- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- болки под пъпа
значи наскоро почнах да имам някакжи болки под пъпа и ме пронизва някак си в члена нз как да го обесна точно 2 пръста под пъпа там са ми болките и като се натисна ме заболява члена все едно като нож ме пронизва.какво е това някой знае ли или ще се оправи ли от само себеси?
Така както го описваш може и да е апандисит. Опериран ли си?
Интересен апандисит ще да е този дето се намира на мястото ... на ..... много ... телесни части та включително и пикочен мехур ама да видим...Първоначално написано от anonimen
Дай сега малко подробности по повод болката: Как се появи? груб секс? Разходка на студа?, Разстройство? Необезопасен секс? Болки в стомаха и червата? Събиране на газове? Пръцкане?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
am ako si se prenatovaril otvednuj moje da se e polu4ilo ne6to,... ne iskam da predizvikvam sudbata no moje da e herniq.ae 6to ne otide6 da se pregleda6, taka 6te stane po lesno..
But now watch as I rise
To a whole new height
And my mad battle cry
Will be heard all night
Първоначално написано от anonimen
не съм опериран никога.появява се от време на време вечер и 3-4 пъти по среме на секс
ne mislq 4e e apandesit ... i vij sea nikoi ot nas ne e profesor i ne moje tochno da ti kaje . otivai na lekar i go pitai nego shoto moje da e si4ko![]()
![]()