si s nego?!

a po temata... ne..ne bih predala po takyv na4in momcheto do men. vse pak v edna vryzka osven vsi4ko drugo trqbva da ima i uvajenie... ako shte krivvame vseki pyt kogato imame vyzmojnost zna4i neshto MNOGO kuca vyv vryzkata ni..
    Виж сладурче , не съм казала , че не държа на гаджето си , а ако не държа много на гаджето си ... имало е и такива моменти ... и то не само при мен предполагам .И поне като решиш да цитираш и да правиш забележки чети правилно...
    ne 4e iskam da se zaqjdam, no dori i da ne dyrjish mnogo na gadjeto si tova dostaty4no osnovanie li e da mu slojish roga i da go unizish po takyv na4in? li4no za men e nepriemlivo zashtoto vypreki vsi4ko toi mi e gadje nezavisimo kolko dyrja na nego...[da ne govorim i 4e shtom izobshto hodim trqbva naistina da dyrja mn na nego ........]no tova si e samo moe mnenie...
    За какво унижение става въпрос тук?Момчето пуснало темата беше споменало , че ситуацията е такава, че гаджето ти да не разбере и като цяло никой да не разбере, аз бих го направила, сега в крайна сметка разнообразието е нужно понякога... Пък и при положение ,че никой не е наранен ...няма да ми тежи даже и на съвестта

Re: September^

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Estestveno che bih,i sam sig 4e 90% ot otgovorilite tyk sa6to biha.Nai-mn nervi vkarvat takiwa momi4enca deto se prawqt na sveta voda nenapita ne znam si kvi gadjeto mi e n1 abe q se stegnete :d da ne ste jeneni sly4aino ? a tva i jenenite hora go pravqt de ! :d se pak tva e teen site kvi sa tiq umrqli otgovori kato gi 4eta i napraw se ot4aivam haha otg: Da , bih ; dopalnenie : v tva nqma ni6to losho tapo samo 4e nikoi ne si go priznava ("ne mnogo qsno as ne izneverqvam za6toto si go obi4kam!" :d :d)
    dobre, ti za6to si misli6 4e vsi4ki sa kato teb?! men pyk me nervqt momi4enca, koito se pravqt na lo6i4ki, a im ne stiska za mn ne6ta.
    az li4no ako izneverq v opisanata situaciq, posle 6te mi teji na syvestta ujasno mnogo. A i moeto gaje e "visok, hubav, stegnat mlad myj" i go obi4am mnogo taka 4e...

tva zavisi ot mn ne6ta, malko sa momi4etata koito biha izdurjali na izku6enieto (vupreki 4e pove4eto se pravqt na sv voda nenapita) razberete 4e rano ili kusno vseki izneverqva, a v slu4aq - momenta e podhodq6t, tva nezna4i 4e momi4eto ne obi4a priqtelq si, prosto .... nare4ete go ako iskate raznoobrazie

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Всички ми се правите на света вода ненапита ама друга песен ще запеете като наистина почнете да се шлякате .
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Град
    Toronto, Ontario, Canada
    ehehe vie dnes taq tema ste q prevyrnali v boino pole mai, a? m/u drugoto.. pomolih Vi da ne me lujete... syglasen sym s taq macka koiato se izkaza 4e 90% ot vas biha se iz4ukali s toq pi4.. ii.. bez da mi se syrdite.. ne iskam da vi izkaram kurvi ili ne6to ot sorta.. mnogo malko jeni biha se sdyrjali.. tezi ot vas koito otri4at 4e biha spali s "tigyra" ili ne sa izpadali v takova polojenie predi ili lujat kato dyrti cigani ne znaino za6to... predpolagam 4e priqtelite Vi znaqt nickovete VI ili ne6to ot sorta, no izob6to ne moga da se syglasq 4e ot 25 eblivi i zrqli pi4ki samo 2-3 sa otgovorili polojitelno na toq vypros... iii.. ne znam kak 6te vi prozvu4i.. no az li4no sym visok, hubav, stegnat myj, koito kato vleze v metroto ili avtobusa ili v nqkoi bar ili kydeto i da e, obiram pogledite na jenite tam.. predpolagam mislite 4e lyja ili ne6to ot sorta, no samo az znam istinata nali? otvratitelno kofti vpe4atlenie mi pravi da vijdam kak nqkoq kato Vas (nevinno momi4ence) mlqska priqtelq si i v sy6tiq moment gleda v men! ili v koito i da e bilo drug!!! 4estno Vi kazvam.. po skoro 6te Vi posyvetvam.. po dobre se naduvaite, no naistina pravi mnogo kofti vpe4atlenie kogato gledate drug v pregrydkite na gadjeto ili sypruga!!! SYVET - ili bydi "lubitelka na sexa" i si go priznavai ili bydi krotko momi4ence i ne poglejdai myj koito ne ti "prinadleji"!!! uspeh v jivota Ladies i 6te sledq sybitiqta po temata i 6te otkomentiram ot vreme na vreme, za da ima za kakvo da mi se syrdite
    Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!

Цитирай Първоначално написано от Sean Combs
    ehehe vie dnes taq tema ste q prevyrnali v boino pole mai, a? m/u drugoto.. pomolih Vi da ne me lujete... syglasen sym s taq macka koiato se izkaza 4e 90% ot vas biha se iz4ukali s toq pi4.. ii.. bez da mi se syrdite.. ne iskam da vi izkaram kurvi ili ne6to ot sorta.. mnogo malko jeni biha se sdyrjali.. tezi ot vas koito otri4at 4e biha spali s "tigyra" ili ne sa izpadali v takova polojenie predi ili lujat kato dyrti cigani ne znaino za6to... predpolagam 4e priqtelite Vi znaqt nickovete VI ili ne6to ot sorta, no izob6to ne moga da se syglasq 4e ot 25 eblivi i zrqli pi4ki samo 2-3 sa otgovorili polojitelno na toq vypros... iii.. ne znam kak 6te vi prozvu4i.. no az li4no sym visok, hubav, stegnat myj, koito kato vleze v metroto ili avtobusa ili v nqkoi bar ili kydeto i da e, obiram pogledite na jenite tam.. predpolagam mislite 4e lyja ili ne6to ot sorta, no samo az znam istinata nali? otvratitelno kofti vpe4atlenie mi pravi da vijdam kak nqkoq kato Vas (nevinno momi4ence) mlqska priqtelq si i v sy6tiq moment gleda v men! ili v koito i da e bilo drug!!! 4estno Vi kazvam.. po skoro 6te Vi posyvetvam.. po dobre se naduvaite, no naistina pravi mnogo kofti vpe4atlenie kogato gledate drug v pregrydkite na gadjeto ili sypruga!!! SYVET - ili bydi "lubitelka na sexa" i si go priznavai ili bydi krotko momi4ence i ne poglejdai myj koito ne ti "prinadleji"!!! uspeh v jivota Ladies i 6te sledq sybitiqta po temata i 6te otkomentiram ot vreme na vreme, za da ima za kakvo da mi se syrdite
    Баткоо слези на земята !!!
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Sean Combs, lo6 si, no kakvo iska6 da ti kaje edno 13-14 godi6no momi4e???? 4e 6te spi s "tigura" kakto go nari4a6? Kogato bqh na 13 si misleh 4e 6te se omuja devstvena, na 15 razbrah 4e nqma da q bude taq, no si kazvah " nqma da mu izneverq", sega ... "za edna ve4er ne se broi" :P

Цитирай Първоначално написано от TiA_MaRiA
    Sean Combs, lo6 si, no kakvo iska6 da ti kaje edno 13-14 godi6no momi4e???? 4e 6te spi s "tigura" kakto go nari4a6? Kogato bqh na 13 si misleh 4e 6te se omuja devstvena, na 15 razbrah 4e nqma da q bude taq, no si kazvah " nqma da mu izneverq", sega ... "za edna ve4er ne se broi" :P
    След година две "с по малко от 5 мъже не се брои" ...

sled godina dve moje da sum s bebe v rucete ......

Цитирай Първоначално написано от TiA_MaRiA
    sled godina dve moje da sum s bebe v rucete ......
    Ама нали знаеш че трябва си намериш балък дето да го гледа и естествено то да не е негово ми на "тигъра"

4akai sega...toi tigara si e za edna ve4er i krai s nego, a toq deto 6e go gleda dali 6e e baluk ili ne - neznam, samo 6e ti kaja 4e vseki (adi po4ti vseki) muj nqkoi den 6e bude "baluka"

Град
    Toronto, Ontario, Canada
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    ei 6ibanqk! ti kym "jenskata 4ast" li si??? koi te pita teb za ne6to? razbira6 ot myje li, kvo? golqm ti e gyza da se prai6 na nekyv det ne si!!! nau4i se da ebe6 predi vseki drug i togava ela da mi kazva6 da slizam na zemqta ili ne !!!

Ma6inata
    Guest
    селските пръчки проговориха....помислиха се за големите ебачи,Вие двамата по-горе сте просто едни чикиджии,които се правят на chok-open и обикновенно си намирате майстора.А на тия курви дет отговориха,че биха преспали с пича....заслужавате вашето гадже да постъпи така с вас,ша ва еба в курветата,....за една пишка ще прецаквате човека до вас....аве я си ебете майките....

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Ако я някаква мимолетна връзка,на която не държа, може би бих го направила(макар, че доста бих се замислила дали си заслужава..)...
    Но в момента, при така създалата се ситуация в личния ми живот никога!!!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

ei 6ibanqk! ti kym "jenskata 4ast" li si??? koi te pita teb za ne6to? razbira6 ot myje li, kvo? golqm ti e gyza da se prai6 na nekyv det ne si!!! nau4i se da ebe6 predi vseki drug i togava ela da mi kazva6 da slizam na zemqta ili ne !!!
    Баткоо поне съм в добро настроение няма те храня както заслужаваш ама само щи дам един съвет - подишай малко чист възух успокой се и отиди да се набиеш една злобарка на спомена за жените от метрото и автобуса че тоя пубертет ти влияе зле.

Град
    Toronto, Ontario, Canada
    eheeehhh ako si na moeto, ne zlobarki, a vibratori 6e si vre6 v zadnika brato! 4e ne sym bil s jena 6 meseca- ne sym! no ti nikoga nqma da razbere6 kvo e da se sdyrja6 zaradi 4ovek na kogoto dyrji6.. nai6 kvo.. nema se razpravqm s teb.. hodi se 6ibai po gradinkite i ne me zanimavai! trygnal da u4i ba6ta si kak se pravqt deca.. begaiiii !!!

Аа точно така, ти сдържай да ти спаднат ташките до земята докато жена ти тука я возят по цяяаяаяаяаяяал ден на вожения ланец. Добре де, кажи ми ти сериозно ли си мислиш че тя седи и те чака ? Гледай "снайперисти" .

Град
    Toronto, Ontario, Canada
    Аа точно така, ти сдържай да ти спаднат ташките до земята докато жена ти тука я возят по цяяаяаяаяаяяал ден на вожения ланец. Добре де, кажи ми ти сериозно ли си мислиш че тя седи и те чака ? Гледай "снайперисти" .
    v jena ne moga da sym siguren! ti ako si siguren v jena na4i si glupak! moje i da q vozqt.. moje i da se praska kato nenormalna po cql den.. no kato se vyrna edin hubav den tq 6te syjalqva gore6to !!! a az.. az 6e si oteba vsi4ko propusnato, ne mi misli ta6kite!

ako obstoqtelstvata sa gorespomenatite, mislq 4e da
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Фен
    Град
    anywhere but here
    ne stava duma dali shte razbere ili ne. moje da ne razbere nikoga, no az ne bih se chuvstvala komfortno s nego ako napravq takova neshto. samiqt spomen za iznevqrata vinagi shte si ostane, i shte izpitvam vina. tuk stava duma do kolko az durja na choveka do sebe si i dali vih mogla da se priema posledicite ot deistviqta si. zatova po-dobre
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

takaaaa mi da! az li4no sum go pravila tova mnogo puti i nqma ni6to lo6o! kakvo tolkova nali gadjeto nqma da razbere,a i da razbere kakvo tolkova e stanalo! tui ili ina4e sexa za edna ve4er ili "za ednoto 4ukane" si e vurha!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Щом е толкова перфектен защо пък да не
    го изчукаш(ако ти се чука)

For the prepared soul death is just another adventure...

Аз по принцип нямам нищо против секса за една вечер. Но ако обичам гаджето си, не бих му изневерила по никакъв начин. Ако се стигне до изневяра все пак => аз не обичам истински човека до мен и е най-добре да приключа връзката. Ако си истински влюбен, то за теб не съществуват други.

Град
    MaiNa city
    v seksa za edna no6t nqma ni6to lo6o,stiga da ne e prekaleno 4esto,no kogato si imam seriozen vrazka,zna4i naistina darja na nego i jelaq samo nego..vsi4kite mu tam ma4ovci i Don Juanovci da varvqt po dqvolite!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си