.

Виж резултатите на анкетата: За или против гейовете и лезбийките?

Гласували
292. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

187 64,04%
  • Против

105 35,96%
Отговор в тема
Страница 8 от 12 ПървиПърви ... 456789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 277
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Аз до колкото знам хомосексуалността може да бъде предизвикана и от проблем с майката по време на бременността - стрес и т.н. А иначе...много ми е интересно, защо всички момчета пишат, че са против само гейовете?! Темата е за хомосексуалните по принцип. Вие викате, че сте против, ама като лъскате пред две "сиамки" надали сте много против!!
    Аз съм "ЗА" не за друго, а просто защото никой няма право да съди другия заради вкусовете му! Това отчайващо много ми напомня на приказката "Тоя слуша чалга, значи е тъпак" или "Тоя слуша метъл, значи е изрод" демек "тоя е обратен, значи е урод и няма нужда да го опознвам за да разбера!"
    Не бива така - и те са хора и те дишат и имат чувства.
    Еми и аз съм "За" не ми пречат , дори познавам един дето е гей но дори не му личи , но мразя някой педер да се лигави...иначе нямам против никои..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от remember_the_name
    emi...li4no men ako pitate...geiovete sa mi dosta gnusni i zatova sam protiv no puk nqmam ni6to protiv lisbiikite dori sa mi nqkakvi super sladki

Ограничен си пич , те сигорно пазят по добра хигиена от тебе , за да ги наричаш гнусни..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    толкоз не ме боли кой кого лиже в извънработно време,че не можете да си представите
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

По добре някои модепатоп да заключи темата , защото няма смисъл , те половината тука са някви ограничени пубери които има няма са на 13/14..дори 90% незнаят кво е сех или кво искат , а са правят на мъже...21век сме ве още ли не сте го разбрали това???

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    толкоз не ме боли кой кого лиже в извънработно време,че не можете да си представите
    +1
    glasuvah za "ZA"
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

Guest
    vseki si izbira kakuv da e..no az li4no sum protiv..ujete i jenite sa suzdadeni za da sa zaedno a ne pootdelno(muj s muj ili jena s jena) vijda mi se nekfo izvrateno i nikoga ne bix praktikuvala..no ne gi i sudq..

Мега фен Аватара на quench
    само да ви кажа,че темата е УЛТРА-ТЪПАНАРСКА!!!!!

само малоумен може да обсъжда подобен проблем,който дори не е свързан с личния избор на индивида
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    vqrno e 4e tova koeto pravqt ne e normalno ot gledna to4ka na biologiqta. i sam saglasen 4e e izvra6tenie. no tezi hora ne biva da se represirat, za6toto:
    1. kolkoto i da se opitvat, ne mogat da stanat normalni
    2. ne pre4at na nikoi, osven na tupi selqci s moral ot 18ti vek ili na kompleksari i strahlivci
    3. ve4noto pravo na li4en izbor

za brakove otnovo nqmam protiv, za6toto ne pre4at na nikoi. ama ne biva da osinovqvat deca, za6toto ne mogat da osigurqt na edno dete normalen jivot. prirodata e opredelila deteto da se otglejda ot muj i jena; taka e ustroena psihologiqta mu. kolkoto i silna da e svobodata na duha, tq ne moje da preodolee nqkoi granici.

lelelee vse edno az sam go pisala \/
    absolutno podkrepqm mnenieto

Guest
    и за,и не за пак ше ги има така че няма смисъл този въпрос ...

пахахахахаха

мерси за по-горния цитат на темито,за да попадна на клишето,че "от гледна точка на биологията това е извращение"

Лейк-бодом,кажи ни,как се става гей според биологията и къде е мястото на хомосексуалността в природата?
    Както и към коя наука принадлжеи катеогрията "извращение"?

да отбележа,че одобрявам твоето разбиране на чуждата позиция

интересно е да се спомене, че в природата също се среща хомосексуализъм при някои животни...

а има изследвания, които водят до заключения, че когато сперматозоида оплоди яйцеклетката в началото плода е безполов и няколко седмици след развиването му зависи от хормоните, които се развиват в него, това какъв пол ще е бебето. Тук идва проблема, че понякога плода не получава двете си дози мъжки хормон, а получава една мъжки и една женски, което води до латентен хомосексуализъм, който се разкрива в пубертета...

Град
    София
    maika mi mi e razkazvala,kak predi da se rodq v bloka deto sme jivqli imalo edno semeistvo s malko momchence na 3-4 godinki e bilo deteto,ta to postoqnno si igraelo s kukli i si slagalo razni fibichki po glavata a bashtata postoqnno si igrael s deteto na nqkvi "majki igri s majki igrachki,poneje mnogo se pritesnqval",obache to ne iskalo i pak hvashtalo kuklite(daje mai imashe nqkva takava reklama )......ta kakto i da e do den dnehsen momcheto si e gei,maika mi poneje si se vijdat s maikata na tva momcche,ta ot tam znam....

=D>

Цитирай Първоначално написано от {malchoto}f
    6tom iska6 ne6to seriozno eto kakvo mislq- PROTIV sam, za6toto taka e napraveno 4ove6koto tqlo, 4e edin maj da e s edna jena!!!!! vsi4ko ostanalo razli4no ot tova e izvra6tenie
    не съм съгласна много хора го смятат за извращение но не е така или смятат такива хора за болни .аз самата ходя с моми4ета,тъй 4е съм напулно за това.все пак всеки си има право на избор,верно е 4е така сме създадени но всеки след това сам си се формира като 4овек със своите обеждения \/
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

човешкият вид отдавна няма нужда от вашите гени,не бъдете толкоа егоцентрично вярващи,че децата ви ще се броят за точка в архива на Господ

Град
    София
    \/

PROTIV PEDALITE!!!! i ne mi obqsnqvaite 4e tva e bolest 6toto ne e !!!!!!!! si4kite gei4eta na kafevo!!!!!!!!!
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

погледни през един пост по-нагоре

Фен
    Град
    BG
    Прнципно нямам нищо проввти хомосексуалността, но напоследък тя почна да ме дразни. Твърде много се акцентира върху това, че някой бил обратен, че в един момент омръзва. Пък и влияе зле на обществото като цяло... Наскоро в едно заведение видях две момичета на по 13 - 14 години да се целуват. Ами честно казано ми стана неприятно. Какво разбират тези деца, че са решили, че са лезбийки и го демонстрират навсякъде. Мисля, че именно прекаления шум покрай хомосексуалността изкривява представите на малките деца и ги обърква тотално.
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Град
    Malko putevo
    Цитирай Първоначално написано от [dataworm
    ]Не съм против тези хора като цяло, но съм против браковете и правото да осиновяват деца.
    nqmam ni6to protiv tova...........vseki sam izbira na4ina si na jivot.........no i az sym protiv da si osinovqvat deca........za braka aide ......ama za decata e mn mn po-seriozno
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Guest

...

Не съм против. Аз самия принадлежа към "ненормалните", но това просто ме прави по-малко еднакъв с останалите, а не по-малко човек.

Цитирай Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
    PROTIV PEDALITE!!!! i ne mi obqsnqvaite 4e tva e bolest 6toto ne e !!!!!!!! si4kite gei4eta na kafevo!!!!!!!!!
    това показва единствено съмнение в собствената сексуалност, обикновените най-запалените противници на хомосексуализма са латентни гейове...

толерирането????

аз съм крайно нетолерантен към ограничени хора... като вас

Град
    sofiq
    ok hubavo mn blagodarq na tezi koito sa za za6toto az sa6to sam odratna no ve4e ne vi li pisna da go postavqte pod vapros tva smisal tolkova mn se govori za tova 4e ve4e mi pisva ne moje li da ni ostavite na mira i da si gledate jivota

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DraGon`GirL
    Аз съм за-->от гейовете стават страхотно добри приятели на нас момичетата поради простата причина,че я няма женската злоба и клюкаренето,нито пък опасността както в рекламата на Sprait "Най-добрия ти приятел те желае.." :P А против лезбийките нямам абсолютно нищо против.Даже любимата ми дискотека в града е на хомосексуалните-страшно шоу си правят тези сладури
    няма женска злоба и клюкарене??? правят си шоу??? в нашия квартал и в училище има общо към десетина! всичките правят общо повече скандали и говорят повече глупости от всички останали нормални момичета! при тях злобните приказки и говоренето зад гърба са много повече... и аз съм против хомосексуалистите! не заради всичките тъпотии които вършат и заради начина по който изглеждат, а заради извратеността и заради това, че хората са ПРЕДНАЗНАЧЕНИ за противоположния пол и всичко останало е ненормално и тъпо! иначе на мен не ми пречат....
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си