Хора ваще не говорят и с вас бе?!Мойта майчица от 11 годишна ми е накупил един куп книжки и съм запозната с тия работи.КАто не ви купуват майките купете си ги пък сами поинтересувайте се малко...Не е логично да питате за проблемите си хора които са също толкова информирани а дори някой по-малко...Ами аз ще ти кажа...Като искаш по-големи цици оперирай се.Тренировките никога няма да помогнат защото в гърдите няма мускули които да нарастнат от упражнения.Протеини не пии.Всичко е в това до каква степен ще се разрастнат тъканите на млечната жлезе в гърдите.Просто не можеш да направиш нищо.Като е толкова голям проблема натъпчи си малко чорапи в сутиена .Не си губи времето с тия упражнения.

И да кажа на другите.Когато не знаете нещо по-добре си мълчете и не обърквайте още повече достатъчно обърканите тийнейджъри с проблеми.(това се отнася точно към Ronald).Пак повтарям ТРЕНИРОВКИТЕ НЕ ПОМАГАТ.Пък и защо не се примириш със сегашния си размер.Трябва да харесваш тялото си.МОжеби това е перфектният размер за твоята фигура.и плюс това големите цици тежат и боли гърба АХхАхА

И сериозно купете си някакви книжки за пубертета.Не се бойте не е "смотано".На мен лично много ми помагат защото понякога е трудно да споделиш проблема с родителите и тогава прост се разравяш в някоя брошурка(която е написана от спецялисти а не от пубери дето знаят също толкова колкото теб!!!)

И още нещо да кажа.ПОчти убедена съм че повечето ще кажат че съм на около 30...не познахте...на 14 съм...и изглежда знам повече от вас.....