.

Виж резултатите на анкетата: За или против гейовете и лезбийките?

Гласували
292. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

187 64,04%
  • Против

105 35,96%
Отговор в тема
Страница 9 от 12 ПървиПърви ... 56789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 277
    и двете не ги харесвам особено гейовете..

ми нямам нищо против тях не ми пре4ат стига смао някоя лисбиика да не ми се нахвърли !!!

little_doll
    Guest
    Ne sam protiv. Vseki ima pravo da obi4a tozi kogoto iska. Dali e normalno tva ve4e e drug v1pros . Aman ot ograni4eni hora pffuuu nenormalno i gadno bilo Ko ta plqska koi s kogo sa e*e kat ne ti e priqtno prosto ne gleday!!! Em az sam biseksualna i kwo ot tva golemo 4udo ve4e!!! Aide s1s zdrave tfa ot men

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз не харесвам такива хора , но съм ЗА , защото всеки сам избира как да живее и с кой

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    ЗА. Обратните са си пичове. Кой как иска. Това си е тяхно решение. Така искат са такива.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от jony
    ЗА. Обратните са си пичове. Кой как иска. Това си е тяхно решение. Така искат са такива.
    Не съм съвсем съгласен - те не го искат...те са си Нз..нямам против тях, стига да са далеч от мене - кат ги видя тея дет кършат китки и напраооооооо
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fulldelight
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Не съм съвсем съгласен - те не го искат...те са си Нз..нямам против тях, стига да са далеч от мене - кат ги видя тея дет кършат китки и напраооооооо
    Лъжеш се, искат го. Но това е съвсем друга тема и няма да спорим сега по нея.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    насам натам
    олио да ги попари всичките гейове
    лезбийките да са живи и здрави

Град
    нямам си на представа...
    що бе? мръсните шибани долни педерасчета са готини (макя ви педалска) само като ги видиш как стоят, пушат, говорят...кой би си помислил че ти се повръща?!?! ама виж ся...лезбийките са друго нещо

Цитирай Първоначално написано от пояснение
    Доказано е че мъжете се раждат с объркани хромозоми.При раждането си те са обратни.Не е нещо от детството им или т.н. Пък лесбийките нямат обяснение...
    Бахти тапизма.Аз като сам са родил обратен що сега не съм ве - или те хормоните ми са със свой собствен мозък.За х*я ми да - той има собствен мозък,ама хормоните НЕ!
    По темата:Против!Тва не е нормално бе.Айде жените криво-ляво ДА,ама мъже,ако видя да се зеам 1 Щилка и им режа главите.

Vse mi e taq... na men lichno ne mi prechat..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Смърт за депутата Кузов и инкриминиране на хомосексуализма поиска вчера в изявление пред медиите лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той заяви пред журналисти, че "смъртното наказание трябва да се върне за блудствени действия с деца и за садистични убийства". В интервю за столичен вестник Сидеров казва още, че ще внесе законопроект, с който да се инкриминира хомосексуализмът, "както беше преди 10 ноември

ne mi pre4at, da mrazi6 obratnite e vse sa6toto kato tova da mrazi6 nqkoi koito slu6a razli4en stil muzika ili ne govori balgarski....
    I`m surrounded by liars everywhere I turn...
    I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
    I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
    I don`t want to be anything other than me....

секи може да прави каквото си иска с живота си стига да е в границите на допустимото гея ми е гадно а към лесбииките нямам поглед.

ИМАМ ЛЕКА ЗАБЕЛЕЖКА:абе не се ли пише леСбиики със "С" се пак острова от който се създават така наречените лесбиики е остров ЛЕСБУС

Цитирай Първоначално написано от {malchoto}f
    taka e napraveno 4ove6koto tqlo, 4e edin maj da e s edna jena!!!!! vsi4ko ostanalo razli4no ot tova e izvra6tenie
    Напротив, всичко е въпрос на психика! Нито един/на обратен/на не е виновен/на за наклонностите си. Все едно те да ни мразят, защото не сме като тях, независимо какви трябва да сме по природа. Нищо не губим, дори, като ги има!! Това ми прилича на онази реклама на птицекланница Добрич : ,,Ние не мразим вегетарианците, но те нас да!,,
    ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР, НО НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЪДЯТ ДРУГИТЕ, ЗАРАДИ НАКЛОННОСТИТЕ ИМ!
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

mn pedali se navurtat na okolo vuh vuh a za lezbiikite sam po - za
    ama pedali .... mrazim pedali ....

PEDALI!!! PROTIV !!!!!!!
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Град
    ... Some happy place ...
    Ne sum protiv za6toto horata se rajdat s takiva geni i nikoi ne moje da go promeni .. ne e lesno da osuznae6 4e si razli4en 4e si homosexualen ... za6toto ti ne si vinoven za tova ... no sum protiv tova te da osinovqvat deca za6toto ne znae6 kak moje da se otrazi tova na psihikata na deteto ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Незнам с какво то4но хомосексуалните пре4ат на хората които са против тях незнам как с какво и за6то... на мен са ми безразли4ни и не знам за6то из между нас има такава злоба и от каде идва тя ... за6то трябва уж "нормалните хора" да обсъждат и обиждат хомосексуалните, тъи като с ни6то не са им невредили незнам... аз съм ЗА хомосексуалните тъи като всеки 4овек има право на собствено,индивидуално мнение и те са напълно нормални хора с малко по разли4ни наклонности и предпо4итания относно пола отколкото останалите хора и с ни6то не пре4ат на никого просто са малко по-екстравагантни...

Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    Незнам с какво то4но хомосексуалните пре4ат на хората които са против тях незнам как с какво и за6то... на мен са ми безразли4ни и не знам за6то из между нас има такава злоба и от каде идва тя ... за6то трябва уж "нормалните хора" обсъждат и обиждат хомосексуалните, тъи като с ни6то не са им невредили незнам... аз съм ЗА хомосексуалните тъи като всеки 4овек има право на собствено,индивидуално мнение и те са напълно нормални хора с малко по разли4ни наклонности и предпо4итания относно пола отколкото останалите хора и с ни6то не пре4ат на никого просто са малко по екстравагантни...
    Правилно. Не се бъркам в личния живот на другите и не искам на мен да ми се бъркат. Всеки има място под слънцето, стига да не пречи на другите.

Град
    The Sky
    Аз съм ЗА! Момчетата гейове са много точни

Град
    Svoge
    Мхм!!! Според мен това е против природата на хората. Не че мразя тези хора, това е вапрос на личен избор и на психика, но не съм привърженик на този тип отношения. Честно казано е много кофти да видиш двама яки мажаги да се държат за рачичка и да правят простотии! Добре че се срещат по- рядко.
    Обичам кратко, целувам сладко,
    без подпис, без дата- направо в устата!!!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от gaberot
    taka e napraveno 4ove6koto tqlo, 4e edin maj da e s edna jena!!!!! vsi4ko ostanalo razli4no ot tova e izvra6tenie
    Напротив, всичко е въпрос на психика! Нито един/на обратен/на не е виновен/на за наклонностите си. Все едно те да ни мразят, защото не сме като тях, независимо какви трябва да сме по природа. Нищо не губим, дори, като ги има!! Това ми прилича на онази реклама на птицекланница Добрич : ,,Ние не мразим вегетарианците, но те нас да!,,
    ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР, НО НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЪДЯТ ДРУГИТЕ, ЗАРАДИ НАКЛОННОСТИТЕ ИМ!
    +1 no sum protiv travestitite koito se pravqt na prostitutki

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Цитирай Първоначално написано от justme__
    Цитирай Първоначално написано от gaberot
    +1 no sum protiv travestitite koito se pravqt na prostitutki
    +1
    Аз съм против простаци, селяни, расисти, тесногръди консерви, както и против 20% ДДС върху лекарствата. Но "ЗА" или "ПРОТИВ" хора, болни от хормоналнен дисбаланс (в 99,99% от случаите както вече веднъж писах някъде, хомосексуалистите се раждат такива, а не избират да са такива и умирам от смях като някои селяк напише:"нема ли жени, че избират с мъже да се чукат?")..... не мисля, че един нормален човек може да бъде за или против - тези хора на никой не пречат, не натрапват възгледите си, а и е много ограничено да преценяваш човек по това, с кой си ляга (има хомосексуалисти адвокати и хетеросексуални селски бекове), така че според мен един човек може да се прецени помилион други качества - комплексарско е да съдиш всеки различен от теб. Peace

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    vqrno e 4e tova koeto pravqt ne e normalno ot gledna to4ka na biologiqta. i sam saglasen 4e e izvra6tenie. no tezi hora ne biva da se represirat, za6toto:
    1. kolkoto i da se opitvat, ne mogat da stanat normalni
    2. ne pre4at na nikoi, osven na tupi selqci s moral ot 18ti vek ili na kompleksari i strahlivci
    3. ve4noto pravo na li4en izbor

za brakove otnovo nqmam protiv, za6toto ne pre4at na nikoi. ama ne biva da osinovqvat deca, za6toto ne mogat da osigurqt na edno dete normalen jivot. prirodata e opredelila deteto da se otglejda ot muj i jena; taka e ustroena psihologiqta mu. kolkoto i silna da e svobodata na duha, tq ne moje da preodolee nqkoi granici.
    +1
    Nikoga ne sum imala protiv "obratnite"!Ejednevieto mi e izpulneno s takiva kadri,sutrin v avtobusa,sled tova po ulicite,v metroto,po diskotekite,dori naskoro hodihme s priqtelq mi na diskoteka"kaki pri kaki" V nachaloto mi beshe dosta stranno,kato gi gledah kak se mlqskat po avtobusite na prednata sedalka i se zaglejdah s nedoumenie po izsuleniete im do kolenete dunki,i izsko4ilite otdolu bokserki na cvetenca...No sega veche dori ne mi pravi vpechatlenie,tyk obshtestvoto gi priema,kato neshto normalno,normalni sa ednopolovite brakove i se deistvat,kato neshto suvsem normalno!V koi vek jiveem,be maika mu stara,trqbva da promenim konservativnoto si mislene,ne izostavaite ot tendenciite na modnata industriq!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си