Ми иска ми се да разкажа мойто история а вие да кажете кфо мислите за постъпката ми ....
Преди година се запознах с едно момиче ..тя е с една година по малка от мен.Направи ми силно впечатление и кат се сещате тръгнахме....ходихме около 4 месеца ,но с течение на тва време аз се превързах много към това момиче.Да кажем че почти спрях цигарите ..алкохола.. и не ми правеха впечатление другите жени! Просто имах всичко което ми беше нужно да съм щастлив!Да ама се пак тва ако тине си гаден ти се връща..тя лятото ходи на море и разбрах че се е целувала с някъв немец... идея си нямате какво щях да го направя ако ми беше пред очите.Въпреки това а нея зарязах просто защото я обичах прекалено много ..въпреки оправданията като :- Направих го защото те нямаше или -На морето е различно... Не ми пука ..после бяьме заедно още няколко дена и тя изведнуж каза че няма същите чувства към мен както преди...... Много плаках..Но не спряь да и казвам че я обичам и до днес .. Правя всичко за да и е готино..и когат си хване гадже се побурквам от ревност,но си мълча защото нямам какво друго да направя..! и много често си задавам следния въпрос : Аз ли съм балъка в случея ? И лошо ли е да преследвам ова което ми носи щастие !