- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- по-големи цици
почти си прав!ама споредмен от силикон няма нужда!!!Поне аз не харесвам големи гърдиПървоначално написано от aqweR
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Ot redoven polov jivot rastat dosta [-o<
Prianso mliako mu e maikata spored men,za6toto az boza mrazia,a men se me pitat dali ne pia boza?![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абсолютно вярноПървоначално написано от Майка ти
![]()
PII BOZA POMAGA DA ZNAESH!
БОЗА СЕ ПИЕ!КРАЙ НА СПОРА!
А и още едно нещо - [-o<
Който мъж ти каже , че не харесва големи цици или те лъже или НЕ е наред."Харесвай се каквато си?" А БЕ ВИЕ В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daa syper che ste za silikonite no ne se li zamislqte pone malko za zdraveto si?!? za tova 4e edin silikon moje da pri4ini tolkova vredi... Mislete kato pi6ete ne6to mn hora sa po4inali ot rak na gurdata samo za6toto za re6ili 4e trea si slagat nekuf 6iban silikon![]()
Ако имаше нещо за уголемяване на гърдите (освен силикон) ,всички щяха да са с големи цици не мислиш ли???Престани да се комплексираш,не всички харесват големи цици.Гордей се с това ,което имаш.Харесвай се такава каквато си!!!Живота не свършва само защото циците ти са малки!
И реши да извадиш тема от 3 години само за да напишеш това..?Първоначално написано от coollove9
И бозата НЕ помага..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
о, да съгласна съм определено с тебПървоначално написано от morti6a17
но от една страна я подкрепям и нея защото аз имам също проблем с това тъй като отслабнах и от гърдите ми не остана много но аз предпочитам по малки гърди от колкото да съм дебела
![]()