- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гейове/лезбийки - за или против?
1. Имаш ли такова мнение за лесбийките?
2. Аналният секс е също толкова гнусен, но май никой не осъжда мъж, който иска да го прави.
e za lizbiikite v interes na iztinata nqam takoa mnenie![]()
a za analniq sex - analen , vaginalen , oralen ...spored men sex e edin - takuf kakufto bi se haresal i na dvata partniora....
P.S.
bih pravil analen sex ...no ne me obsujdai (:
.: Всеки може да опикае пода! Бьди мьж - Осери тавана !!! :.
лесбийките са хомосексуалисти, но мъжете се надървят при мисълта за две жени, които правят секс.
Мъжът просто умира от страх да не го помислят за педерас, това е. Затова не показва емоции, затова мрази педерасите. Защото ако каже, че няма нищо против педерасите, другите мъже веднага ще го обявят за педерас - "Истинският мъж мрази педалите!"
ne smqtam a i ne moga da kaja ot imeto na si4ki maje 4e ne si prava oba4e spored mene ne si .. ne pri si4ki e taka dori i da zashtitq 1 homosekciolist nadali si4kite mi priqteli sha kajat 4e sum obraten ...Първоначално написано от `Death`Whore`
-= nadqam se=-
Не говорех за всички мъже, говорех за нещо, което е по-скоро в мъжката природа. И не е казано, че те ще го направят, важното е човек какво мисли, че ще кажат другите.
az sum 3A ama ne za geiovete a za lezbiike mn sa sladki naprao umiram da go praa s 2 lizbiiki mojebi mi e kato me4ta tva![]()
Ако са истински лесбийки, изобщо няма да им трябваш, душко, така че не се надявай.
против гейовете съм ама за лезбийките съм твърдо за![]()
![]()
![]()
Тва не са хора, просто извънземни под прикритие!
Ретикулианците винаги са били еднополови, на това се дължи и тяхната ориентация тук на земята макар и да са добре прикрити засега в латексовите си костюми...
Izvun zemno si ti moga da ti kaja az....
az sum TVURDO ZA VSI4KI HOMOSEKSUALNI HORA za6toto sa po razbrani ot vsi4ki i mislqt po trezvo ot ostanalite!
Po 4uvstvitelni sa, moje6 da si prikazva6 normalno s tqh...
Ave izob6to za6to ste trugnali da gi OBSUJDATE????
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре първи в ада, отколкото втори в рая
От това изказване ми става ясно какъв си ти....Първоначално написано от mariiku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Taka li i KAKUV SUM![]()
to4no taka, vse pak vseki si ima sobstveni interesi...Първоначално написано от [dataworm
![]()
ObratenПървоначално написано от mariiku
Ne naprotiv-ne sum obratei a i da bqh nqma6e da mi puka kakvo prikazvate! a i az nesum TESNOGRUD kato vas.. az sum suvremenen 4ovek a ne kato vsi4ki vas koito ste o6tev 60-te godini![]()
Еми аз нямам нищо против все пак и те са хора само да не ми пречат!Говоря за гейовете а лизбийките нямам нищо против тях даже съм и подръжник но да не закачат приятелката ми!!!!![]()
OMG... stana boq ...
Pedalite na sapun - lizbiikite v legloto mi nezavisimo dali sa po edinichno ili v golemi kolichestva (:
P.S.
Nqkoi se beshe izcepil che bili mn chustvitelni ... OMG ...te sa prekaleno chustvitelni ... a ako e samo maska?!![]()
A be kvit shte da sa - DAVAI GI NASAM![]()
ne sam gei ama e iko da gleda6 lizbiiki
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
Според мен всеки има право да прави това което го влече.Наистина телата са създадени така че мъжа да е за жената,ама от край време и си има хора които ги привличат от същия пол.Особено в тези години на демокрация.Нека всеки си прави квото му е на сърце.Не ти ли се е случвало да искаш и правиш нещо забранено а заради някой който не те разбира да не можеш да го направиш?нека си бъдат заедно хорицата, само че да не прекаляват със секса щото си лепят много болести.Тоя секс за нищо го нямат.Това е тревожното а останалото е индивидуален избор.
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Za Lezbiikite\
/
![]()
az sam za!!! nqma ni6to lo6o v tva da si bi ili obraten![]()
ох звуча вече като развалена грамофонна плоча ... ЛЕСБИЙКА СЕ ПИШЕ СЪС "С" И ТЕМАТА Е ОТ 2006 година ... ама защо ли си правя труда и без това скоро някой модератор ще я заключи![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
За естествено.
Всеки има право на избор.
Не са ми приятно изказвание от сорта : "Ако видя нещо такова на улицата, ще ги убия с камъни"
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не ми се четат 13 страници или там колкото са!
Гласувам с две ръце за "ЗА", защото всеки човек е индивидуален и има право да прави каквото му е на душа. Това, че те са такива не пречи на никой. Можем само да ги подкрепим и да са щастливи както всички други.
Поставете се на тяхно място поне като казвате, че сте против!![]()
"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."
Относно лезбийките мога да кажа че ми е все тая но за гейовете те са пълна отврат.