Pisna mi da byda vechno razigravanata! Pisna mi vechno az da placha ! Pisna mi samo az da pravq kompromisi ! Pisna mi da vqrvam slqpo!
Pisna mi ot vsichko! Pisna mi da sym neshtastna, da mislq,che nqma smisyl da jiveq! Omryzna mi i ot tova da davam,da davam, da davam, da razdavam dushata i syrceto si, a nikoi nishto da ne mi dava v zamqna! Pisna mi da razpilqvam mechtite si, da gi typcha nevolno s krak,opitvaiki se da napravq nqkogo shtastliv,a toi s nasmeshka da me gleda v ochite i da se podigrava s men i chuvstvata mi! Omryzna mi da sym pionka,razberete me! Iskam da si vyzvyrna dostoinstvoto, i da byda kakvato bqh predi, da kazvam tvyrdo "Ne!",kogato nqkoi se opitva da me typche, da se izpravq silna i nepokolebima pred neshtastieto.Ne iskam da sym tazi razvalina,koqto sym v momenta...Razvalina,koqto chaka nqkoi da i podhvyrli mynichko shtastie i da se zadovolqva s tova! Iskam da byda obichana,taka kakto obicham i az! Pisna mi da byda vtorata! Pisna mi da byda nikoq! Pisna mi da sym porednata! Pisna mi da OBICHAM !