- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- awe kak stana ? :)
ot kade razbrahte za saita ( teenproblem.net ) i kak vi doide da se regnete :P zashto izbrahte tochno tozi avatar i podpis ?![]()
Lock!!!
ami edna priqtelka vliza redovno i tq me zaribi a za profila ami nz razglejdam si kartinki i koito mi haresat gi slagam ;p
ot 1 averka razbrah a za avatara i podpisa kefi ma 2pac kefqt ma tezi kartinki i za tui![]()
..impossible...
...is nothing...
Разбрах за сайта от едно списание и то отдавна...
А профила...Аватарите и подписите ги избирам според настроението и състоянието си...
за форума разбрах от госпожицата по англ. език в 8-ми клас (мн яка мацка беше)
аватара си го харесах щото тая от картинката прилича малко на мене, макар че косата ми не е мн къдрава де :P
пък и изглежда една такава тъжничка.. кефи си ме![]()
подписа си ми е основно правило в живота, дето до ся не съм нарушавала и така![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Edno mom4ence, koeto ve4e ne vliza mi pokaza nqkva oligofrenska tema... Az se regnah, kolkoto da ponapsuvam nqkoy i drug 4algar, puk vzeh, 4e ostanah.
Avatara i podpisite gi smenqm mn 4esto. Podbiram si gi ot edna super qka galeriq...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
mi razbrah za saita ot edna priqtelka koqto pi6e redovno tuk.Avatara mi...mi nz za6toto haresvam evanescence a podpisa mi haresa kato smisal![]()
Танцът е вертикално изражение, за хоризонтални намерения.