.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от TiA_MaRiA
    Sean Combs, lo6 si, no kakvo iska6 da ti kaje edno 13-14 godi6no momi4e???? 4e 6te spi s "tigura" kakto go nari4a6? Kogato bqh na 13 si misleh 4e 6te se omuja devstvena, na 15 razbrah 4e nqma da q bude taq, no si kazvah " nqma da mu izneverq", sega ... "za edna ve4er ne se broi" :P
    Мм дам,права си.И аз като бях на 15,16 си мислех,че ще е като в приказките
    Всичко е твърде относително,всеки човек е различен и мисли различно!Много зависи в каква фаза ще е връзката ти,ако нещо куца шанса да го огрее баткото нараства!
    Няма какво да се лъжем,действителността е такава.Едната връзка не зависи само от единия човек!
    Интересното е,че хората(мъже,жени) са доста склонни да простят изневяра,ако е била просто "ей така,за едното ебане",а не ако имаш дълга,продължителна и емоционална връзка,успоредно със сегашната ти!
    Може би просто ще посъветвам тези,които ще се впуснат в подобно нещо да помислят за последствията.Има 2 положения-или ще те отдалечи от гаджето ти или ще те сближи още повече от гузната ти съвест .
    А автора е много прав,хора!
    Вие мъжката част на сайта-погледнете се,повечето сте леко комплекси и на не повече от 16,17 години.Малко са тези,които са ми набори и дават смислени отговори...
    Това,което пише ШОН е много правилно,лично съм била свидетелка как някакви пикли си точат зъбите на гаджето ми и не е никак приятно!!!
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен

Re: Vupros kum jenskata chast !!!

Цитирай Първоначално написано от Sean Combs
    ako vi se otdade vyzmojnost da se iz4ukate s nqkoi po privlekatelen ot 4oveka s koito ste v momenta, bez toi da razbere absolutno ni6to (bez dori i 6ans da do4ue ne6to!), bihte li go napravili??? ei taka.. za ednoto 4ukane??? prosto za6toto 4oveka si zaslujava da byde iz4ukan?
    не,не бих го направила..но ако не изпитвам нищо към приятеля ми най-вероятно да,но иначе в никакъв случай
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    Sofia
    мисля , че си зависи и в етапа от време мнението ми се променя. Не съм против секса за 1 нощ или някакви такива зарибявки, но не бих го направила докато съм с сериозен партниор,както в момента) ще се чувствам прекалено гузна, курва а и ще го нараня, бих потраяла малко да не си свалям гащичките за едното за да си навлека дерзания за месец на пред!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    аз пък си мисля....ГЛЕДАЙТЕ ДАТИТЕ за тва са ви тия очи

Бих се чукала с този, ако не ми пукаше за приятеля ми и съм с него, колкото да не съм сама (това се е случвало при мен и съм кръшкала).

Но със сегашния си приятел - твърдо не.
    Естествено няма да се държа като монахиня. Със сигурност ще танцувам с пича, ще флиртувам, ще се държа провокативно, но няма да си позволя нищо повече.
    Не сме коне с капаци все пак. Той има нужда от разнообразие, аз също. Нека ходи, където иска и да прави каквото иска. Вярвам му и знам, че няма да върши глупости.
    Вероятно после ще кажа на приятеля си, че съм се забавлявала с някакъв пич. Това е нещо напълно нормално. Щом му го казвам значи, че не е нещо кой знае какво и няма смисъл да ревнува. Той постъпва по същия начин. Студент е в София и там си излиза яко с колежки, съседки и не знам си още какво... Нека излиза. Все пак е на 20.. кога ще живее, ако не сега?
    2т. системно, бан по профил и ип.

nikoga ne bih,tova e za6toto obi4am i uvajavam priqtelq si, no pyk na predi6niq mu bqh izneverqvala(sys sega6niq) ama nqma6e sex de,samo celuvki. to 6toto sys sega6niq mn se bqhme haresali i... be6e si neizbejno,ina4e drugi pyti ne sym izneverqvala i mislq tova da mi e za posledno,za sega se spravqm otli4no

Фен
    Град
    У Нас!
    Разума винаги може да е по-силен от чувствата.Ако искаш да изневериш,ще го направиш,ако не искаш,НЯМА,това е!

Цитирай Първоначално написано от Sean Combs
    ehehe vie dnes taq tema ste q prevyrnali v boino pole mai, a? m/u drugoto.. pomolih Vi da ne me lujete... syglasen sym s taq macka koiato se izkaza 4e 90% ot vas biha se iz4ukali s toq pi4.. ii.. bez da mi se syrdite.. ne iskam da vi izkaram kurvi ili ne6to ot sorta.. mnogo malko jeni biha se sdyrjali.. tezi ot vas koito otri4at 4e biha spali s "tigyra" ili ne sa izpadali v takova polojenie predi ili lujat kato dyrti cigani ne znaino za6to... predpolagam 4e priqtelite Vi znaqt nickovete VI ili ne6to ot sorta, no izob6to ne moga da se syglasq 4e ot 25 eblivi i zrqli pi4ki samo 2-3 sa otgovorili polojitelno na toq vypros... iii.. ne znam kak 6te vi prozvu4i.. no az li4no sym visok, hubav, stegnat myj, koito kato vleze v metroto ili avtobusa ili v nqkoi bar ili kydeto i da e, obiram pogledite na jenite tam.. predpolagam mislite 4e lyja ili ne6to ot sorta, no samo az znam istinata nali? otvratitelno kofti vpe4atlenie mi pravi da vijdam kak nqkoq kato Vas (nevinno momi4ence) mlqska priqtelq si i v sy6tiq moment gleda v men! ili v koito i da e bilo drug!!! 4estno Vi kazvam.. po skoro 6te Vi posyvetvam.. po dobre se naduvaite, no naistina pravi mnogo kofti vpe4atlenie kogato gledate drug v pregrydkite na gadjeto ili sypruga!!! SYVET - ili bydi "lubitelka na sexa" i si go priznavai ili bydi krotko momi4ence i ne poglejdai myj koito ne ti "prinadleji"!!! uspeh v jivota Ladies i 6te sledq sybitiqta po temata i 6te otkomentiram ot vreme na vreme, za da ima za kakvo da mi se syrdite

И защо си я написал тази тема, след като смяташ, че лъжем?
    Нормално е, момичетата (дори обвързаните, представи си - и ние сме хора!) да се заглеждаме по други момчета. Както и обратното. Пак казвам - не сме коне с капаци. Има много по-красиви момичета, но моят приятел обича мен, иска да е с мен. Схващаш ли? Ти може да си 784567546754 пъти по-красив, но просто не си Него (не се заяждам само давам пример, ако искаш смени местоимението..).

Сигурно няма да ми повярвате, но доста често ми се случва като излезем на "семейна" разходка аз да вкарвам коментари от типа на "Леле, погледни този! Перфектен е!", а той само ми се усмихва. Или пък пр. ми - "Виж каква мадама...". И аз като ценител веднага вкарвам някакъв положителен коментар.

Защо си го правите толкова сложно? Това, че сте заедно не означава, че сте сами в целия свят. Защо пък да не се възхитиш на красивото?

Аз съм на принципа, че щом е с мен, значи иска да е с мен. Намира ме за по-различна, може би по-добра от другите щом ме е избрал (той така го вижда..). Какво ми пука, че се заглежда. Ако той не се интересуваше от мен, нямаше да сме заедно. Другото си е нормално. Нека се развива момчето!
    2т. системно, бан по профил и ип.

Супер фен
    бих

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не бих го направила. сексът за 1 вечер при положение,че има човек,на когото държа не е за мен! Аз обичам момчет си и това не е празна приказка!

Голям фен
    Ne tova e ne6to mnogo gadno.

momichence :)
    Guest
    ave vie za syvest 4uvali li ste ?? nqma takiva filmi tuk ... posle kak 6te go pogledna ... kak 6te mu kaja obi4am te ... prosty BEZ kazvam az {}}{~}~

Искам да кажа още в началото, че съм на 18 години и приятелят ми не знае, че пиша толкова често тук.
    НИКОГА не бих му изневерила. Това е човекът, който никога никога не бих могла да нараня. А просто не съм човек, който би направил такова нещо. Не лъжа, просто вярвам в истинската любов. Когато съм с един човек, аз съм само с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си