.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

Хора тва е ужасно трудно!Помагайте!

Немога повече!Пред нервна криза съм!Писна ми от всичко! Има едно момче,което просто ме влудява-има абсолютна тръпка с него-ако отдам изцяло на него вниманието си,скоро ще тръгнем.Но понеже съм голяма патка и "не си губя времето",се запознах с едно друго момче,което харесвам на външен вид и по характер...но само дотам.Няма я онази тръпка,онзи пламък!Няма го омекването на коленете и подкосяването на краката,щом го видя.Иначе е голям сладур,но не го обичам.То просто това чувства или го има или го няма!Проблема е,че той много ме харесва и дори ме обича(така е казал тази вечер на приятелката ми,след като прочете смс-а ми,където му писах,че утре искам да си поговорим за нас двамата).Просто аз не искам нищо общо с него-в смисъл нищо сериозно.Но някак си ми е жал за него..ох. Просто немога да се откажа от онова първото момче,което е цел номер 1 за мен!Какво по дяволите да направя? Утре ме чака разговор със сегашното ми гадже(второто момче).Има два варианта-да го зарежа или да се направя на луда-че просто искам да раздвижа нещата.Проблема е,че ако го зарежа-то аз ще го направя по възможно най-лекия начин и ще бъда честна и откровена с него,защото той го заслужава.Но въпреки това на него ще му е адски зле след това.А това ме натъжава.От друга страна ако продължа да бъда с него-нещата ще се задълбочат още повече и после ще ми е още по-трудно да скъсам с него.А мисълта за онова първото момче е просто.......изпепеляваща и натрапчива...иии..незнам кво да правя!

Голям фен
    Град
    Compton
    ми според мен остани с първото момче,щото си личи,че имаш нещо към него щом има тръпка,а при другия няма,нормално е да харесаш някой на външен вид и по харектер,но не винаги ти омекват колената като видиш някой

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Преди да предприемеш нещо,каквото й да е било,скъсай с второто момче.Може да е страхотен,но няма ли я тръпката и магията,не усещаш ли пламъка и любовта,няма защо да си с него от съжаление или заради качествата му.И той заслужава момиче,което да го обича по начина по който той заслужава и има нужда.Дай му тази възможност и престани да лъжеш и себе си и него!Направи всичко възможно да спечелиш второто момче,да изградите една красива връзка,пълна с много страст и емоции.Сърчицето ти вече е взело решение,остава ти само да го послушаш.Успех

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Tova mi prilicha na poredniq sluchai nespodelena liubov. Nqma kakvo da mu mislish. Skysai s momcheto. Garantiram ti, che ako ne go napravish, sled vreme toi shte zapochva da te drazni i s nai-malkoto i togava shte stane grozno. Spesti go i na dvamata.

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Еми ти сама казваш че първият те влече, допада,харесва и т.н. повече. Все пак ти не можеш да казваш на сърцето си кого да харесва и обича... тфа е любов... Относно гаджето ти поговори с него (ако найстина смяташ че няма да загубиш нещо скъпо и ценно за тебе)и му разясни как стоят нещата, въшреки че много ще го заболи му кажи. Няма смисъл да го лъжеш и тои да си мисли че още го обичаш и искаш да си с него. Кажи си му нещата и се разделете изчакай опр. период от време и започни да действаш относто 1 момче

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Голям фен
    Naistina kakvo mu mislish .. da kofti e da naranqvame horata , no s napraznite nadejdi koito davash na segashniq si priqtel pravish tochno tova.. A sigurna li si che iskash drugoto momche, nima ako beshe tvyrdo reshena sega shteshe da hodish s drug ?? Zareji vsichko za mig i obmisli neshtata na novo ..

Повече от фен
    Град
    Луната
    e_l_i_z_a тази история ми звучи много познато.При мен положението е абсолютно същото и мислех да пускам тема но ще следя тази за да не се повтарям ти си казала нещата много точно.Излизам с едно момиче което ми харесва много на външен вид и като характер но я няма тръпката докато при момиче 1 всичко е различно но за съжаление в моят случай аз не мога да бъда с момиче 1 защото от два месеца си има гадже.Така че те разбирам много добре.Ако имаш шансове да бъдеш с първото момче с което имаш тръпката и ти се подкосяват коленете раздели се с второто и се бори за своето щастие.Пожелавам ти поне ти да бъдеш щастлива.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Спокойно веднъж аз бях на мястото на второто момче, тя ме заряз най неочаквано точно когато бях най влюбен в нея, ама после и го върнах тъпкано - ебах се с най добрата и приятелка и ги скарах и скоро време няма да ме забравят и двете . Един па приятел ДВЕ ГОДИНИ се занимава с сестрата на неговата любов без да има чувства към нея, само за да дразни бившата си, направо се внедри в тва семейсто и са целия и квартал иска да го бие ама аз го пазя .
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Супер фен
    ima edna takava prikaska ... obi4ai tozi koito kazva 4e te obi4a a ne tozi koito te privli4a ama v tvoq slu4ai mai ne se polu4ava taka...izberi tozi s koito ima6 bude6ta i sledva6tiq put se probai pone bude6teto ti da ne naranqva nqkogo ...

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    mila,predi da pravish neshto 1vo skusai s priqtelq si,toi ne zaslujava da go lujesh...Obqsni mu kak stoqt neshtata,zashto kusash s nego i pone se opitai da ostanete priqteli,za nego tova shte e mnogo
    i oshte neshto...Ne se druj kato nqkoq "nadmenna guska" kato mu kazvash "kusam te" i da se pravish na nedostupna,opitai se da mu go kajesh po-vuzmojno nai-dobriq nachin za nego..
    Kolkoto do 2to momche,YcneX s nego,shtom se obichate budete zaedno..
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Ми ти първо мисли преди да праиш некви мазала и земи разбери какво искаш.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Благодаря ви много!Днес ще видим какво ще стане.Не заключвайте още темата,за да напиша довечера какво е станало!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    e_l_i_z_a Пуснато на: 23.02.2 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Благодаря ви много!Днес ще видим какво ще стане.Не заключвайте още темата,за да напиша довечера какво е станало!
    Stiskame palci,mila...dano sichko da e OK,dovechera da kajesh
    YcneX
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Guest
    Остани си с второто момче правете каквото ви се прави пък ако можеш ходи и с 1 вото никой не е казал ,че трябва да си само с единият.Така 2 рият ще е добре ти ще си добре пък и първият ще е екстра.

Град
    София
    Poslu6qai surceto si! Ako naistina obi4a6 purvoto mom4e, otidi pri nego. Ako ostane6 sus vtoroto ti 6te strada6. Sega si misli6 4e toi 6te strada mnogo, no ako produlji6 sus nego prosto 6te susipe6 sebe si, a samojertvata ne e izhod. Za6toto i v dvata slu4aq toi 6te strada. Purvo za6toto ti 6te go zareje6, a ako ne go zareje6 6te strada rano ili kusno kato razbere 4e nqma6 takiva 4uvstva... Zamisli se nad tova...
    But now watch as I rise
    To a whole new height
    And my mad battle cry
    Will be heard all night

Guest
    Paffi™Леле как може така бе.Вземи се стегни егати да преебеш връзката на човека резил.
    Просто е и без любов може да има връзкаи то 1-2 и повече години.Чак пък толкова слабохарактерно да е момчието ,че да не може да поддържа 2-3 връзки наведнъж не вярвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си