Немога повече!Пред нервна криза съм!Писна ми от всичко! Има едно момче,което просто ме влудява-има абсолютна тръпка с него-ако отдам изцяло на него вниманието си,скоро ще тръгнем.Но понеже съм голяма патка и "не си губя времето",се запознах с едно друго момче,което харесвам на външен вид и по характер...но само дотам.Няма я онази тръпка,онзи пламък!Няма го омекването на коленете и подкосяването на краката,щом го видя.Иначе е голям сладур,но не го обичам.То просто това чувства или го има или го няма!Проблема е,че той много ме харесва и дори ме обича(така е казал тази вечер на приятелката ми,след като прочете смс-а ми,където му писах,че утре искам да си поговорим за нас двамата).Просто аз не искам нищо общо с него-в смисъл нищо сериозно.Но някак си ми е жал за него..ох. Просто немога да се откажа от онова първото момче,което е цел номер 1 за мен!Какво по дяволите да направя? Утре ме чака разговор със сегашното ми гадже(второто момче).Има два варианта-да го зарежа или да се направя на луда-че просто искам да раздвижа нещата.Проблема е,че ако го зарежа-то аз ще го направя по възможно най-лекия начин и ще бъда честна и откровена с него,защото той го заслужава.Но въпреки това на него ще му е адски зле след това.А това ме натъжава.От друга страна ако продължа да бъда с него-нещата ще се задълбочат още повече и после ще ми е още по-трудно да скъсам с него.А мисълта за онова първото момче е просто.......изпепеляваща и натрапчива...иии..незнам кво да правя!